LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 benim bildigim ve gordugum evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 o kadar iyiyizki baska turk guildune gerek yok cata da nasil ayrdiricaz uffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Turk guildi varmı baska bilmiyorum am aarada tek tuk turk arkadaşlara rastlıyoruz bize pvp dersi veriyorlar teorik olarak ama bir turlu onları guilde ekleyecek online officer olmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Goodfortune said: horde tarafında sadece tek türk guildimi var frostmanede? bu dediğin şir koşmak... frostmane de horde turk guildi birdir ve tekdir oda vay ak dir ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 vay ak ye warlock lazım mı? Bayadır oynamıyordum şimdi açtım accountuda tek başıma yine bayıcam 3-4 güne. Bi guildim olsa iyi olurdu hani :) Hmen migrate edebilirim frostmane e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 vay ak candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 progamer said: vay ak ye warlock lazım mı? Bayadır oynamıyordum şimdi açtım accountuda tek başıma yine bayıcam 3-4 güne. Bi guildim olsa iyi olurdu hani :) Hmen migrate edebilirim frostmane e :) Akşam saat 22:00'de, Frostmane serverı Orgrimmar The Drag'in güney köşesine 5000 gold ile gel. Anlaşırız........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 fakirim ben anca 50 veririm asfsdafsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 of gangren hahahahahaha.. frostmane de horde olmak zordur bu arada oyle atlayıp gelcem diyen arkadaslar icin.. eger bg lere 3 arkadas girmezseniz falan cok kaybedilir.. low level bg HEP kaybedilir.. guild bakımında alliance hordedan baya ustun bi cok guild 10/12+.. horde da dagılmamıs ve 10/12+ olan 4 guild falan war.. ha bi de allylar lamerdir level kasarken gelir ugrasır sora karakterini sildirene kadar ustunde oturmanız gerekir falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 yalniz varya, basliga bak icerigine bak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 screwy said: low level bg HEP kaybedilir Bu baya yanlış da. Tam tersini savunuyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 High lvl'larda son 3 gündür sıkıntılı ondan önce %70 alıyorduk benim gördüğüm ama son 3 gündür resmen %30 anca kazanıyoruz. Büyük ihtimal şansızlıktır diyeceğimde bu kadar da şansızlık olmaz :P WSGde eskidende Ally daha çok kazanırdı o değişmedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bu kuyrukta bekleme hadisesi cok sux ama ya.. yeni wow a baslamis gibi hissediorum kendimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Spidee said: screwy said: low level bg HEP kaybedilir Bu baya yanlış da. Tam tersini savunuyorum hatta. kavga mı ettiniz? yatakları ayırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 frostmane'de çok feci gaza gelip sıfırdan ally warrior kastım. ghaza'ya falan girdim nabıcaksam artık. horde'da vay ak falan iyiydi pek aktif olmasam da ama allyken de salak salak etrafta gezmek eğlendiriyo baya. pugla da her bibok yapılır halde nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bende gaza geldim, fisdim simdi, tekrar gazlamaya calisiom kendimi, fena gitmior ama :D bide beni boostlicak birilerini bulsam ally tarafinda super olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 /w Hikmettin bişeyler yapmaya çalışırım da, boosta falan pek gerek kalmıyo ya lfg tool sayesinde. işim gücüm yokken(ki genelde olmuyo işim gücüm) yardım etmeye çalışırım yetebildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 FromTheHell said: /w Hikmettin bişeyler yapmaya çalışırım da, boosta falan pek gerek kalmıyo ya lfg tool sayesinde. işim gücüm yokken(ki genelde olmuyo işim gücüm) yardım etmeye çalışırım yetebildiğim kadarıyla. Class ne ve karakterin adi ne takilalim.!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 prot warrior, nick de hikmettin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bizde hordedan bayıp, 4 ark geçen gün başladık allyda 30 civarıyız guildde kurduk Renavatio die,officer chati kullanalım diye:P hayırlısı bakalım.ilk kez loladin kasıyorum baya kolay :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Hikmettin itemlerin iyi. DPS de bu civardaysa akşam 21:00 gibi online olmaya çalış. Raid e spot olur sanırım. (yanlız o gemler niye öyle :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 FromtheHell bende ghaza dayim abi :D cok ii ya.. varmi baska ghaza da olan burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 "Ghaza'dayım" ın yanına birde nickinizi yazsanız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 blitz.. tabi beni sen aldin o ayri konu :) aktif bir sosyal player im ama kabul etmek lazim simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 LuNiZ said: blitz.. tabi beni sen aldin o ayri konu :) aktif bir sosyal player im ama kabul etmek lazim simdi :) lvl 10 :D, aktifliğinde biraz şüphe ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar