Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 çok isterdim international law okumak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 energy studies e muh ogrencısı almıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Bu arada ben bi şekilde gidecem galiba şu an referans toplamaya çalışıyorum , dayımla da konuştum beklio beni cambridgee , referanslarımı alırsam şubat ortası gibi falan başvurup kabul edersem gidiorum anglia ruskine . ama iş sırasında referans kovalamak resmen işkence strese girdim mail atiom hocalar sallamio okula falan gidecem ninja bi şekilde almaya çalışcam referans bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 sinsice yaklaş. hayranınızım de boş kağıda imza attır. doldur mektubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 @nutella, ben direk enerjiyle alakasızım bi science and technology ya da engineering başlığı görsem başvurabilicektim de o yüzden dedim. @mortis, kolay gelsin ya yanında olmayan hocadan referans istemek gerçekten baya zor. ben şu ana kadar 1 başvuru patlattım onun yüzünden 120$ çöpe gitti. bi tanesi de bekliyo hala, göndermiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bu topic çok iyiymiş. Bende seneye master istiyorum İngiltere'de. (Reklamcılık, Pazarlama,iletişim alanında). Paylaşmaya devam. @DynamicK bu arada siten çok hoşuma gitti gerçekten yararlı bilgiler var. Şayet ben de gidecek olursam bu tarz bi blog tutabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Sagol, biraz ara vermistim yazmaya da bu hafta icinde devam edicem. Kendi siteleriniz var ise oradan GoLondra.com a link verir iseniz makbule gecer :) Bedava orijinal & samimi bilgi daha ne olsun :) Bu arada sorunuz olursa falan ister sitede yazilar altina yorum yaparak sorun ister ozel mesaj ya da email atin yanitlarim musaitken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ilk referansımı kaptım gençler, dün akşam işte maillarıma bakıp off hocalardan ses yok derken çat die mail geldi bi an kaldı 1, ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Anglia Ruskin'de hangi programa başvuruyorsun abi? Digital/Interactive Marketing ile ilgili yüksek lisans programları konuşuldu mu? Konuşulmadıysa da bilgisi olan var mıdır acaba, 1-2 seneye düşünüyorum ben de ama yavaştan planlarımı çizmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Abi şu an sizi görünce başvuru sürecini uzun bir süre boyunca atlattığım için o kadar mutlu oldum ki asdafg. PhD başvurusu zaten böyle olmaz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mortis said: ilk referansımı kaptım gençler, dün akşam işte maillarıma bakıp off hocalardan ses yok derken çat die mail geldi bi an kaldı 1, ^_^ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ZaugnaKhaldun said: Anglia Ruskin'de hangi programa başvuruyorsun abi? Digital/Interactive Marketing ile ilgili yüksek lisans programları konuşuldu mu? Konuşulmadıysa da bilgisi olan var mıdır acaba, 1-2 seneye düşünüyorum ben de ama yavaştan planlarımı çizmem lazım. ben managementa başvuracam abi işimi garantiye aliim ilerde abi bu marketingden sıkıldım finansyapsaydım keşke dersm die backup hehe, çünkü management mezunu da gider marketinigi yapar, zaten marketinge de odaklanabiliosun management içersinde. biraz etiketi de önemli die düşünüom ama anglia ruskinde Marketing and Innovation die bi bölüm var onu da düşünmüo değilim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mortis said: ilk referansımı kaptım gençler, dün akşam işte maillarıma bakıp off hocalardan ses yok derken çat die mail geldi bi an kaldı 1, ^_^ oh süper =) diğeri de gelir yakında, gelmezse darla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 oo tebrikler ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 teşekkürler ^_^ diğer hocaya tekrar mail attım bakalım hocam dönmediniz QQ die. University of Essex University of East Anglia Anglia Ruskin University Kingston University Roehampton University bu 5 universiteye başvuruyorum büyük ihtimalle, en üst 2 , biraz zorlayarak girebileceim uniler diğerleri orta seviye uniler olduğu için kabul olurum die düşünüom . Fakat her türlü anglia ruskine gidecem gibi gözüküyor dayım orda diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Gelince işe gireceksen de taze bir yazi hazirladim Ingiltere usulu CV hazirlamak'la ilgili. Hadi bakalim bekliyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ooo çok saol Dyna ^^ bu arada Anglia Ruskinden kabul mail'ı geldi, en azından garantiledim gidişimi gibi bişey, şimdi east anglia ve essexden gelecek cevaba göre karar vericem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 şu university of essex de iyi sanırım epey ve yeri de güzel. Brighton'a 7 km. Brighton da zaten Londra'ya trenle 90 dakika falan. Baya güzel bir yerdi. Londra'nın pahalılığından çekiniliyorsa tercih edilebilir yani. sanırım.. Londra İstanbulsa Brighton İzmir gibi bişey ama çok yakınlar tabi o yüzden iyi yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hayırlı olsun. burs var mı? yoksa bayılıyo musun 10k £ ilk etapta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 burs olayı offer aldıktan sonra başvurluomuş onları denicem çok komik 9500 pound okulun feesi 500 pound indirim vermişler saolsun haha offerlar gelsin kabul olduum okullara başvuracam burs vs için zaten ona göre de karar verecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 oo çok çabuk gelmiş mail. sevindim, hadi bakalım. umarım diğerlerinden de kabul alırsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 y.lisans suresi ne kadar 1 yil mi 2 mi orda ? gerci okuluna gore bile degisiyor olabilirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 full time 1 sene. part time yaparsan uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 RUSKINLER KURBAN OLSUN SANA DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar