paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Başlıkta da belirttiğim gibi ram in kullanımı çok yüksek. görev yöneticisinden baktım 2 gb ramin yüzde 96 sı kullanılıyor,işin ilginçi açık olan işlemlerin miktarına baktığımda 1 gb bile etmiyor hepsinin toplam kullanım miktarı ancak kaynak 2 gb kullanılıyor gözüküyor. Virüs taraması yaptım sorunuma çözüm bulamadım,bu sorunu yaşamış ve çözüm önerisi olan biri varsa lütfen bir el atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bir process yada sub-process sömürüyordur, görev yönetyicisinde sub-process leri göstermenin bir yolu vardı, onu bul bir de o şekilde bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 windows 7 kullanıyorum öyle bir olay göremedim,bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 sana problem yaratıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 evet bilgisayar acayip kasıyor ve yavaşlıyor nerdeyse program açamaz hale geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653.aspx bu programla detaylı biçimde görebilirsin kimin ne kullandığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 iyi güzel programda yine topluyorum yine yüzde 70 etmiyor yani 1 gb üstü bir kullanım olması lazım ama yine göremiyorum en yoğun kullanan programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Performans sekmesinde kaynak izleyici var oradan detaylı bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ona zaten en başta baktım hala sorun aynen devam ediyor bir çözüm yolu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 yokmudur bir hal çaresi bunun (format dışında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 hal çaresi process explorer işte de olmuyor işe yaramıyor demişsin daha ne yapalım. iyice kurcala sen process explorerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar