Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AL: PAOK - Fenerbahçe / 19.08.2010 / 21.30 »

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ne illet bir şey şu d-smart. İnternetten takıla takıla korsan izlemeyelim dedik gittik heriflere online izlemek için 10lira bayıldık. Maç başladığında site çöktü yine nette link aramaya başladım. İlk 10 dakikayı korsna sitelerden izlerken biryandan herifleri aradım, sonunda karşıma bir kadın çıktı, bilgisayarınızın özellikleri falan filan diyince hamfendi SİTE ÇÖKTÜ, ŞUAN AÇILMIYOR, SİZ AÇABİLİYOR MUSUNUZ? diye kadına çıkıştım, tamam bildiricem dedi kapattı o da. Sonradan güzel güzel izledim ama kaliteli bir şekilde yoksa isteyecektim 10 liracığımı geri =P
Mesaj tarihi:
abi bu nasıl iş yahu. bizde futbol smart şifresiz bir tek. orda galatasarayın maçı veriliyor.
trabzon maçı için 101.kanal dedi spiker, açtım orayı. Loca1 diye bir kanal. orası da şifreli.
fener maçını hangi kanalda bilmiyorum, deplasman avrupa maçlarını ntvspor veriyordu hani?
o kadar günlerdir bekledim bu günü, galatasarayın maçını mı izlicem lan bi tek. adam gibi maç olsa neyse.
Mesaj tarihi:
19.08.2010 21:00 Galatasaray vs Karpaty Lviv
Futbol Smart , HDTV Smart

19.08.2010 21:30 Paok vs Fenerbahçe
Euro Futbol

19.08.2010 21:45 Liverpool vs Trabzonspor ITV 1 , Polsat Sport , Setanta Ireland , Arena Sport 1 , Ulster TV , Scottish TV , ITV 1 Wales , Al Jazeera Sport +5 , Loca 1 PPV
Mesaj tarihi:
Alcadras said:

abi şu canere bakın ya, adam hırsına yenilip kasti fauller yapıyor gördü erken sarı kartı gerizekalı

GS'de az böyle eşşeklik yapmadı. Ama biz seviyoruz sorunlu oyuncuları.
  • Yeni Oluştur...