Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 hadi ya kötü mü :/ of o çok tatsız ya bulunduğn şehiri beğenmemek, benim cambridge ile bir sorunum yok yeşilli tarihli karizmatik, bol öğrencili şehir :) bu arada bugun teslim ettim ödevlerimi tam 24 saat uykusuz kalarak yazdım son ödevim. Ödevi teslimden sonra direkt partiye gittim şimdi geldim kısacası 40 saati bulacak birazdan uykuzluğum HUEHUEHUE of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 seksi de eksik etmiyo hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 mortitsin koyduğu resimlerdeki kızları görsen seksten soğursun abi boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 japon olmadiklari icin sana oyle gelmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 aquila said: 2D olmadiklari icin sana oyle gelmistir. Fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ahasfda, bize hepsi 2d, fotolarina bakiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 siz bir de sabri nin fotolara bakin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 esiyomuş bugün oralar biraz, binalar neyin uçmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 kumar batagina saplandim bu arada ben hahah. 10 times lucky diye bi scratchcard var inanilmaz zevkli, her sainsbury's onunden gecisimde boyle oynayasim geliyor sdf bi de thunderball national lottery ve irish lotto oynadim, bugun cekiliyo hepsi zengin olursam yazarim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ayrica burayi sel goturuyor sheffield i yani. cok soguk, acayipr bir ruzgaar var dogru. ben de kutuphanede arkadasimi bekliyorum yemege gitmek icin, nasil gidicez, gidip de donebilir miyiz belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 loto olayi fena ya her hafta lotto ve euromillions oynuyorum ben :p ha bazen 25 pound kazaniyorum bazen 6 pound oyle gidiyor. toplamda tabiki zarardayim da arada bir kac hafta kendini cikariyor meret. en son 42milyon pound du euromillions jackpot. kazanan oldu mu acaba? site suan kapali bakamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Onları kazanmak için İngiliz Vatandaşı olmak gerekiyordur di mi..Ya da Eu herneyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Yok. 16 yas ustu ve yasalara uygun sekilde Ingiltere'de bulunan herkes oynayabilir. Bu arada Euromillions tekrar devretmis ve bu cuma 60milyon£ buyuk ikramiyesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mortis said: dün kokodaydım mekan baya iidi londrada yılbaşı eğlenceli oluomuş tube beleş , herkes metroda içio her bindiinde yeni bi tayfa ile tanıışıp muhabbet ediosun falan saçma sapan insanlar vs de var iidi baya ^^ Californiali dayi nasildi ama? hele colombiali oglana yazmasi falan epic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 gleoddyn said: Mortis said: dün kokodaydım mekan baya iidi londrada yılbaşı eğlenceli oluomuş tube beleş , herkes metroda içio her bindiinde yeni bi tayfa ile tanıışıp muhabbet ediosun falan saçma sapan insanlar vs de var iidi baya ^^ Californiali dayi nasildi ama? hele colombiali oglana yazmasi falan epic.. asıl bıraksaydık barışa atlıcaktı lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Haha evet nan, baris in vahsi cazibesine kapildi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Oooo hemen oynuyorum o zaman, nereden oynuyoruz Dyna :)... Tier 4 öğrenci vizesi ile alabilirim parayı çatır çatır diyorsun TR pasaportumla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Evet. Merak etme bir sorun cikarsa bana getirirsin ben yardimci olurum. ;) http://www.national-lottery.co.uk/ Veya git bir supermarket, bufe ne bulursan cogu yerde var. cikma sansi en dusuk olan loto oyunu bu. bol sanslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Online oynanıyor di mi...Tamam hemen açıyım bir account..Çıkarsa yarısı senin:)... Monopoly filan var bunlar ne ahah ben bırakırım burda evi mevi:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Bunu Turkiye'den online oynayip kazansak, 2 hafta sonra gelince de alabiliyo muyuz ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 TR den oynayamazsın. Proxy ile falan girip dene bakalım calısacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Bu ulkede loto isi yas ya. Kazansan bile bi kerede trink diye vermiyolar ki parayi. Oyle minik minik harclik verir gibi napiyim ben. Sorsan milyonersin ama kizin biri senden bi milyon borc istese haci butun yok, taksit taksit veriyim mi dicez. Olmaz o is. Kraliceye yazicam bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Istersen aliyorsun tek seferde ama kesinti epey fazla oluyor diye biliyorum. Adinin aciklanmasina musade edersen daha fazla kazaniyorsun bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Musadeye gerek yok, ben zaten daga tasa yazarim kazandim amk diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 sonra yıllardır aramayan arkadaşların akrabaların başına toplanır hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar