Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mustang yerine bmw

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

Spiegel said:

egzostun cikardigi sesi baska biseye degismem, mustang de zaten sirf o yuzden dusundum ama sahiden tr deki vergilerle benzin fiyatiyla imkansiz o araba, hadi pedere aldirsak vergisini de verse benzini ben koyucam gene patliyor =)

onun yerine porsche 964 ariyorum ama tr de yok galiba 1989-1993 arasi modellerden.

yalnız yanlışın var mustang deki ses motordan geliyo ayırt edelim o 2 sesi. egzos sesi apaçidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

egzozun çıkardığı ses ile etrafı rahatsız ettiğini fark etmeyen insanların egzozuna patates tıkamak istiyorum

Şeritlerin neyi ifade ettiğini dahi bilmeyen yüz binlerce insanın trafikte araba kullandığı bu şehirde, bir arabanın çıkardığı yüksek ses, problemler listesinin sonunda gelir heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

LordVithar said:

Şeritlerin neyi ifade ettiğini dahi bilmeyen yüz binlerce insanın trafikte araba kullandığı bu şehirde, bir arabanın çıkardığı yüksek ses, problemler listesinin sonunda gelir heralde.

yoo özellikle bu egzoz sesiyle dolaşanların saçma hareketler yaptığını düşünürsek gayette başlarda
Sosyal ağlarda paylaş

Pasta said:

Yoo değil
egzosun görevi belli, sen para kompleksini bastırmak için insanların kafasına tecavvüz et diye değil.

+1 bi denetim falan yapılmalı bu konuda. adamlar tamirciye gidip egsozdan yüksek ses gelsin diye özel işlem yaptırıyor.

bazen bütün şahin ve doğanları yakmak geliyor içimden.

bir de mobilet tarzı o dallama araçları
Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz said:

cidden işsiz, 5 parasız çapulcuların önde gidesiniz. sizin gibileri hergün kapımda el açıyor. mod gelince ricam topici kilitleyebilir. şu bölümü göz ucuyla takip ediyordum, forumun genelinden ayrı bir kalitesi ve havası var, sorayım fikir alayım dedim ama daha ucuz nerde cips bira bulurum diyen, milletin lüksünü görünce çılgına dönen yetersizler buraya da bulaştı.

hadi şimdi trolleyin, zaten birazdan moskovaya uçmak üzere ayrılıyorum 1 haftalığına.

cya losers.

baba parasıyla hava atıyor ya eleman
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

egzoz son susturucu iptali ayri birsey, performans egzostu taktirmak ayri birsey, ikisini karistirmayin birbirine.

+1
saturn said:

+1 bi denetim falan yapılmalı bu konuda. adamlar tamirciye gidip egsozdan yüksek ses gelsin diye özel işlem yaptırıyor.

Tuvturke gidicekleri zaman sokturup orjinal egzozu taktiriyorlar tabi fakir isi o. Parana kiyarsan biraz elinde otopark kumandasi gibi bi kumandadan o sesi kapatabilirsin, iyi bi cocuk olursan sarki bile soyletebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

motordan çıkması gereken sesin çakmasını çıkarıp kafa ütüleyerek havalı olduğunu zanneden tek millet biz değilizdir umarım. hayır bana öyleymiş gibi geliyor çünkü.

Adamın parası sadece doğan yada şahine yetiyorsa, takdırdığı egzosun kaliteside bunla orantılı olacak heralde. Senin araban dandik sana egzos yok diye bir kanun olamayacağına göre, uğraşmaya gerek yok . Modifiye sektörünü biz başlatmadık o yüzden motorun çıkardığı sesi değiştirme olayı başka yerlerde de var rahat olabilirsin.

0-100'ü ister 3 sny ister 15 sny olsun, sana çarpıp zarar verebilir mi, verir. Sorunların başında araba kullanmayı bilmeyenlerin çoğunluğu geliyor. Düzelteceklerse desibelleri değil, ehliyet sınavını düzeltsinler.

Arabası çok ses çıkaran adamın oturduğunuz yerin yakınından 20 sny ses çıkararak geçmesi gibi olağan bir şeye sinir olmak, kafayı takmak, tamamen gereksiz bir uğraş. Hele İstanbul gibi, insanların saat 24.00'te daha sahilyolunda mangal yaptıkları, müzik çaldıkları bir şehirde. Bünye kaldırmaz bu kadar siniri :)
Sosyal ağlarda paylaş

kusra bakma ama avrupada bi kez korna çalsan tepene binerlerken bizde maaşallah 1 saatlik yolda 1000 kez maruz kalıyoruz o sese. aşırı gürültü kirliliği olan bir ülkede yaşıyoruz, o kadar alışmışız ki tepki bile göstermez olmuşuz artık. adamın 854156 beygir aracı vardır tamam da, gereksiz yere sırf ses olsun diye yapmak bence hoş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...