Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşçakalın patiler...

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

ehe sana ba$arılar öss icin..

bende okul acılınca baya bi azaltcam haftada 1-2 saat en fasla peh :([signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Sosyal ağlarda paylaş

Aket ve diğer öss'ye hazırlanan arkadaşlar sizin için zor bir dönem ama geçen yıllara ağlıyorsunuz ulen 4 yıl öncesi olsada adam akıllı ders çalışsam falan diye çok dert yandığım ağladığım sızladığım olmuştur şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler .................. diye gidiyor.
Bu durumu yaşamak istemiyorsanız bugünkü kararlılığınızda ve azminizde zerre kadar eksilme olmasın ve hayırlısıyla gelin burada 300-500 aldım gibi topicler açın.
Hadi Allah Zihin açıklığı versin.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan şimdi bi an mutlu oldum böyle geçen sene biz de bu modlardaydık hey gidi hey.
Hepinize başarılar ben geçen sene bazen çok takılmıştım pc'ye bi kere takıldın mı kesmesi çok zor oluyo. Allahtan zoru başardım. En iyisi hepten kesmek. En güzelini yaptın.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Sosyal ağlarda paylaş

tek tavsiye: kendini yıpratma.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...