cihant Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Pfff içimden bi ses bu takımdan bu sene anca cacık olur diyor.gidiyim de bari antalyasporun formasını atkısını alıp onları takip etmeye başliyim,madem kanser olucaz memleketimizin takımı kanser etsin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 of fena yargılamıs sivas onu bi soyliyim once. ondan sonra cana dan cacık olmaz. dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Ya o değil de,Ufuk Ceylan'a niye şans verilmiyor?Aykut'un elinde 'kaset' falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 valla onu ben de anlamadmı da "şu aykut bile birinci tercih oluyosa ufuk demek ki bayağı bi kötü" diye düşünmeden edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ufukta hata yapıcaktır illa ama genç kaleci tecrübe der alttan alnırı.ki ufuk gördüpüm kadarıyla yan toplarda falan kaplan gibi fırlıyor.boylu poslu cocuk ama aykutun hosgorulcek bir yanı kalmadı.her yan top tehlike her şut gol. adam kaç yaşına geldi kaç senedir bu takımda. pique puyol koysan göbeğe aykut yine salak salak yicektir.hani kale güven vermiyorki.defansın her hatası gol okuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Ufuk yan toplarda iyi diye biliyorum ben de. Aykut artık hoşgörüye yer bırakmadı. Bide ufuk pes 2010'da çok harika kaleciydi, gerçekte de aynı olsa ofs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 yani takım muhteşem bile oynasa salak bir atak aykut sayesinde gol olabiliyor öyle bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 dün gsli birinin yanına oturup, azıcık aykuta giydirdim. En son adam aykuta söverek çıktı hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 3 yıldır bi kere de ulan kalecimiz xx olmasa kaybederdik bu maçı diyelim birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Aykut'un Volkan veya Hakan'dan bir farkı yok en az onlar kadar iyi, sen önce ileride top tut, rakip sahaya yık oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 volkan>aykut=hakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 maçı izlemedim yorumalrıo da okumadım ama maçın kader adamı aykut muydu şimdi? aykuta mı kaybettik? yoksa frovettimizde de mi tık yoktu? harrynin yorumlarını almayayım adam gibi birisi cevaplarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 hakan baya iyi bence. aykut zaten yutan eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 BabacumMostors said: maçı izlemedim yorumalrıo da okumadım ama maçın kader adamı aykut muydu şimdi? aykuta mı kaybettik? yoksa frovettimizde de mi tık yoktu? harrynin yorumlarını almayayım adam gibi birisi cevaplarsa sevinirim Bok gibi top oynadık, Aykut falan bahane. Kaleciyle maç kazanacak takım değil Galatasaray, ileride bitirecek işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 BabacumMostors said: maçı izlemedim yorumalrıo da okumadım ama maçın kader adamı aykut muydu şimdi? aykuta mı kaybettik? yoksa frovettimizde de mi tık yoktu? harrynin yorumlarını almayayım adam gibi birisi cevaplarsa sevinirimsuç ortasahanın. farkındaysan isim veremiyorum çünkü bizde ortasaha yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 suç orta sahanın ama orta sahamızda xavide olsa aykut daha iyi kaleci olamıcak malesef maça iyi başlayıp 1 gol atmışsın.sonra takım oyundan düşmüş salak 1 hatayla 1-1 olmuş sonra takım iyice gitmiş.ondan sonra kaleye gelen ilk tehlilekli pozisyon gol oluyor.kaleciler bu yuzden önemli.takım süper oynadıgı zaman salak gol yersin işi bozarsın aynı şekilde takım kötüye gidiyorken yine salak bi gol yersin iyice bozarsın. ve çok rahat cıkarabilceği bir toptu.kucagına gelen topu köşeye gönderiyor yan toplar ztn pert.her yan top bir penaltı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 valdez sanki çok mu iyi kaleci de xavi de olsa böyle olmicak diyorsunuz, GS'ye gelse 3. maç koyarlar kapının önüne Valdezi :) Ortasahaya bir transfer daha şart. Kalede Aykut olmuyor. Servet'e gereksiz yükleniliyor iyiydi adam. Bi de reyis artık form tutsun ilk 11'e başlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 takım yan toplarda çok kötü cidden ama 4-5 yıldır hep böyle alıştım ben artık.faul yada korner oldumu penaltı olmuş gibi korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 iğrençti be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Adamın doğru dürüst hatası yoktu ki ? Golde suçluyorlar ama yapacak bir şey yoktu, Ceyhunu tutması gereken ön libero ortada yoktu servet ona koşmasa kendi bomboş vurup pes golü atacaktı, ona koştu pas attı gol oldu. Bunun dışında da servet kendini geliştiriyor farkındaysanız. Topu oyuna sokan defans istiyorum diye tepinen rikard için kasıyo heralde sürekli ileri uzun top atmaya başladı. Tamam süper toplar değil de eskisine göre çok daha isabetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 özellikle milli maçta çok beğenmiştim ben serveti.biraz geç oldu ama kendini biraz geliştirmeye çalışıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 servet gelişene kadar bizler toplu intihar ederiz servetin bu takımda oynaması için diğer 3 lünün mükemmel olması lzm defansta tek başına neill oynuyor defansta.sabri işte yıllardır bekliyoruz 2 tane akıllı iş yapsa, orta yapsada sevinsek diye. hakan balta alternatifi yok ve gittikçe düşüşte.stoperde daha iyi bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Stoper çok beğenmiyorum ben Hakan'ı çok fazla adam kaçırıyor, Servet gayet iyi adam, tüm hantallığına rağmen sayısız kontratak kesi tek başına son maçta da. Hakan Manisa'dayken gayet güzel hücum bek oynuyordu, ne zaman baksam gol atıyodu hatta bi aralar, bize gelince bozuldu bi anda, defansta çakılı kalmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 serkan kırıntılıyı alsın bence GS, gerci FB ile geciyor adı 2. kaleci olarak ama serkan iyi kaleci sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 hakan baltanın bozulması gayet normal. insan içinde bile çekinmeden sigara içiyorsa bir adam, bırak hucüma destek vermeyi kendi kanadını bile savunması mucize. bu maçtada gördük zaten koridor oldu kendi kanadı. sigara içen milli futbolcumu olur yahu ? çağlar nasıl kesemiyor hakan baltayı ben asıl ona şaşıyorum. geçen lig sonunda yapılan milli kampta gayet iyi gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar