Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mesut Resmen Real Madrid'de

mokoko

Öne çıkan mesajlar

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330010081761/noticia/Noticia/Mesut_Ozil,_nuevo_jugador_del_Real_Madrid.htm

ingilizce olan bolume daha girmemişler haberi. adamın neden tr milli takımını seçmediği çok net anlaşılıyo. iyikide almanyayı seçmiş gerçekten. yoksa max yıldıray falan olurdu. mourinho'nun ondan neler çıkarabilceğini izlemek zevkli olucak gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Mesut'un ucuza kapatılması, bu seneki kıtlık ve Werder'in elinin kolunun bağlanması oldu birazda..Geçen sene olsa mesela,veya sözleşmesi bitmese çok daha fazla paraya giderdi Mesut,City dışında abzürd paralar ödenmiyor bu sene..İngiltere Liginde 2-3 sene önceye kadar kimlere milyon paundlar gitti,15m az yani Mesut'a,Madrid'de durumdan istifade kapattı..
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

mesut 15 milyon

gyan > 16 milyon

arda = 20 milyon

enteresan

Mesut sözleşmesinin son senesindeydi ve seneye R.Madrid'le anlaşmıştı bile el altından. "Başka yere imza atma bonservissiz alalım seni ona göre sana da daha dolgun para veririz yıllık" demişlerdi hatta.

Haliyle beleşe gideceğine 15e gitti işte. Sözleşmesinin son senesindeki genç adam için çok bile bu maaş.

Oysa Arda'nın daha 4 senelik sözleşmesi var.
Sosyal ağlarda paylaş

Ciprian said:

Di Maria'ya boşuna o kadar para ödemiş gibi oldular şimdi.

O değil werder bremen az daha sıkı pazarlık yapsaymıştı mesut özil de tabatadan ucuz futbolcular listesine gircekmişti :p

Di Maria solda Mesut göbekte oynayacaklar.

Kaka'nın tekrar ciddi şekilde sakatlanması yüzünden yapıldı bu transfer.

Kaka'sız kalıp VdVaarta bakmak istemediler.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

harrykewell said:

mesut 15 milyon

gyan > 16 milyon

arda = 20 milyon

enteresan

Mesut sözleşmesinin son senesindeydi ve seneye R.Madrid'le anlaşmıştı bile el altından. "Başka yere imza atma bonservissiz alalım seni ona göre sana da daha dolgun para veririz yıllık" demişlerdi hatta.

Haliyle beleşe gideceğine 15e gitti işte. Sözleşmesinin son senesindeki genç adam için çok bile bu maaş.

Oysa Arda'nın daha 4 senelik sözleşmesi var.

onu demek istemedim aslında Rew

aziz yıldırım gyana 16 milyon vereceğine, polattan ardayı isteyeceğine, mesutu alabilirdi demek istiyorum

ha tabi mesut gelmezdi o ayrı mesele

ama aziz amcasını bıraksalar 2 saatte ikna ederdi
Sosyal ağlarda paylaş

2 arda bi mesut denmiş güldüm

mesut iyi adam fakat türk oldugu için adamı çok şişiriyoruz.klasik türk vatandaşı duygusallıgı.spikerler bile dunya kupasında adam için sırf türk diye söylemedikleri şey kalmadı

bence mesut iyi topcu.fakat çok eksiği var.real madridde oynamak ispanya liginde oynamak kolay iş değil

mesut fiziği yetersiz ve ikili mucadelede kötü bir futbolcu.tekniği var akıllı fakat eksiklerini kapatır mı gorucez.çok koşan bir adam hiç değil

real madrid böyle çok adam alıp adam gibi oynatmayıp gönderiyor

mesut burda ya hakkaten tam bir yıldız olur yada öyle kaybolur gider
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

2 arda bi mesut denmiş güldüm

mesut iyi adam fakat türk oldugu için adamı çok şişiriyoruz.klasik türk vatandaşı duygusallıgı.spikerler bile dunya kupasında adam için sırf türk diye söylemedikleri şey kalmadı

bence mesut iyi topcu.fakat çok eksiği var.real madridde oynamak ispanya liginde oynamak kolay iş değil

mesut fiziği yetersiz ve ikili mucadelede kötü bir futbolcu.tekniği var akıllı fakat eksiklerini kapatır mı gorucez.çok koşan bir adam hiç değil

real madrid böyle çok adam alıp adam gibi oynatmayıp gönderiyor

mesut burda ya hakkaten tam bir yıldız olur yada öyle kaybolur gider

adamın bana gore ciddi olarak tek eksiği topsuz oyunda olmaması.yani artık topla etkili adamlarında topsuz oyunda alan savunması gerektiğinde adam adama savunmayı yapması bekleniyor.enazından orta sahaya destek.mesut gibi ileriye yönelik admalardan bahsediyorum tabi ki.
Sosyal ağlarda paylaş

ne alakası var.baliçte real madride gitmişti.

real madrid bana göre dunyanın en buyuk futbol takımı.fakat oraya giden her topcu tartışılmaz mükemmel ve bu tarz kelimeler değil yani

drenthe gitti mi bilmiyorum ama suan real madridde marcelo drenthe gibi gayet vasat adamlar var

arbeloa da iyi adam fakat realde oynayamıyor bence

kaka bile realde tartışılıyordu.ki bana göre milandaki kaka değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...