mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330010081761/noticia/Noticia/Mesut_Ozil,_nuevo_jugador_del_Real_Madrid.htm ingilizce olan bolume daha girmemişler haberi. adamın neden tr milli takımını seçmediği çok net anlaşılıyo. iyikide almanyayı seçmiş gerçekten. yoksa max yıldıray falan olurdu. mourinho'nun ondan neler çıkarabilceğini izlemek zevkli olucak gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 said: Bulent Timurlenk twitter: Mesut'a yıllık 5 milyon Euro, Werder Bremen'e 15 milyon bonservis. Mesut'u yüksek yıllık ücretle tavlamış Real Madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 mesut 15 milyon gyan > 16 milyon arda = 20 milyon enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Daha erken gibiydi ama hayırlı olsun. Umarım Real Madrid'e alınıp oynatılmadığı için çürüyen sayısız genç yetenekten birisi olmaz da kalıcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 2 arda 1 mesut etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 hayırlısı. umarım başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Di Maria'ya boşuna o kadar para ödemiş gibi oldular şimdi. O değil werder bremen az daha sıkı pazarlık yapsaymıştı mesut özil de tabatadan ucuz futbolcular listesine gircekmişti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesut'un ucuza kapatılması, bu seneki kıtlık ve Werder'in elinin kolunun bağlanması oldu birazda..Geçen sene olsa mesela,veya sözleşmesi bitmese çok daha fazla paraya giderdi Mesut,City dışında abzürd paralar ödenmiyor bu sene..İngiltere Liginde 2-3 sene önceye kadar kimlere milyon paundlar gitti,15m az yani Mesut'a,Madrid'de durumdan istifade kapattı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 harrykewell said: mesut 15 milyon gyan > 16 milyon arda = 20 milyon enteresan Mesut sözleşmesinin son senesindeydi ve seneye R.Madrid'le anlaşmıştı bile el altından. "Başka yere imza atma bonservissiz alalım seni ona göre sana da daha dolgun para veririz yıllık" demişlerdi hatta. Haliyle beleşe gideceğine 15e gitti işte. Sözleşmesinin son senesindeki genç adam için çok bile bu maaş. Oysa Arda'nın daha 4 senelik sözleşmesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Ciprian said: Di Maria'ya boşuna o kadar para ödemiş gibi oldular şimdi. O değil werder bremen az daha sıkı pazarlık yapsaymıştı mesut özil de tabatadan ucuz futbolcular listesine gircekmişti :p Di Maria solda Mesut göbekte oynayacaklar. Kaka'nın tekrar ciddi şekilde sakatlanması yüzünden yapıldı bu transfer. Kaka'sız kalıp VdVaarta bakmak istemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Rewendor said: harrykewell said: mesut 15 milyon gyan > 16 milyon arda = 20 milyon enteresan Mesut sözleşmesinin son senesindeydi ve seneye R.Madrid'le anlaşmıştı bile el altından. "Başka yere imza atma bonservissiz alalım seni ona göre sana da daha dolgun para veririz yıllık" demişlerdi hatta. Haliyle beleşe gideceğine 15e gitti işte. Sözleşmesinin son senesindeki genç adam için çok bile bu maaş. Oysa Arda'nın daha 4 senelik sözleşmesi var. onu demek istemedim aslında Rew aziz yıldırım gyana 16 milyon vereceğine, polattan ardayı isteyeceğine, mesutu alabilirdi demek istiyorum ha tabi mesut gelmezdi o ayrı mesele ama aziz amcasını bıraksalar 2 saatte ikna ederdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Haa tamam o zaman da, dediğin gibi Türkiye'ye ancak tatile gelir Mesut en aşağı bi 10 sene daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 2 arda bi mesut denmiş güldüm mesut iyi adam fakat türk oldugu için adamı çok şişiriyoruz.klasik türk vatandaşı duygusallıgı.spikerler bile dunya kupasında adam için sırf türk diye söylemedikleri şey kalmadı bence mesut iyi topcu.fakat çok eksiği var.real madridde oynamak ispanya liginde oynamak kolay iş değil mesut fiziği yetersiz ve ikili mucadelede kötü bir futbolcu.tekniği var akıllı fakat eksiklerini kapatır mı gorucez.çok koşan bir adam hiç değil real madrid böyle çok adam alıp adam gibi oynatmayıp gönderiyor mesut burda ya hakkaten tam bir yıldız olur yada öyle kaybolur gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Arda şişirildiği kadar şişirilmiyor Mesut. Daha doğrusu Arda'nın istekli halini şişiremezsin bile o kadar iyi, ama adam sezondaki maçların %95'inde isteksizce koca kıçını kaldıramadan sahada dolandığı için fark oluyor arada =D MEsut bence başarılı olamayacak Real'de o ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Kaka dünya kupasında oynamadı mı, ne zaman tekrar sakatlandı :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Red said: 2 arda bi mesut denmiş güldüm mesut iyi adam fakat türk oldugu için adamı çok şişiriyoruz.klasik türk vatandaşı duygusallıgı.spikerler bile dunya kupasında adam için sırf türk diye söylemedikleri şey kalmadı bence mesut iyi topcu.fakat çok eksiği var.real madridde oynamak ispanya liginde oynamak kolay iş değil mesut fiziği yetersiz ve ikili mucadelede kötü bir futbolcu.tekniği var akıllı fakat eksiklerini kapatır mı gorucez.çok koşan bir adam hiç değil real madrid böyle çok adam alıp adam gibi oynatmayıp gönderiyor mesut burda ya hakkaten tam bir yıldız olur yada öyle kaybolur gider adamın bana gore ciddi olarak tek eksiği topsuz oyunda olmaması.yani artık topla etkili adamlarında topsuz oyunda alan savunması gerektiğinde adam adama savunmayı yapması bekleniyor.enazından orta sahaya destek.mesut gibi ileriye yönelik admalardan bahsediyorum tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 onu da yapsa real madridde oynar zat... oo wait.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 hmm cevap verilmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesut her maçında isteksiz oynuyormuş gibime geliyor benim. Bi adam akıllı mücadele ederken göremedim ben bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 adam Real'e transfer olmus hala cekistiriyosunuz komik olmus biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ne alakası var.baliçte real madride gitmişti. real madrid bana göre dunyanın en buyuk futbol takımı.fakat oraya giden her topcu tartışılmaz mükemmel ve bu tarz kelimeler değil yani drenthe gitti mi bilmiyorum ama suan real madridde marcelo drenthe gibi gayet vasat adamlar var arbeloa da iyi adam fakat realde oynayamıyor bence kaka bile realde tartışılıyordu.ki bana göre milandaki kaka değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Bir menejer baba daha futbolcu oğlunun kariyerini nasıl bitiriyor göreceğiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 arda ya dünya üzerinde hangi kulüp 20 verir lan şaşırdım 20 yi görünce. çok iyi futbolcu arda bence ama 20 vermezler gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ah mesudum barça formasıyla göremedik seni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar