Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Sivasspor - Galatasaray 14.08.10 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ufukta hata yapıcaktır illa ama genç kaleci tecrübe der alttan alnırı.ki ufuk gördüpüm kadarıyla yan toplarda falan kaplan gibi fırlıyor.boylu poslu cocuk

ama aykutun hosgorulcek bir yanı kalmadı.her yan top tehlike her şut gol.

adam kaç yaşına geldi kaç senedir bu takımda.

pique puyol koysan göbeğe aykut yine salak salak yicektir.hani kale güven vermiyorki.defansın her hatası gol okuyor
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

maçı izlemedim yorumalrıo da okumadım ama maçın kader adamı aykut muydu şimdi? aykuta mı kaybettik? yoksa frovettimizde de mi tık yoktu?

harrynin yorumlarını almayayım adam gibi birisi cevaplarsa sevinirim

Bok gibi top oynadık, Aykut falan bahane. Kaleciyle maç kazanacak takım değil Galatasaray, ileride bitirecek işi
Sosyal ağlarda paylaş

suç orta sahanın ama orta sahamızda xavide olsa aykut daha iyi kaleci olamıcak malesef

maça iyi başlayıp 1 gol atmışsın.sonra takım oyundan düşmüş salak 1 hatayla 1-1 olmuş

sonra takım iyice gitmiş.ondan sonra kaleye gelen ilk tehlilekli pozisyon gol oluyor.kaleciler bu yuzden önemli.takım süper oynadıgı zaman salak gol yersin işi bozarsın aynı şekilde takım kötüye gidiyorken yine salak bi gol yersin iyice bozarsın.

ve çok rahat cıkarabilceği bir toptu.kucagına gelen topu köşeye gönderiyor

yan toplar ztn pert.her yan top bir penaltı gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın doğru dürüst hatası yoktu ki ?

Golde suçluyorlar ama yapacak bir şey yoktu, Ceyhunu tutması gereken ön libero ortada yoktu servet ona koşmasa kendi bomboş vurup pes golü atacaktı, ona koştu pas attı gol oldu.

Bunun dışında da servet kendini geliştiriyor farkındaysanız. Topu oyuna sokan defans istiyorum diye tepinen rikard için kasıyo heralde sürekli ileri uzun top atmaya başladı. Tamam süper toplar değil de eskisine göre çok daha isabetli.
Sosyal ağlarda paylaş

servet gelişene kadar bizler toplu intihar ederiz

servetin bu takımda oynaması için diğer 3 lünün mükemmel olması lzm defansta

tek başına neill oynuyor defansta.sabri işte yıllardır bekliyoruz 2 tane akıllı iş yapsa, orta yapsada sevinsek diye.

hakan balta alternatifi yok ve gittikçe düşüşte.stoperde daha iyi bide
Sosyal ağlarda paylaş

Stoper çok beğenmiyorum ben Hakan'ı çok fazla adam kaçırıyor, Servet gayet iyi adam, tüm hantallığına rağmen sayısız kontratak kesi tek başına son maçta da.

Hakan Manisa'dayken gayet güzel hücum bek oynuyordu, ne zaman baksam gol atıyodu hatta bi aralar, bize gelince bozuldu bi anda, defansta çakılı kalmaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

hakan baltanın bozulması gayet normal. insan içinde bile çekinmeden sigara içiyorsa bir adam, bırak hucüma destek vermeyi kendi kanadını bile savunması mucize. bu maçtada gördük zaten koridor oldu kendi kanadı. sigara içen milli futbolcumu olur yahu ? çağlar nasıl kesemiyor hakan baltayı ben asıl ona şaşıyorum. geçen lig sonunda yapılan milli kampta gayet iyi gibiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...