Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere Planları ve Eğitim Kredisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.nottingham.ac.uk/business/ma/N293.html

bu programi dusunuyorum.
non eu 15k pound, eu olursan 9k.

eu kazanabilme ihtimali var, olursa dusunmem bile.

cekincem bu okullar hayvani zorlar mi iste. uniyi turkce okudugum icin sudan cikmis balik olmamak lazim ingilizce egitimde bir de zorsa fgdh.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Annen ab vatandasi olsa dahi sende ab pasaportu yoksa olmuyor malesef.

benim oturum hakkim var suan bana bile vermiyorlar daha. 5 yili doldurup ingiliz pasaportu aldigimda ancak o hakkim olacak.
Mesaj tarihi:
benim de öyle olacak zaten, şu 2011 geçsin de hele. city top10 falan olunca imkansızları oynamak gibi birşey oluyor şu anki ortalamamla, gidip bu ortalamayla zaten hocalardan pişkin pişkin referans istemem gerekecek bir de.

ayrıca İngiltere'de de istediğim okulların hepsi Londra'nın merkezinde, ben east london, hackney'de falan oturmadıkça aylık en az 2-3k pound gider herhalde dfssfd.

başka yerlere bakıyorum, olmadı iş falan ararım artık. çalışmaya başladıktan sonra zaten msc. finance yapacağımı sanmıyorum, mba falan zorlarım herhalde. ayrıca biraz para biriktirmiş olurum, 30k 30k her sene verdi ailem, daha da vermesinler artık.
Mesaj tarihi:
ahaha city 3.00'dan asagi basvurmana bile gerek yok dedi dun okuldaki danismanima gidince. gmat/toefl falan kurtarmaz, notu anca cok testisli referanslarla giderirsin dedi. ben de vazgectim.

ama soyle bakiyorum ilk 25'deki okullarin alayi 2:1 degree ve 15k pounddan basliyor. girmesi ayri dert, parasi ayri.

cok dandik okullara da gitmek istemiyorum sirf yurtdisi olsun diye 1 sene heba olacak yazik gunah yani.

sanirim toefl alip nottingham risk management`a basvurucam ben risk budur diyip. kabul etmezlerse de simdilik kapaticam yurtdisi defterini, dedigin gibi belki ilerde mba para toplayip. :)
Mesaj tarihi:
abartmasın o da ya, ben başvuracağım zaman gidip columbia'ya bile başvuracağım yani, giden application fee olsun, 1 aylık staj maaşımı bunlara ayırıyorum zaten :)
Mesaj tarihi:
başvur gitsin bence
danışmanın lafına falan güvenme
çekemiyodur
senin ortalamandan skorlarından daha düşük skorlarla red almıştır falan vaktinde
veya aynı skorlarla ucundan kaçırmıştır sen de kaçır istiyordr falan
insan bu
güven olmaz

hehe
Mesaj tarihi:
Tabi canım. Böyle istemediği bir okulda işe mahkum olan tiplerin içindeki burukluk nedeniyle niyetli başka öğrencilerin kolunu kanadını kırmaya çalıştığına daha önceden bende şahit oldum. Sen başvurda, neyi beğenmediklerini onlar kendileri söylesin. Belki kabul alırsın yani.
Mesaj tarihi:
university of east anglia beni 2.66 ortalama ile kabul etti ilk 15 de falna okul . international businessa başvurmuştum.

iyi okuldu, ama işte 14K pound, dediin gibi o okullar hep.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Yuz yuze gorusmek daha iyi olabilir. Ucretler abarti zamlandigi icin bazi okullar kontenjan dolduramadilar. Bu nedenle istisnai bir sekilde dusuk ortalama ile alma ihtimalleri var diyebilirim. Tabi telefon-email vb ile zor bu isler.

En temizi TR'de isen turist vizesi alip belgelerini de yaninda getirip evvelden belirledigin unileri teker teker gezip konusmak.
Mesaj tarihi:
yaaa Sainsbury's e çooooook sinirlendim

İş başvurusu yapmıştım, admalar geçen hafta bana mail atmıştı, işte tüm mülakatları geçtiniz fakat işte skilleri işe biraz daha closer olan birileri var o yüzden işe alamıyoruz sizi bikbik. OK dedim geçtim.

2 gün önce salı günü ev telefonundan arayıp mesaj bırakmışlar . Bizim evde de kimse ev telefonuna bakmio. Yengem bugun baktı ve bu sabah da aramışlar çünkü arar mısınız diye geri. GÖkhan sana mesaj bırakmışlar diye çağırdı beni. Aradım hemen geri, tabi geç aradığım için vermişler işi başkasına, bekleyemedi store üzgünüz dedi kadın telefonda.

Ulan cep telefonum var mailım var , ordan ulaşmaya çalış ev telefonu nedir abi!! faking kids ya1 resmen cillop gibi işi kaçırdım! pff

neyse yarın royal mail e mülakata gidiyorum belki postacı olacam DAS
Mesaj tarihi:
evet danimarkalı bi kıza söledim royal maile başvurdum die

"haha.. sexy post man, bringing my mail.. grr.. "

dedi! belki de daha iyi olabilir EĞER alabilirsem işi tabi ^^ haha
Mesaj tarihi:
az de değil.
subtextin allahını yapiyor

bi arkadaş söyledim yok
bi kıza söyleidm yok

DANIMARKALI BI KIZA SÖYLEDİM

diyor...

ben de tümgün çinli, sofweee engineee diyen elemanlarla takılayım...
Mesaj tarihi:
iş bakıyorum ben de hala.

bugün yates's de yemek yıyoduk bi arkadaşımla. kredi kartımı bardaki adama verdim hesabı alsın dıye. adam baktı nerelisiniz dedi türküm dedim. meğer o da türkmüş biraz muhabbet ettik, işte dedim 1.5 aydır burdayım iş bulamadım falan adam buraya gel dedi, nasıl dedim, gel burda çalışırsın dedi. iş teklif etti direkt, meğer adam managermış.

şansa bak.
çok şanslıyım son günlerde telefonumu falan da buldum.
bakalım, umarım arar.
  • Yeni Oluştur...