Burax Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Llama said: bu adamın sürayha ile derdi ne acaba malzemeciyi bile 3 numara bıraktırmış saçları :) acep q7 bıyık bırakırmı ? kanımca kampta aralarında bişi olmuş :) hatta açıklaması vardı adam hiç kaprisli değil vs http://img841.imageshack.us/img841/4602/q7q7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 overrated bir adam. Portekiz milli takimina alinmayan, hic bir yerde adam akilli yer bulamayan formdan düsmüs bir oyuncu. Ama kötülerin icinde en iyisi olunca vay nasil futbolcu diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 so? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Dünyanın takibindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Taraftar forumu mu burası lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 açık bir başlığı kullanıyoruz sorun yok : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 mokoko said: kingpin said: neyse ki fener gibi dünya starı katletme becerimiz yok. misal anelka'nın fenerde top oynamayıp chelsea de coşması gibi :) demekki katletmemişiz adamı. bizde de oynamadı diyosunda çok iyi hatırlıyoruz bjk'ya attığı super golu. ha ayrıca adamı aldığımızdan fazlaya sattığımıza gorede pek bi sorun olduğunu dusunmuyorum. ben anelka'nın türkiye sınırları içersinde top oynadığına inanmıyorum. bize 1 gol atmış 5 gol atmış bunlar rakamsal değerler. sonuçta adam sizin takımınızda gönülsüz oynadı ama quaresma çatır çatır oynuyor nazar değmesin :)satarsak biz de fazla fiyata satarız zaten şu oyun istikrarını tutturursa ki adam azim sıçıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 kingpin said: neyse ki fener gibi dünya starı katletme becerimiz yok. misal anelka'nın fenerde top oynamayıp chelsea de coşması gibi :) hatırlatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 08 Ağustos 2010 Pazar * 10:00 Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi Ricardo Quaresma dün sabah yapılan antrenman öncesi malzemeci Süreyya’yı yanına alarak heavy metal parçaları dinletti. Ayrıca objektiflere de elleri ile metalci işareti yaptı. Buna karşılık Quaresma'ya türkü dinleten ve Kemal Sunal filmleri izleten Süreyya ise, “Böylesine kaprissiz bir yıldız ile ilk kez karşılaşıyorum” diyerek, çok iyi anlaştığı futbolcuyu övdü. 66. dakikada gelen golden sonra Quaresma hiç kimseye koşmadı, emektar malzemeci Süreyya’ya koştu. Süreyya yanıma geldi soyunma odası yakınlarında. “Ağabey... Bu kadar yabancı geldi-gitti, hiçbir yabancı benimle bu kadar çok ilgilenmedi. Bu kadar da mutlu olmadım. Ama Quaresma neredeyse benimle yatıp kalkacak. Kurtarın beni” dedi Süreyya. Bunu niye yazdım? Şunu söylemek istiyorum: Beşiktaş, Nevzar Demir Tesisleri’nde bir aile olmuş. Herkes birbirinin gözüne bakıyor, birbirine destek olmak için... ( Yemen Ekşioğlu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 vaay metalci mi q7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 abi o resimde çok içten gülümseyip sarılmış ya, helal olsun. o kare aklımda kalıcak uzun bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bende harry kewell diye bi başlık açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Burax said: 08 Ağustos 2010 Pazar * 10:00 Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi Ricardo Quaresma dün sabah yapılan antrenman öncesi malzemeci Süreyya’yı yanına alarak heavy metal parçaları dinletti. Ayrıca objektiflere de elleri ile metalci işareti yaptı. Buna karşılık Quaresma'ya türkü dinleten ve Kemal Sunal filmleri izleten Süreyya ise, “Böylesine kaprissiz bir yıldız ile ilk kez karşılaşıyorum” diyerek, çok iyi anlaştığı futbolcuyu övdü. 66. dakikada gelen golden sonra Quaresma hiç kimseye koşmadı, emektar malzemeci Süreyya’ya koştu. Süreyya yanıma geldi soyunma odası yakınlarında. “Ağabey... Bu kadar yabancı geldi-gitti, hiçbir yabancı benimle bu kadar çok ilgilenmedi. Bu kadar da mutlu olmadım. Ama Quaresma neredeyse benimle yatıp kalkacak. Kurtarın beni” dedi Süreyya. Bunu niye yazdım? Şunu söylemek istiyorum: Beşiktaş, Nevzar Demir Tesisleri’nde bir aile olmuş. Herkes birbirinin gözüne bakıyor, birbirine destek olmak için... ( Yemen Ekşioğlu ) q7 bıyık bırakırsa şaşırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ben begeniyorum bu adami. dun aksam oynadigi oyunu da begendim. hayirli olsun. devam eder aynen umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bir fenerbahce taraftari olarak boyle bir adami ve dunku golu bize izlettirdikleri icin BJK yonetimine tesekkuru borc bilirim :) super bir gol yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 son macta topla 4.11 dakika oynamıs o mevkideki bir cok oyuncunun ortalaması 2 dk flana dediler ntvde gutide 4.20 dakika oynamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 milli kadroya davet edilmiş q7miz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Beşiktaş`ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, siyah beyazlı ekipte gösterdiği performans sonrası 2 yıl aradan sonra milli takıma yeniden davet edildi. Beşiktaş`ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, Siyah-beyazlı takıma transfer olduğu günden bu yana gösterdiği performansla beğeni toplamıştı. Portekizli yıldız son iki yılda İnter ve Chelsea maceralarında beklediği performansı gösterememiş ve 2010 Dünya Kupası`nda milli takımının kadrosunda yer alamamıştı. Ancak Quaresma`nın Beşiktaş`ta son iki aydır gösterdiği performans sonrası yıldız oyuncuya yeniden milli takım kapısı açıldı. Portekiz Milli Takımı`nın Teknik Direktörü Carlos Queiroz, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için 3 Eylül`de Güney Kıbrıs, 7 Eylül`de deplasmanda Norveç ile oynayacakları karşılaşmaların kadrosuna Quaresma`yı da çağırmaya hazırlanıyor. Quaresma`ya bugün Portekiz Futbol Federasyonu`ndan gelen yazıda, yeniden milli takıma çağırılmasının düşünüldüğü ve kendisine bu konuda ön bilgi verildiği belirtildi. Quaresma en son yaklaşık 2 yıl önce 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası`nda Portekiz Milli formasını giymişti. Yıldız oyuncu A Milli Takım kariyerinde bugüne kadar 25 kez forma giymiş ve ülkesi adına 3 gol kaydetmişti. Portekiz, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri`nde H Grubu`nda Danimarka, Norveç, Güney Kıbrıs ve İzlanda ile Ukrayna ve Polonya`da gerçekleşecek finallere kalma mücadelesi verecek. DHA 18.08.2010 19:41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Ahaha böylece madem o kadar iyi neden milli takımda oynamıyor geyiğinide birileri otursun yesin şimdi. Soda'da verelim yanında iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 abi, yapıcı eleştiri ile kıskançlık vesaireyi ayırt edecek durumda değiliz maalesef. Ben tabata yı eleştirebiliyorum, hilbert i eleştirebiliyorum, bobo yu eleştirebiliyorum, holosko yu eleştirebiliyorum; ancak işin ucu diğer kulüplere hava atmakata kullanacağımız quaresma ve guti gibi futbolculara geldiğinde ağzımı kapatmam gerekiyor. Niye eleştirmeyeyim bunları yahu? ben kötü demiyorum ki geçmiştekilere göre. ancak olabileceğinin altında kalıyor ve böyle giderse de kalmaya devam edecek diyorum. bunun sebebini de oyuncunun genel kapasitesine değil mevcut kapasitesine bağlıyorum. adam kaç zamandır maç oynamamış, maç kondisyonu yok o yüzden, şimdilik şöyle oynasın diyorum. Ayrıca quaresma beşiktaş taraftarının sevgilisi olacağı (hatta olduğu) gibi beşiktaş taraftarı da quaresma nın sevgilisi olacaktır. bir nevi pascal gibi olacak quaresma. beşiktaş taraftarının sevgisi eğer karşı tarafta karşılık bulursa (ki quaresma da buldu) o aşk bambaşka oluyor. ancak işte aşk gözleri de kör ediyor bazen, pascal da olduğu gibi. biz eleştirileri gerektiği zamanda yapamadığımızdan pascal ı çok erken kaybettik. kim istemezdi pascal bir 4-5 sene daha oynasın, şov yapsın, yüreğiyle oynayan bir beşiktaşlı olmaya devam etsin? ama edemedi ve bunun en büyük sorumlusu da taraftar olarak bizleriz. Benim istediğim quaresma da da bu tarz bir şey yaşanmasın. sahada futbolcular oynarken, tribünler tribündeki quaresma ya tezahürat yapmasınlar. 3 senede sevgi manyağı olup saçmalamasın quaresma. 10 sene izleyelim beşiktaş forması altında, giderken bizim hagi miz olarak gitsin, pascal ımız olarak değil. potansiyeli 10 üzerinden 8 iken taraftarı coşturmak için, 5 ile oynamasın quaresma benim demek istediğim budur yalnızca. neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 q7nin elimizde degilde sahada patlamasına cok sasirdim ayrıca cok sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 hakkaten iyi oyuncu ne yalan söyliyim gelirken kafamda bi acaba? sorusu vardı. ama beşiktaşı şu an geçen senenin Galatasaray'ına benzetiyorum. olur da quaresma sakatlanırsa (inşallah sakatlanmaz) beşiktaş kendini çukurdan nasıl çıkarır? Galatasaray çıkaramadı işte... hatta daha da dibe battı an itibariyle. bence sorulması gereken soru bu. yoksa quaresma şahane oyuncu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar