Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere Planları ve Eğitim Kredisi

Mortis

Öne çıkan mesajlar

evet onu görmüştüm

aslıdna beni çok etkilemiyor, yani ben zaten mastera gidip , iş bulamassam dönecektim, hani oturup 2 sene kalmayı planlamiodum ingilterede zaten zar zor gidiyorum orda para harcamaya lüksüm yok. Universite öğrencileri part time çalışma hakkını tutuolarmış hala o yüzden benim için pek bişey farketmicek ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
sana cok etkisi yok evet. uni bitince bir sure calisip harcadigin parayi bir sekilde telafi etme sansi cok dusuyor ama.
uniye yazilirken gerekli ingilizce bilgisi b1 dan b2 a cekiliyor. ayrica bu seviye uluslar arasi gecerliligi olan bir sinav ile belgelenmesi gerek. (cambridge, ielts, toefl gibi)
Sosyal ağlarda paylaş

essexten bişey gelmedi daha
onun 11k idi evet , onun cevabına göre orda da bişeyler kovalama şansım var.

orda da international marketing ve enterpreneurship (yazamiorum) e başvurdum. bakalım

ama east anglia 13k ve yani burs başvurusu var tekrar işte bi tane statement yaziosun işte seni mülakata alioalr telefonda vs ve 2k pound düşürüolar saolsunlar
şöle 4-5 k düşürseler ok de. 2k ne abi.
Sosyal ağlarda paylaş

11k daha iyi gibi sanki di mi...Artı Essex Colchester'da mesela, Anglia Ruskin Cambridge'de sanırım, UEA'da Norwich'te..Tamam yine çok fark olmasa da Colchester daha küçük daha ucuz olabilir yaşam...Artı full kampüs üni olduğu için içkisi, gece klübü vs daha ucuz...Yani orayı zorlayabilirsin belki...Hem Anglia Ruskin'den her türlü çok daha iyi, UEA'ye göre de bir çok bölümden iyi..
Sosyal ağlarda paylaş

abi international marketing bölümü southend kampüsünde ya colcesterda deil . adamlar mail attı işte siz bu programa daha uygun gözüküosrunuz ve kabul olma ihtimalinzi daha yüksek die international marketing e başvuralım dedi ok dedim ben de sallamadım çünkü o sırada essex yoktu kafamda . International managemeneta başvurmuştum başta.

haha fucked up bi durum ya bu ne. nasıl bir master planlaması bu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
This student has applied for the MA International Management, but looking at his personal statement and also his work experience, it suggests that International Marketing and Entrepreneurship might be a better choice and to be honest, he will stand a better chance of admission. International management will require a 2.8, while for IME, they can take the work experience into account and we might stand a chance (he has 2.66 with a rising average). IME is offered at the Southend site, though, so can you be sure he knows this when you ask him?

şöle mail atmışlardı danışmana bana iletti ben de ok dedim southend kampüsüne bakıp tek bina zaten şehirin ortasında. O sırada zaten anglia ruskin veya east anglia dan burs olurs orası die düşündüüm için çok eşy yapmadım. OK dedimm. Neyse burslarına baktım essexin de 2000 5000 ve 10000 poundluk bursları varmış . bunu zorlayabilrim.

Aslında bölüm olarak daha ii int marketing ve ent. benim işime daha uygun fakat ben korkaklık yapıp managemnet olsun herşeyi göriim belki sektör değiştirirm dediim için hep managementa başvurmuştum.

http://en-gb.facebook.com/group.php?gid=167188072980

şöle bi grup var tamam gidiyorum DAS
Sosyal ağlarda paylaş

mesela guardianın en güncel 2011 universite sıralamasına bakiorum business da

Essex 90. civarında Anglia Ruskin 70 lerde şaka gibi

http://www.guardian.co.uk/education/table/2010/jun/04/university-guide-business-and-management-studies

hani anlam veremiorum millet "abi essex" iidir dio da neye göre dio.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis ya benim anglia ruskin'de master yapmış bir arkadaşım var gerçi hukukla ilgili birşey sanırım ama yeni farkettim onu, sen sormak istediklerini bana öm at ben sorayım. ya da ortak konuşmaya falan alırım bi gece.

bu arada ben de çok mutsuzum.
bu 2 sene kalma olayları yüzünden ayrıca sussex'den de ses seda yok anca aylık gazetesini yolluyo maille heycanlandırıyo beni zibidi.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

mesela guardianın en güncel 2011 universite sıralamasına bakiorum business da

Essex 90. civarında Anglia Ruskin 70 lerde şaka gibi

http://www.guardian.co.uk/education/table/2010/jun/04/university-guide-business-and-management-studies

hani anlam veremiorum millet "abi essex" iidir dio da neye göre dio.

Üni seçiminde fakülte hatta bölümlere bakmak daha faydalı. Misal Essex sosyal bilimlerde ağır döver. Gideceğin bölümle alakalı araştırma yaparsan daha faydalı olur kanımca...

Ha bir de;

Bella said:

Mortis ya benim anglia ruskin'de master yapmış bir arkadaşım var

... onu da getiricem... (GORA) gibi olmuş :P
Sosyal ağlarda paylaş

Dedikleri gibi bölüme fakülteye bakacaksın...Essex Ekonomi ve Government'ta İngilterede top10'da...Hatta Government departmanı Avrupa çapında iyi...Elbetteki dandik bölümleri de var..Ama genel repütasyonu Anglia Ruskin'i döver...Gerçi Business School gibi bakıyorsun sanırım orada dandik olabilir bilmiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

Mortis git Isvec'de oku lisansi. Yuksek icin Ingiltere'ye basvur. Bu sekilde cebinde kalan parayi saglam bir unide yuksek icin harca. ;)

Kings College yonetir.

lisansı okudum 2 senelik iş deneyimi ile gidecem seneye gittiğimde ingiltereye :)

İngiltere'den önce baya diğer ülkeleri araştırdım. İsveç bu seneden itibaren artık non european union ülkelerine paralı ve böle çatır çatır senelik 13k euro ve 2 sene eğitim modunda.

O yüzden o isveçte beleş okuma olayları yalan. Almanyada da ingilizce program bulmak çok zor, ingilizceo lanlar da özel okul onlar da çok pahalı oluo vs. Derken 1 sene diye ingiltereye şey yaptım.

Kings College' 15k Pound abi, param olsa zaten akacam onlara da yok işte ^^

geçen gün starcraft turnuvası izleyip sonra kendimi güney kore'deki unilere bakarken buldum.. o kadar kafam karışık öyle diim

ama bir tanıdık buldum yine Anglia Ruskin'de okuyan, onla da bir konuşayım . ona göre karar vereceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
başvurduğum 5 okuldan da kabul geldi. ne işime yaradı bilmiom xP

Essex'in bi 5k pound luk bursu var ona başvuracağım, ama master öğrencilerine vermiyomuş business schoolu genelde , yine de denicem şansımı, o olmassa Anglia Ruskin'e gidiyorum, bölümümü de Marketing and Innovation olarak değiştirdim managementtan.

hepimize hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

başvurduğum 5 okuldan da kabul geldi. ne işime yaradı bilmiom xP

Essex'in bi 5k pound luk bursu var ona başvuracağım, ama master öğrencilerine vermiyomuş business schoolu genelde , yine de denicem şansımı, o olmassa Anglia Ruskin'e gidiyorum, bölümümü de Marketing and Innovation olarak değiştirdim managementtan.

hepimize hayırlı olsun.

sana sunu 124123 konusmamızda 234 hararetli tartışmamızda ve 24123 msn-vent konuşmasında söyledim. Anca yola geldin. daha bir şey demiyorum. SONUNDA!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...