aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Abi bütün golleri kaçırdım ya lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Masquerade said: lol rezaletiz. abi çok eksiginiz var olcak o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 cicibeybe said: Masquerade said: lol rezaletiz. abi çok eksiginiz var olcak o kadar daha ne eksikleri var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 aktiftablet said: Abi bütün golleri kaçırdım ya lanet olsun. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 forvetimiz yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Volkan ne zamn kaleyi bulan şutları kurtarmaya başlayacak? Hatırlamıyorum böyle güzel bir kutarış. Bir ara yok bilmem kaç maçtır gol yemiyo geyikleri vardı ama o maçlarda top kalye gelmediki gol yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Oha abi bu Hakem'in FBye kastı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi yalnız paok bi kac tane daha rahat atacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ts mafeder bu feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 OF SELÇUK OF SELÇUK ÖLDÜRDÜN ABİ BENİ ÖLDÜRDÜN BENİ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 selçuğu öldürelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 mokoko said: OF SELÇUK OF SELÇUK ÖLDÜRDÜN ABİ BENİ ÖLDÜRDÜN BENİ YA Sen demiyormuydun Türkiye'nin en iyi yedeği diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 fenerbahçeli olan birinin selçuğu övdüğünü ben daha görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Buddha said: mokoko said: OF SELÇUK OF SELÇUK ÖLDÜRDÜN ABİ BENİ ÖLDÜRDÜN BENİ YA Sen demiyormuydun Türkiye'nin en iyi yedeği diye :) abi iste yedek olunca en ii oluo.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Buddha said: mokoko said: OF SELÇUK OF SELÇUK ÖLDÜRDÜN ABİ BENİ ÖLDÜRDÜN BENİ YA Sen demiyormuydun Türkiye'nin en iyi yedeği diye :) abi selçuk'un çok guzel bi bug'ı var. topu 3 sn içinde ayağından çıkardığında inanılmaz yararlı oynuo. ama ne zmn 2 dribling yapıo sağa sola donuyo ozmn gebertio beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 adamınbiri said: fenerbahçeli olan birinin selçuğu övdüğünü ben daha görmedim Ben Selçuk'u eleştirdiğimde rahat 5 kişi, türkiyenin en iyi yedeği filan dedi mokoko dahil. Senin gözünden kaçmış. Hatta as oynasın diyenler bile diyenler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 fener pas yapamıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 kim onlar bi göster lütfen göster selçuk türk futbolunun vebası fransa 2. liginin kanseri italya liginin reflüsüdür! selçuk bir futbolcu değil katildir gerçi attığı her pas nerdeyse gol oluyo AMA KARŞI RAKİP ADINA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 eleriz bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Neyi göster abi gir eski yazılara bak. Hatta 2 kişi gitsin diyorduysak geri kalan herkes kalsın diyordu. Niye? Gs'ye gol attı çünkü. Her yıl bir gol atıp takımda kalıyor parazit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ben asla as oynasın demedim. ama iyi bi yedek. var mı yedek kulubesinde otururken sorun yapmicak turk oyuncu selcuktan daha iyi? varsa alsınlar ztnde ben bilmiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 adam atsa volkan kırmızı yicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 mokoko said: ben asla as oynasın demedim. ama iyi bi yedek. var mı yedek kulubesinde otururken sorun yapmicak turk oyuncu selcuktan daha iyi? varsa alsınlar ztnde ben bilmiorm. Genç oyuncu getir beklesin yedekte oyuncumu yok. Koskoca FB yedeğinde duracak oyuncumu yok bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 atıcaz galiba bi tane bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ahah güzel vurdu Mehmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar