Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi üniversiteyi kazandınız?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

"ilk 8000deyim ÖSYM'nin ilk 30000 dediği 3. tercihime bile giremedim. Birileri o koltukları dolduramıyor; eğreti oturuyor, işlerini yapamıyor diye gencecik insanlara bu kadar büyük hayal kırıklığı yaşatan sorumlular derhal istifa etmelidir. Tam bir rezalet!!!!" said:

"Eşimin kuzeni 452 EA puanıyla 17. tercihine girdi. Ankara Üniversitesi Maliye. Sizce çok komik değilmi?" said:

"Herkese geçmiş olsun ancak ilk 10.000de olup da 60.000 li bölümlere girememek ne demek anlayamadığım, ben de ilk 10.000deydim ve 4.tercihime girdim MF4 puanıyla. Umarım her şey gönlümüzce olur." said:

"ben ösym başkanının dediği gibi sıralamamın çok altı yerleri yazdım, ilk 10 bindeyim ve 60.000 lerde yerler yazdım, ancak yerleşemedim. bu nasıl bir çelişki bu nasıl bir iş ben anlamadım, ösymnin tercih klavuzu nedir böyle!!! yazıklar olsun ösym herkesin geleceği ile oynadın!!!" said:

Ulan dedim tamam Hurriyet yorumudur, belki, trollemek istemiştir ama kuzenim de bayağı aşağıda yer yazdı ama o da giremedi. Bir iş var bence bu işte?
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

bilgi üniversitesine gelenlere abilik yapılır, çıkışa gelinir, starbucks'da kahve ısmarlanır, kampüsler gezdirilir. cüzi ücretlere. ;)

ahaha supermis.. hangi kampus bu..
ben 2001 terk im bilgiden :) bizim zamanimizda bi gustepe vardi :D

97-2001 arasinda..

bu arada universitemi? o ne ya? ahah kolay gelsin gencler..
ama hayat size guzel ha.. kiymetini bilin :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Herkes hata olmuş diyor ama pek sanmıyorum ben. Bence herkes o kılavuz yüzünden yanlış yanlış yerler yazdı, geçen seneki dereceler alt-üst oldu.

Bir de alan farkını kaldırdılar, dereceler yükseldi tabii. Ben MF'ci olarak Bilkent Hukuk'a girdim yani. İlk 10.000'deki TM'cilerin belki de yarısı MF'de de ilk 10.000'de. Onlar da mühendislik yazmıştır bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Prawler said:

"ilk 8000deyim ÖSYM'nin ilk 30000 dediği 3. tercihime bile giremedim. Birileri o koltukları dolduramıyor; eğreti oturuyor, işlerini yapamıyor diye gencecik insanlara bu kadar büyük hayal kırıklığı yaşatan sorumlular derhal istifa etmelidir. Tam bir rezalet!!!!" said:

"Eşimin kuzeni 452 EA puanıyla 17. tercihine girdi. Ankara Üniversitesi Maliye. Sizce çok komik değilmi?" said:

"Herkese geçmiş olsun ancak ilk 10.000de olup da 60.000 li bölümlere girememek ne demek anlayamadığım, ben de ilk 10.000deydim ve 4.tercihime girdim MF4 puanıyla. Umarım her şey gönlümüzce olur." said:

"ben ösym başkanının dediği gibi sıralamamın çok altı yerleri yazdım, ilk 10 bindeyim ve 60.000 lerde yerler yazdım, ancak yerleşemedim. bu nasıl bir çelişki bu nasıl bir iş ben anlamadım, ösymnin tercih klavuzu nedir böyle!!! yazıklar olsun ösym herkesin geleceği ile oynadın!!!" said:

Ulan dedim tamam Hurriyet yorumudur, belki, trollemek istemiştir ama kuzenim de bayağı aşağıda yer yazdı ama o da giremedi. Bir iş var bence bu işte?

Boyle sacmalik olmaz cidden. Topluca mahkemeye verse keske su insanlar yanlis yonlendirme ile hayatimizi kararttilar diyerekten. Emsalsiz bir dava olacagi icin ses de getirir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yanlış yönlendirdiler gerçekten. Boşuna herkes üniversiteleri puanına bakmadan istediğiniz sıraya göre yazın demiyordu. Geçen yıl 90.000 alan 10.000, 10.000 alan 90.000 aldı.

Kılavuza ya da puanlara bakmak hataydı.

PS: Bir ben mi varım Bilkent'e giren?
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

mulgear6 said:

genetik ve biyomühendislik

kardeşin kız mı? kız arkadasım da orayı kazandı gözkulak olsun ^_^

öyle şirinlik mirinlikle yırtamazsın goçum. ver adresini kız kardeşimi niye görüyosun bi konuşalım. parlak çocuk seni.

sdfgsafg

olay varsa beraber dalalım.. bana yakın oturuyor bu mulgear bildiğim kadarı ile.. hatta evi basıp baykuşu da döveriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...