Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere Planları ve Eğitim Kredisi

Mortis

Öne çıkan mesajlar

hadi ya kötü mü :/ of o çok tatsız ya bulunduğn şehiri beğenmemek, benim cambridge ile bir sorunum yok yeşilli tarihli karizmatik, bol öğrencili şehir :)

bu arada bugun teslim ettim ödevlerimi tam 24 saat uykusuz kalarak yazdım son ödevim. Ödevi teslimden sonra direkt partiye gittim şimdi geldim kısacası 40 saati bulacak birazdan uykuzluğum HUEHUEHUE

of
Sosyal ağlarda paylaş

kumar batagina saplandim bu arada ben hahah.
10 times lucky diye bi scratchcard var inanilmaz zevkli, her sainsbury's onunden gecisimde boyle oynayasim geliyor sdf

bi de thunderball national lottery ve irish lotto oynadim, bugun cekiliyo hepsi zengin olursam yazarim sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
loto olayi fena ya
her hafta lotto ve euromillions oynuyorum ben :p
ha bazen 25 pound kazaniyorum bazen 6 pound oyle gidiyor. toplamda tabiki zarardayim da arada bir kac hafta kendini cikariyor meret.

en son 42milyon pound du euromillions jackpot. kazanan oldu mu acaba? site suan kapali bakamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

dün kokodaydım mekan baya iidi

londrada yılbaşı eğlenceli oluomuş tube beleş , herkes metroda içio her bindiinde yeni bi tayfa ile tanıışıp muhabbet ediosun falan saçma sapan insanlar vs de var

iidi baya ^^

Californiali dayi nasildi ama? hele colombiali oglana yazmasi falan epic..
Sosyal ağlarda paylaş

gleoddyn said:

Mortis said:

dün kokodaydım mekan baya iidi

londrada yılbaşı eğlenceli oluomuş tube beleş , herkes metroda içio her bindiinde yeni bi tayfa ile tanıışıp muhabbet ediosun falan saçma sapan insanlar vs de var

iidi baya ^^

Californiali dayi nasildi ama? hele colombiali oglana yazmasi falan epic..

asıl bıraksaydık barışa atlıcaktı lol!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ulkede loto isi yas ya. Kazansan bile bi kerede trink diye vermiyolar ki parayi. Oyle minik minik harclik verir gibi napiyim ben. Sorsan milyonersin ama kizin biri senden bi milyon borc istese haci butun yok, taksit taksit veriyim mi dicez. Olmaz o is. Kraliceye yazicam bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...