sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Spiegel said: egzostun cikardigi sesi baska biseye degismem, mustang de zaten sirf o yuzden dusundum ama sahiden tr deki vergilerle benzin fiyatiyla imkansiz o araba, hadi pedere aldirsak vergisini de verse benzini ben koyucam gene patliyor =) onun yerine porsche 964 ariyorum ama tr de yok galiba 1989-1993 arasi modellerden. yalnız yanlışın var mustang deki ses motordan geliyo ayırt edelim o 2 sesi. egzos sesi apaçidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 egzozun çıkardığı ses ile etrafı rahatsız ettiğini fark etmeyen insanların egzozuna patates tıkamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 pattise yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 pattis yinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 zenginlik simulasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ardeth said: egzozun çıkardığı ses ile etrafı rahatsız ettiğini fark etmeyen insanların egzozuna patates tıkamak istiyorum Şeritlerin neyi ifade ettiğini dahi bilmeyen yüz binlerce insanın trafikte araba kullandığı bu şehirde, bir arabanın çıkardığı yüksek ses, problemler listesinin sonunda gelir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Selam, Bu ne aptal bir harekettir öyle :O Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 LordVithar said: Şeritlerin neyi ifade ettiğini dahi bilmeyen yüz binlerce insanın trafikte araba kullandığı bu şehirde, bir arabanın çıkardığı yüksek ses, problemler listesinin sonunda gelir heralde. yoo özellikle bu egzoz sesiyle dolaşanların saçma hareketler yaptığını düşünürsek gayette başlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sahindeki egzoz tabi ki apacidir, ama bir borla bir akrapovic egzoz yerleri ayridir, onlara apaci demek esas apaciliktir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Yoo değil egzosun görevi belli, sen para kompleksini bastırmak için insanların kafasına tecavvüz et diye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 motordan çıkması gereken sesin çakmasını çıkarıp kafa ütüleyerek havalı olduğunu zanneden tek millet biz değilizdir umarım. hayır bana öyleymiş gibi geliyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ruslarda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Pasta said: Yoo değil egzosun görevi belli, sen para kompleksini bastırmak için insanların kafasına tecavvüz et diye değil. +1 bi denetim falan yapılmalı bu konuda. adamlar tamirciye gidip egsozdan yüksek ses gelsin diye özel işlem yaptırıyor. bazen bütün şahin ve doğanları yakmak geliyor içimden. bir de mobilet tarzı o dallama araçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 blazkowicz said: cidden işsiz, 5 parasız çapulcuların önde gidesiniz. sizin gibileri hergün kapımda el açıyor. mod gelince ricam topici kilitleyebilir. şu bölümü göz ucuyla takip ediyordum, forumun genelinden ayrı bir kalitesi ve havası var, sorayım fikir alayım dedim ama daha ucuz nerde cips bira bulurum diyen, milletin lüksünü görünce çılgına dönen yetersizler buraya da bulaştı. hadi şimdi trolleyin, zaten birazdan moskovaya uçmak üzere ayrılıyorum 1 haftalığına. cya losers. baba parasıyla hava atıyor ya eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 egzoz son susturucu iptali ayri birsey, performans egzostu taktirmak ayri birsey, ikisini karistirmayin birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Spiegel said: egzoz son susturucu iptali ayri birsey, performans egzostu taktirmak ayri birsey, ikisini karistirmayin birbirine. +1 saturn said: +1 bi denetim falan yapılmalı bu konuda. adamlar tamirciye gidip egsozdan yüksek ses gelsin diye özel işlem yaptırıyor. Tuvturke gidicekleri zaman sokturup orjinal egzozu taktiriyorlar tabi fakir isi o. Parana kiyarsan biraz elinde otopark kumandasi gibi bi kumandadan o sesi kapatabilirsin, iyi bi cocuk olursan sarki bile soyletebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 0-100 u 9 sn olan arabaya ne performans egzosu ya sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Pasta said: 0-100 u 9 sn olan arabaya ne performans egzosu ya sdfasdf hangi araba bu bahsettigimiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Selam, 0-100km/h süresi <4s olmayana dB sınırı konulsun :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Pasta said: Yoo değil egzosun görevi belli, sen para kompleksini bastırmak için insanların kafasına tecavvüz et diye değil. salakmısın oğlum sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 DoruK said: motordan çıkması gereken sesin çakmasını çıkarıp kafa ütüleyerek havalı olduğunu zanneden tek millet biz değilizdir umarım. hayır bana öyleymiş gibi geliyor çünkü. Adamın parası sadece doğan yada şahine yetiyorsa, takdırdığı egzosun kaliteside bunla orantılı olacak heralde. Senin araban dandik sana egzos yok diye bir kanun olamayacağına göre, uğraşmaya gerek yok . Modifiye sektörünü biz başlatmadık o yüzden motorun çıkardığı sesi değiştirme olayı başka yerlerde de var rahat olabilirsin. 0-100'ü ister 3 sny ister 15 sny olsun, sana çarpıp zarar verebilir mi, verir. Sorunların başında araba kullanmayı bilmeyenlerin çoğunluğu geliyor. Düzelteceklerse desibelleri değil, ehliyet sınavını düzeltsinler. Arabası çok ses çıkaran adamın oturduğunuz yerin yakınından 20 sny ses çıkararak geçmesi gibi olağan bir şeye sinir olmak, kafayı takmak, tamamen gereksiz bir uğraş. Hele İstanbul gibi, insanların saat 24.00'te daha sahilyolunda mangal yaptıkları, müzik çaldıkları bir şehirde. Bünye kaldırmaz bu kadar siniri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 kusra bakma ama avrupada bi kez korna çalsan tepene binerlerken bizde maaşallah 1 saatlik yolda 1000 kez maruz kalıyoruz o sese. aşırı gürültü kirliliği olan bir ülkede yaşıyoruz, o kadar alışmışız ki tepki bile göstermez olmuşuz artık. adamın 854156 beygir aracı vardır tamam da, gereksiz yere sırf ses olsun diye yapmak bence hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Hayır abi öyle bir dünya yok. Gece gece cam açık otururken porsche gibi ses çıkararak geçen şahinlere tahammül etmem, plakasını alır polise bi telefon açarım. Umrumda değil şahinin beygir gücü bilmemnesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ben genel olarak aptal aptal artislik yapmaya çalışanları sevmiyorum bi de üstüne gereksiz bir gürültü yapınca iyce uyuz oluyorum. şahinsin abi sen şahin. ayıp değil tabiki de şişip şişip öküze benzemeye çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar