RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi ne illet bir şey şu d-smart. İnternetten takıla takıla korsan izlemeyelim dedik gittik heriflere online izlemek için 10lira bayıldık. Maç başladığında site çöktü yine nette link aramaya başladım. İlk 10 dakikayı korsna sitelerden izlerken biryandan herifleri aradım, sonunda karşıma bir kadın çıktı, bilgisayarınızın özellikleri falan filan diyince hamfendi SİTE ÇÖKTÜ, ŞUAN AÇILMIYOR, SİZ AÇABİLİYOR MUSUNUZ? diye kadına çıkıştım, tamam bildiricem dedi kapattı o da. Sonradan güzel güzel izledim ama kaliteli bir şekilde yoksa isteyecektim 10 liracığımı geri =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Nasıl olacak abi d-smart hepsi? Dönüşümlümü verecekler maçları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi bu nasıl iş yahu. bizde futbol smart şifresiz bir tek. orda galatasarayın maçı veriliyor. trabzon maçı için 101.kanal dedi spiker, açtım orayı. Loca1 diye bir kanal. orası da şifreli. fener maçını hangi kanalda bilmiyorum, deplasman avrupa maçlarını ntvspor veriyordu hani? o kadar günlerdir bekledim bu günü, galatasarayın maçını mı izlicem lan bi tek. adam gibi maç olsa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 19.08.2010 21:00 Galatasaray vs Karpaty Lviv Futbol Smart , HDTV Smart 19.08.2010 21:30 Paok vs Fenerbahçe Euro Futbol 19.08.2010 21:45 Liverpool vs Trabzonspor ITV 1 , Polsat Sport , Setanta Ireland , Arena Sport 1 , Ulster TV , Scottish TV , ITV 1 Wales , Al Jazeera Sport +5 , Loca 1 PPV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bu arada alex kart sınırındaymış. bu hafta sarı kart görürse haftaya rövanşta olmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ilk 11imiz Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, İlhan Eker, Andre Santos Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk Şahin, Caner Erkin Alex Semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 aha eurofutbol açıldı, anlamadım gitti şu sistemi. izleyebilicem maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Niang'ı 2. yarı sonları alır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi şu canere bakın ya, adam hırsına yenilip kasti fauller yapıyor gördü erken sarı kartı gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 caner oyle bi adam allah sabır versin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Alcadras said: abi şu canere bakın ya, adam hırsına yenilip kasti fauller yapıyor gördü erken sarı kartı gerizekalı GS'de az böyle eşşeklik yapmadı. Ama biz seviyoruz sorunlu oyuncuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Caner'in niye öyle hareketler yapıyo olmasından çok, bizim niye aldığımıza takıldım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi fb orta sahayı gecemio bi de forması igrenc lan fb nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 atak yapamıyoruz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 daha yarı sahayı geçemiorzki ne atağı. ortada cristian selçuk oldu mu bole oluyo işte. mehmeti ortada oynatsa en azından o biraz topla oynamayı bilio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 maç çok sıkıcı hiç eğlenceli olmadı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ahanda yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 zaaaaaaaaa edit:yetemedim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 gavura vurur gibi vurdu adam. 1-0 ts maçını açıp izlicem yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ahaha fener de yedi lan yuh aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 lol rezaletiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi santos çok fena bi adam. biraz daha fazla yapsa şu hareketleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Of Caner nasıl bi adam ya adam ceza sahasının içinde 4 kişinin üstüne doğru şut çekiyo ya. Of beynimi yedim niye aldık lan biz bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar