BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Loadingi biraz zaman aliyor vede oldukca uzun oldugundan spoiler yaptim. Fall 2010 Chartfag degil tabi ama cogunlugu dogrulanmis. 2-3gunde bir update oluyor. Yorumlari alalim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 doğru düzgün anime yok piyasada. hepsi chibi, hepsi romance, ya "oo karizmatik kızlar" konulu ya da "oo karizmatik erkekler" konulu şeyler. piyasanın en hardcore'u naruto herhalde :P ek: shinrei tantei yakumo ilginç bir konsepte sahip gibi gözüküyor ama karakteri gay gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 abi air gear ne ya lutfen artik air gearla ilgili bisy yapilmasina izin verilmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 index in ikinci sezonu var işte, arakawa fena değildi başka güzel çıkarsa da bonus olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Kami No Shiru Sekai var ki eğer iyi yapabilirlerse çok çok harika bir anime olabilir. Index 2 var "izlenebilir", hiç yoktan iyidir. Shinrei Tantei Yakumo ilgimi çekti biraz mystery falan diye... Bakuman iyi ama mangasını okduğumdan dolayı, izleyeceğimi sanmıyorum. Togainu no Chi direk vurdu kırdı olacak galiba, iyi yapmışlarsa izlerim. Şimdilik gözüme çarpanlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ben gözüme kestirdim bi kaçtane ironman fena olmayabilir madhouse tan. yokazuka q. nun ovası olabilir çerezlik. Ama air gear olmasın artık harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 yine gundam yokkkkk gundam isterim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Fall 2010 chartfag_v1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 sönük bir sezon gibi göründü ilk bakışta, izleyici değerlendirmelerine göre hareket ederim herhalde. gerçi air gear ve iron man'e bakarım illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Bööööö, berbat bir sezonn gibi gözüküyor. Macross Frontier'dan beri anime izlemiyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 şu letter bee nasıl bişey, güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar