Arma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 normal şartlar altıda mı 1 mol kadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 deniz seviyesinde 1 ATM basınç 25C ve nutella efekti altında olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 işte bu kadın kıvama gelmiştir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 deniz seviyesi derken plaj işte mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ben orda öyle 10^-6 falan gibi bilimsel sayılar görünce dayanamadım yaptım o espiriyi sonra da hayatıma devam ettim siz de devam edin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bunun erkek versiyonu var mıdır acaba? 5 bin kız cücükledim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Wilt Chamberlain'in yaklaşık 20.000 kadınla birlikte olduğu iddaa ediliyordu,imkansız gelmişti tabi ama bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 lan her sene böyle bi haber çıkacak illa, yok seks bağımlısı oldu yok bilmemne yok 23412 kişiyle alış veriş yaptı, diş fırçaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bide şey vardı, günde bilmemkaç kez orgazm olan kadın vardı. Kadın milletine güven olmaz diyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 10000.müşteriye büyük ödül var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 daha benle yatmadı ama :7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 tipik bir ingiliz haberi yani her sene bir ya da iki tane düzenli olarak gazetelerde yer alır... haberi okur geçersin daima ilginçtir hep bi foto görmek istersin yaşını merak edersin şuan erkek arkadaşı ya da kocası var mı ona bakarsın. sabit bir içeriği vardır bu haberlerin. 'benle de yatsa ya kaymak gibi karıymış' 'bu ingilizler de çok kaşar oluyor be' 'yazın ingiltere'ye gidiyorum nüfus patlaması yaşatıcam' şeklinde türk erkeğinin beyninde fikir/heves patlaması yaratır. yılda kaç tane böyle haber çıksa daima okunur daima çok rağbet görür.. ;) ingiltere basını çok abartı.. dünyaya haber üretiyorlar. bizim gazetelerde yazılan haberlerin %50 si ingilizceden türkçeye çeviri şeklinde (bazı köşe yazıları da dahil buna ki köşe yazılarını çıkarırsam herhangi bir gazetedeki haberlerin %80 e yakını çeviri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 en beğendiğim yorum şu oldu " Başarılarının devamını dilerim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 uuu abla esenler otogarına rakip galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fetobear Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 yaş olarak benim için çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 @dyna; nası %80ne yakını çeviri olabilir ki türk gazetelerinin?? İngiltere de hangi gazete zonguldakta kaza oldu, erzurumda bomba patladı, Hüsamettin efendi çobanlık yaparken össde deerece yaptı gibi haberler yapıyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 WIN Onu dışhaberlerin yapalım... Mütercim-tercüman konuşuyor, demedi demeyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 25 yaşında denmiş ama 40'ına merdiven dayamış gibi gösteriyor. epey hor kullanılmış belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 siz burda 6 gündür bu konuyu konuşurken kendisi 9-10 kişi daha eklemiştir kırmızı defterine. NAO CALCULATE THIS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Günde 0.65 kişi ile beraber olması gerekiyor yani 3 günde 2 kişi gibi bir ortalama diyebiliriz buna. Bu durumda topik açıldığından beri 6 günde 4 kişi eklemiştir temizinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 yanlış hesaplamışsın abi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Neden yav 9yıl=365*9=3285 Toplam 5000 erkek yani günde 5000/3285=1,52 erkek Evet burda cortlamışım :P Yani 2 günde 3 erkek olursa 6 günde 9 erkek daha eklemiş deftere demek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abso, sen de mi? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Horrible said: @dyna; nası %80ne yakını çeviri olabilir ki türk gazetelerinin?? İngiltere de hangi gazete zonguldakta kaza oldu, erzurumda bomba patladı, Hüsamettin efendi çobanlık yaparken össde deerece yaptı gibi haberler yapıyor?? cok basit o kazaydi tecavuzdu genelde 3. sayfa haberleridir. Onun disinda irili ufakli haberlere bak bir hepsi ceviri. hurriyet web sitesine girdim en tepede suanki haber http://www.hurriyet.com.tr/dunya/15591445.asp?gid=373 Google da salmonella yaz arat haberin alindigi yazilari gorursun. Cok basit yaptiklari. Sifirdan haber ureten 10 tane site varsa bunlari surekli dolasip ilginc haber bulup ceviriyorlar. Cevirirken kelime kelime degil de ozetini cikariyorlar. Bu tip haberlerde hic cok detayi yazi yazdiklarini gordun mu? Yazmazlar.. :) sonra su var altta http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=39040&rid=4369&hid=15583298 hop bir tane daha http://www.hurriyet.com.tr/ekonet/15583741.asp?gid=303 Suna bak mesela http://www.hurriyet.com.tr/dunya/15591180.asp?gid=373 Bunu pek tabi kendileri yazabilirdi. Kendileri yazsa da haber bu kadar ozet olmazdi. http://www.hurriyet.com.tr/planet/15586990.asp?gid=286 Londra da cikan ucretsiz dandirik gazetelerde bile bu haber hurriyet'in 2 kati icerik barindiriyor. ha bunlar disinda kalan haberler de mehmedali en son kimle goruldu, aski memnu da ne boklar oldu, nadide sultanin memeleri bugun saga bakiyordu falan tarzinda ki onlari haberden saymiyorum pek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar