DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 saçma sapan bi yerleştirme olmuş bu sene biraz bakındım sordum da. kazazedelere geçmiş olsun. "Seneye Dersaneleri" ne bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Kadir Has'a gelen var mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Theridone said: hangisi ? Bilkent - Elektrik ve Elektronik Mühendisliği var mı burda okuyan ya da yeni kazananan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 tüm yerlesen patilere hayırlı olsun,tadını cıkarın bu sizin hakkınız :) bi de üni ye basladıktan sonra bölümünüz ne olursa olsun bol bol okuyun,arastırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 sınava giren kardeşler,yıldız mimarlık kaç binle kapattı hiçbiriniz bilmiyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Ohio University, School of Recreation and Sports Sciences , Sport Management. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Helcaraxe said: Ohio University, School of Recreation and Sports Sciences , Sport Management.guzel ziyarete geliriz artikin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Meslek Yüksek Okulu Torna Tesfiye ve Küre Yapımı (İ.Ö.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 herkes bolume giriyor ossden san da kule ohm.. hani okul 4 kule ya grifon mu ne cart curt 4 tane vardi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ışık üni'ye gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bilgiye akalım birazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mortis said: inanılmaz özeniorum size ya şu universiteye yeni girme hissi falan apayrı dünyalar.. 18 yaşına döndürün beni! pazartesi mesaiye dondurucekler seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 aquila said: Mortis said: inanılmaz özeniorum size ya şu universiteye yeni girme hissi falan apayrı dünyalar.. 18 yaşına döndürün beni! pazartesi mesaiye dondurucekler seni. hiç 2 uaalıyı aynı anda quotelamamıştım değişiklik olsun ads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 calimero said: bizim zamanımızda sayısala girmenin sebebi klasik "sayısala zekiler gider, EA' ya ortalar, sözele de hiçbir şey tutmayanlar." geyiğiydi. O sıralarda zaten ayrımına varamıyosun birçok şeyin. Çok da salakça bi geyiktir ayrıca, üniversiteye girdikten sonra nice kafasını taştan taşa vuran sayısalcı gördüm. Ama bu seneden sonra bölüm seçiminde sayısala yüklenme kaçınılmaz. Bu da geyik ya da gaz kaynaklı değil, oldukça mantıklı bi sebepten olacak. Bu seneden sonra sözel seçmek gerçekten salaklık olur herhalde... lan benim FM ortalamam TM den yüksekdi.. ama bende hata sırf calculus dan korktumda mühendislikden vazgeçtim.. neyse sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 keşke bende 18 yaşında olsaydım daha dogru kararlar verirdim belki :) anasını satiyim 30 da bitecek okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 kocaeli ingiliz dili ve edebiyatı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bende karşılaştırmalıya girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Ooo ne çok kocaelili var, gelin gelin su soğuk ama insan alışıyo ahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 dağda karda mahsur kalıp dozerle falan eve dönüyomuşunuz doğru mu asfzdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Flassh said: afyon kazanmışım intihar etmeye gidiyorum. ahuahua ayfon kazanmışım diye okudum da.. mezun olunca kimsenin okulu falan iplemediğini farkettiğinde bu mesajı hatırla bi de.. ayfon kazanmışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 mokoko said: ışık üni'ye gelen var mı? kesin ortak bi sürü tanıdığımız vardır he ışıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 marmaraya girmişim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bölüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Farinal said: marmaray'a girmişim bende kesme işaretini böyle kullanırsak arkadaşın arabayla marmaray şantiyesine girdiğini anlayaibliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 babacum gramer dersi veriyor lan dünya tersine dönmüş :D almanca müt ter bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar