Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL Play-Off Beşiktaş - HJK Helsinki Salı 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

yeni açıkta efsane bir kavga çıktı. kapalı tarafında. bi adam önce çocukları dövdü resmen haha sonra büyüdü kavga yanındaki tip dayağı yedi. 5-10 dakka bunlar oldu ama bir tane güvenlik görevlisi müdahale etmedi. sadece izlediler. bağırdık izlemeyin gelin diye filan umurlarında değil. korkuyorlar resmen. sonra bi tanesi neyseki hareketlendi diğerlerini çağırdı filan ama en sonunda polis geldi kavgacıları götürdü.

maça gelecek olursa bu ismaili gebertmek istedim. bu kadar atak katliamı yapan bi adam olamazdı. q7 kaçıyor adam içeri girio filan. alakası yok taktikte. ekrem dağ deseniz ayrı bi mal. ne işi var bu adamın takımda... q7 ve guti bi ara isyan ettiler ismaile. pas filanda atmadılar haha

hilbert çok iyiydi. alışmış takıma. devalı koşular yaptı defansı yıprattı.

cenk çok iyi bi top çıkardı son dakikalarda. zapo eskiye göre daha iyi. ferrari keza öyle. bu takım çok güzel işler yapacak
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

maça gelecek olursa bu ismaili gebertmek istedim. bu kadar atak katliamı yapan bi adam olamazdı. q7 kaçıyor adam içeri girio filan. alakası yok taktikte. ekrem dağ deseniz ayrı bi mal. ne işi var bu adamın takımda... q7 ve guti bi ara isyan ettiler ismaile. pas filanda atmadılar haha

hilbert çok iyiydi. alışmış takıma. devalı koşular yaptı defansı yıprattı.

cenk çok iyi bi top çıkardı son dakikalarda. zapo eskiye göre daha iyi. ferrari keza öyle. bu takım çok güzel işler yapacak

zapo , şu ana kadarki oyunuyla geçen seneki iyi ferrariden daha iyi. cenkte , hatalı gol yere bile devam etmeliyiz. hakandan daha iyi kaleci kanımca. ismail beşiktaşın topçusu değil , 1 senede hala "çabuklaşamadı" ise zaten devre arası kiralık gider. boboyu çok beğendim , keza ernst de çok iyiydi. kötü oynayanlar olarak ekrem ve ismail diyebiliriz sadece, onların da zaten kapasiteleri belli.

devre arası ve gelecek sezon bu takımın yerli oyuncularına bir revizyon gerek orası kesin.. ekrem ve ismail yerine altyapının beklerini koysak bundan daha kötü oynamazlardı
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de o yüzden çok beğenirdim Ergün Penbe'yi. Hala all-time best turkish footballers listesi yapılsa birinci sıraya koyarım. Aynen hem çok teknik hem de çok hatta aşırı derecede sakin. Buz gibi adamdı. Uefa finalinde öyle bir anda ilk penaltıyı o kadar rahat kullanması, kariyeri boyunca yanılmıyorsam ya bir ya iki sarı kart görmüş olması falan..
Sosyal ağlarda paylaş

Ciprian said:

Ben de o yüzden çok beğenirdim Ergün Penbe'yi. Hala all-time best turkish footballers listesi yapılsa birinci sıraya koyarım. Aynen hem çok teknik hem de çok hatta aşırı derecede sakin. Buz gibi adamdı. Uefa finalinde öyle bir anda ilk penaltıyı o kadar rahat kullanması, kariyeri boyunca yanılmıyorsam ya bir ya iki sarı kart görmüş olması falan..

Kariyeri boyunca sadece 1 kırmızı kart... Sadece iki sarı kart görmüş olması biraz abartı değil mi sence :D
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

bu arada iftariyelik filan görmedim ben, girişte dağıtılıyor dediler de nerdeydi acep.. akşam 10'da eve vardığımda ilk yemeğimi yiyebildim...

ayrıca büfelerde gayet normal fiyattan satış yapıyorlardı. bi karar alıyorlar ama ugulatmayı bilmiyorlar

abi sen hep sorunlusun ha :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...