BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Wishmaster said: Ayıp ettik lan :) hiç içime sinmedi şu yaptığımız. :D adam "gençler ben satıyotrum" diye bir telefon açaydı en azından "gelemiyorum hede hödö oldu" diyeydi bu arada v2010.25 için başlık pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bana yapsanız ben daha gelmezdim lan. adam gününü karıştırmış altı üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ahaha çoiyi olmuş ya sevmiyodum zten kendisin. ohohoho süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 abi işte karıltırma yok.. adam direk satmış maçı ondan yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ders olarak okutulmalı ahahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Sukru down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 özür dilerim herkesten, nası oldu ben de anlamadım, yatacak yerim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 tezkip: adam maçı satmamış.. ama haber vereiblirdin yine homo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 aquila said: anaaa maç cumartesi yazıyo lan, ben gelmicekmişim demek ki bugün oynanmış olsa asdffsad, yarın diye hep kafamda çünkü. olm 11de farketmişim, neye haber veriim. maça gelmeyi de o kadar istemişim ki, ertelendiğime yürekten inanmışım, güneşin gülmesini duyana kadar =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 AHAHAHA evet ya bir de o var başarımzın devamı gelecek bu sefer olmayan lan partiye bir kurban çağıracağız!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bu omuz da senin için hadi gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 şükrü=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 EZ DİK! şaka maka bi yandan üzüldüm, ama elden bi şey gelmiyo nabarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 gidiyorum zaten, daha da gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 burası kürkçü dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yakarım dükkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 aquila said: yatacak yerim yok. Yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Seviyoruz seni Şükrü, haftaya Pazar 8-9. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ah ya yeni geldim eve eğlence kaçtı =/ şükrü kusura bakma abi, ben dedim hep bu şerefsizlere yapmayalım etmeyelim diye ama dinleyen kim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 sağlık olsun, hakettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Aquila down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 down & die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Harbi bende utandım şimdi, dayanamadım Şükrü :p ben birileri maç saatine kadar söyler diye tahmin ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Ben soyunma odasında dedim abi ayıp olur diye ama eve bi geldim herkes ciddi ciddi gaza gelmiş :D saygınından tut öncüsüne yiğitine ilhanına :D dedim bozmayayım bari :D ama bu başlık bence sticky haline getirilmeli dkjfgsdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Bak bak bak.. Adamlar profesyonel oyuncu ya.. ildo BabacumMostors said: ben+1 getirebilirim belki yiğido Holy said: pazar olm maç erteledik pazara öncüden harika bir çalım Kaspar said: Ne durumdayız şu an kimler +1 getirebiliyo? Ben ayarlayamadım kimseyi. Bi şekilde bulalım yarına kadar da öyle saçma sapan 7v6 falan yapmayalım. ilhan biraz alaycı sanki Konn said: ben getiriyiroum 1 tane işte süper yetenek diyebilirim tolga da katılmış :D tolga said: +2 de bende var, tamam oluyormuyuz? saygın'dan atağa destek. Pha said: Neyse şimdi yarın oynanıcak di mi? and the oscar goes to... Spidee said: Abi peki bari ertelediğinizi önceden haber verseydiniz afedersiniz ama, az eşşeklik değil yaptığınız. Gittim ben orada ulan baktım çoluk çocuk top oynuyor, soyunma odalarına girecektim adama sordum "Abi kimse yok mu ya içeride giyinen" diye, abi valla bilmiyorum da istersen gir bak dedi, içeride kimse yok. Hepinizi çok seviyorum ama, forum kuralları olmasa çok ağır küfrederdim. Allahtan Serhatla beraber gelmiştim de, gidip maç falan izledik. Hayır herkese haber vermişsiniz madem kimse gelmemiş, bana niye haber vermediniz, kendi kendimi sinirlendirdim bak gene. HLL TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar