Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 "ilk 8000deyim ÖSYM'nin ilk 30000 dediği 3. tercihime bile giremedim. Birileri o koltukları dolduramıyor; eğreti oturuyor, işlerini yapamıyor diye gencecik insanlara bu kadar büyük hayal kırıklığı yaşatan sorumlular derhal istifa etmelidir. Tam bir rezalet!!!!" said: "Eşimin kuzeni 452 EA puanıyla 17. tercihine girdi. Ankara Üniversitesi Maliye. Sizce çok komik değilmi?" said: "Herkese geçmiş olsun ancak ilk 10.000de olup da 60.000 li bölümlere girememek ne demek anlayamadığım, ben de ilk 10.000deydim ve 4.tercihime girdim MF4 puanıyla. Umarım her şey gönlümüzce olur." said: "ben ösym başkanının dediği gibi sıralamamın çok altı yerleri yazdım, ilk 10 bindeyim ve 60.000 lerde yerler yazdım, ancak yerleşemedim. bu nasıl bir çelişki bu nasıl bir iş ben anlamadım, ösymnin tercih klavuzu nedir böyle!!! yazıklar olsun ösym herkesin geleceği ile oynadın!!!" said: Ulan dedim tamam Hurriyet yorumudur, belki, trollemek istemiştir ama kuzenim de bayağı aşağıda yer yazdı ama o da giremedi. Bir iş var bence bu işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bilgi üniversitesine gelenlere abilik yapılır, çıkışa gelinir, starbucks'da kahve ısmarlanır, kampüsler gezdirilir. cüzi ücretlere. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 walla benim ossye girenlerarasinda ilgimi ceken 2 kisi vardi biri tum sorulari dogru yaapip turkiye 1. olmus her alanda digerini duymadim daha ama umarim istedigi yer olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 -Deno- said: bilgi üniversitesine gelenlere abilik yapılır, çıkışa gelinir, starbucks'da kahve ısmarlanır, kampüsler gezdirilir. cüzi ücretlere. ;) ahaha supermis.. hangi kampus bu.. ben 2001 terk im bilgiden :) bizim zamanimizda bi gustepe vardi :D 97-2001 arasinda.. bu arada universitemi? o ne ya? ahah kolay gelsin gencler.. ama hayat size guzel ha.. kiymetini bilin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bu 10bininci olduğunuz sayısal mı? çok garip kocaeliye kadar düşmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi 17800. oldum uçak müh olmadı sabancı %50 burslu oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Herkes hata olmuş diyor ama pek sanmıyorum ben. Bence herkes o kılavuz yüzünden yanlış yanlış yerler yazdı, geçen seneki dereceler alt-üst oldu. Bir de alan farkını kaldırdılar, dereceler yükseldi tabii. Ben MF'ci olarak Bilkent Hukuk'a girdim yani. İlk 10.000'deki TM'cilerin belki de yarısı MF'de de ilk 10.000'de. Onlar da mühendislik yazmıştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 sabancı'nın düşmesi normal 2/3 bursluydu geçen sene bu sene 1/2 bursluya çektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 mulgear6 said: abi 17800. oldum uçak müh olmadı sabancı %50 burslu oldu :Soha sabanci 5k da kapatirdi tum burslari eskiden hosgeldin =) cs303 alman karsiliginda her turlu yardim yapilir hehah saka bi yana gercekten yardimci olabilcegimiz konularda bana ulasmaktan cekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 iyiki bu sistemi görmeden girmişiz üniversiteye zamanında. kimsenin hiçbirşeyden haberi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Prawler said: "ilk 8000deyim ÖSYM'nin ilk 30000 dediği 3. tercihime bile giremedim. Birileri o koltukları dolduramıyor; eğreti oturuyor, işlerini yapamıyor diye gencecik insanlara bu kadar büyük hayal kırıklığı yaşatan sorumlular derhal istifa etmelidir. Tam bir rezalet!!!!" said: "Eşimin kuzeni 452 EA puanıyla 17. tercihine girdi. Ankara Üniversitesi Maliye. Sizce çok komik değilmi?" said: "Herkese geçmiş olsun ancak ilk 10.000de olup da 60.000 li bölümlere girememek ne demek anlayamadığım, ben de ilk 10.000deydim ve 4.tercihime girdim MF4 puanıyla. Umarım her şey gönlümüzce olur." said: "ben ösym başkanının dediği gibi sıralamamın çok altı yerleri yazdım, ilk 10 bindeyim ve 60.000 lerde yerler yazdım, ancak yerleşemedim. bu nasıl bir çelişki bu nasıl bir iş ben anlamadım, ösymnin tercih klavuzu nedir böyle!!! yazıklar olsun ösym herkesin geleceği ile oynadın!!!" said: Ulan dedim tamam Hurriyet yorumudur, belki, trollemek istemiştir ama kuzenim de bayağı aşağıda yer yazdı ama o da giremedi. Bir iş var bence bu işte? Boyle sacmalik olmaz cidden. Topluca mahkemeye verse keske su insanlar yanlis yonlendirme ile hayatimizi kararttilar diyerekten. Emsalsiz bir dava olacagi icin ses de getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 2008 yılı iyidi ya. acayip arttı kontenjanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 kardeşim %50 bursla yeditepeye girdi lan. asdfasdf Biyomeendizlik idi sanırım kafam bi milyon. Yok genetik miydi yeaa?! öef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 genetik ve biyomühendislik kardeşin kız mı? kız arkadasım da orayı kazandı gözkulak olsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Yanlış yönlendirdiler gerçekten. Boşuna herkes üniversiteleri puanına bakmadan istediğiniz sıraya göre yazın demiyordu. Geçen yıl 90.000 alan 10.000, 10.000 alan 90.000 aldı. Kılavuza ya da puanlara bakmak hataydı. PS: Bir ben mi varım Bilkent'e giren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Gilean said: iyiki bu sistemi görmeden girmişiz üniversiteye zamanında. kimsenin hiçbirşeyden haberi yokaynen. Bize de yeni sistem patlamıştı gerçi ama bir şekilde tercih zamanı çözmüştük biz sistemi. Burda herkes güme gitmiş. geçmiş olsun herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 cok iyi bolum yalniz.. ordaki asistanlardan falan tanidiklarim da vardi bir donem.. hayirli olsun.. basarilar.. hocalari baya saglam yani.. kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 istanbul üniye geçtim ben de, bilmem gereken bişey varsa yardım edin lütfen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 GERGE said: Bilkent Hukuk gratz ne karışmış ortam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ikili gitti mesaj ya da bilgisayarım kekeme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Bu yıl böyle oldu. Seneye daha düzgün olur artık. Üçüncü yıl oturur, dördüncü yıl yeni bakan gelir tekrar değişir. Sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 mulgear6 said: genetik ve biyomühendislik kardeşin kız mı? kız arkadasım da orayı kazandı gözkulak olsun ^_^ öyle şirinlik mirinlikle yırtamazsın goçum. ver adresini kız kardeşimi niye görüyosun bi konuşalım. parlak çocuk seni. sdfgsafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Friday the 13th'de açıklarlarsa ÖSS'yi böyle olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mr_Hand said: mulgear6 said: genetik ve biyomühendislik kardeşin kız mı? kız arkadasım da orayı kazandı gözkulak olsun ^_^ öyle şirinlik mirinlikle yırtamazsın goçum. ver adresini kız kardeşimi niye görüyosun bi konuşalım. parlak çocuk seni. sdfgsafg olay varsa beraber dalalım.. bana yakın oturuyor bu mulgear bildiğim kadarı ile.. hatta evi basıp baykuşu da döveriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Hacettepe İngiliz dili ve edebiyatını kazanmisim.Burada biri vardı yol su iş olarak dönebilirim diyen.İş olarak dönsene abi.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar