sinad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bursa defansı 2 haftadır kurtarıyor beni =) o değil geçen hafta alex'i almamanın ne kadar büyük bir aptallık olduğunu farkettim alex'i aldım bu hafta oynamadı adam. q7 3 puan getirmiş guti 1 puan. Guti'yi yolcu edicem. Yedeklerden sallama aldığım bir adam 7 puan getirmiş kayseriden hasan ali =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 60-50 aldım ben de. düşüş var eheh. pati liginde 9.sıradayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ben 2 haftadır çok şansızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 50 almışım bende ama 3. olmuşum ligde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 pati ligine nasıl katılcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ilk mesajda açıklama var, oradaki kodu yazarak katılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Reksa said: pati ligine nasıl katılcam ? Gelme, gayet düzgün adamların arasında sırıtırsın direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bu hafta takım dizerken farkettim, bazı oyuncuların yeriyle oynamışlar. stoch orta sahaydı mesela forvete değiştirmişler. ali tandoğan defanstı orta saha yapmışlar falan. kewell da forvet olmuş ortasaha gibi hatırlıyorum ama emin olamadım. bunlar benim geçen haftaki kadromda oldukları için farkettiklerim, elbet vardır daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 benim puan trabzonspor maçına bağlı. niang'ı kaptan yapmakla çok doğru bir hamle yapmışım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 kewell forvetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 2 oyuncum 0 çekmesine ve son anda lan ya alexi yine oynatmazsa diye aykuta güvenemediğimden kaptanı baros olarak değiştirerek yüksek puan kaybıma rağmen 73 puan alarak fişek gibi fırlamışım ligde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 85 puan ve 3. hafta faşistler liderlik koltuğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 forvete kimi koysam gol atmıyor arkadaş. bobo-sercan-cangele uclusune rağmen 60 puan çekmişim bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Baros reis varken başka adam koyarsan 0 bile çekersin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 3 hafta geçte olsa katıldık, lig uzun bir maraton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 takımı kurdum, akışına bıraktım 159 puandaymışım ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Of of Baros reis kaptandı, bu gece puanlar coşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bu hafta elleşemedim ben geç kaldım, geçen haftanın kadrosu var elde, patlayacak. Baros vardı gerçi kadroda da kaptan Yattara'ydı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bu hafta 94+ puanım var lig tv gelir mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Geç kaldım yine Alex ve Volkan'ı çıkaramadım tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 3-4 haftadır unutuyorum ben bakmaya bu hafta unutmayacam azimliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Değiştirmeyi unuttum ben ya, resmen 3 oyuncu yok ilk 11 de -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 benim 3-4 hafta öyle gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 benim kaptanım halen quaresma : ) değiştirmeye kıyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 95 almışım ühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar