Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ne kadar rezil şu devletin siteleri ya adam gibi server merver ne lazımsa kursalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 veriyolar sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Rotweiler said: Ara sınıftaydı isen evet 13ünde bitti gg. Yok sıfırdan üniye giriyosan öss açıklandıktan sonra. eski üniversitemden kaydımı sildirip yenisine kayıt olucam heralde sıfırdan üniye giriyorum sayılır fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Buddha said: Arkadaşlar kredi yada burs hala 3 ay sonra 3 ayın toplamımı ödeniyor. Yoksa değiştide 3 ay sonra 1 aylıkla başlıyor? Sıfırdan alıcaksan Ocakta ödenmeye başlayacak. Takip eden yıllar boyunca da aksilik çıkarmassan her ay yatacak. Toplu yatma olayı kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Saeros said: Rotweiler said: Ara sınıftaydı isen evet 13ünde bitti gg. Yok sıfırdan üniye giriyosan öss açıklandıktan sonra. eski üniversitemden kaydımı sildirip yenisine kayıt olucam heralde sıfırdan üniye giriyorum sayılır fds O zaman össlilerle beraber kayıt yapıcan. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 HAHA KAÇIRMIŞIM sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi formu dolduruyorum ama il seçin ilçe seçin vs. gibi şeylerde listeye basınca hiçbişi açılmıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Abi şu öğrenim kredisini ne kadar ihtiyacınız olsa da almayın. tatlı tatlı yemenin acı acı mıçması gibi sağlam koyuyor insana faizli hali =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 o öğrenim kredisini bir senedir alıyorum, iptal ettirsem 2 sene sonra ödemeye mi başlayacağım okuduğum halde? yoksa yine mezun olduktan sonra mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 İptal ettirdikten kısa bir süre sonra ödemeye başlıyorsun eğer ki planlanandan daha erken krediyi almayı bırakırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 vay lanet, girdik bi püsürüğün altına sonuna kadar gideceğiz yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 oha ya ne kadar erken bitmiş başvurular, abv kyk. şit. ulan almanyada yiyecek idim devletlümün paracıklarını itler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 1 yıldır kredi alıyorum. 1 ay önce maaşlı-sigortalı bi işe girdim ve büyük ihtimal çalışmaya devam edicem. gelirim olduğunu görünce krediyi keser mi bu adamlar şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Sen noterden senedi imzaladın, onlarda o taahhütledikleri tutarı sana s.. s.. ödemeyi... Kimse bişey kesemez. Keserlerse de, ceza onlara girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Şu an kredi basvurusu bitti mi yani? Ciddi misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 üniyi yeni kazananların 25 ağustosta bitiyo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Rotweiler said: Sen noterden senedi imzaladın, onlarda o taahhütledikleri tutarı sana s.. s.. ödemeyi... Kimse bişey kesemez. Keserlerse de, ceza onlara girer. umarım öyledir fakat imzaladığım senetteki yazılar 5 punto büyüklüğünde yazılmıştı ve tek sayfaya 150 tane madde sığdırmayı başarmışdı adamlar. ara cümlelerde bi yerlerde ödemelerin kesilmesiyle ilgili bi madde olmasın? sonra çıkıp "sözleşme gereği ödemeyi kesme hakkımız var arkadaş, biz de kestik" demesinler? zira hiç hatırlamıyorum çünkü sözleşmede ne yazıyodu ne yazmıyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar