Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frostmane de alliance olmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Turk guildi varmı baska bilmiyorum am aarada tek tuk turk arkadaşlara rastlıyoruz bize pvp dersi veriyorlar teorik olarak ama bir turlu onları guilde ekleyecek online officer olmuyor :P
Mesaj tarihi:
vay ak ye warlock lazım mı? Bayadır oynamıyordum şimdi açtım accountuda tek başıma yine bayıcam 3-4 güne. Bi guildim olsa iyi olurdu hani :) Hmen migrate edebilirim frostmane e :)
Mesaj tarihi:
progamer said:

vay ak ye warlock lazım mı? Bayadır oynamıyordum şimdi açtım accountuda tek başıma yine bayıcam 3-4 güne. Bi guildim olsa iyi olurdu hani :) Hmen migrate edebilirim frostmane e :)

Akşam saat 22:00'de, Frostmane serverı Orgrimmar The Drag'in güney köşesine 5000 gold ile gel.

Anlaşırız........
Mesaj tarihi:
of gangren hahahahahaha..

frostmane de horde olmak zordur bu arada oyle atlayıp gelcem diyen arkadaslar icin.. eger bg lere 3 arkadas girmezseniz falan cok kaybedilir.. low level bg HEP kaybedilir.. guild bakımında alliance hordedan baya ustun bi cok guild 10/12+.. horde da dagılmamıs ve 10/12+ olan 4 guild falan war.. ha bi de allylar lamerdir level kasarken gelir ugrasır sora karakterini sildirene kadar ustunde oturmanız gerekir falan filan
Mesaj tarihi:
High lvl'larda son 3 gündür sıkıntılı ondan önce %70 alıyorduk benim gördüğüm ama son 3 gündür resmen %30 anca kazanıyoruz. Büyük ihtimal şansızlıktır diyeceğimde bu kadar da şansızlık olmaz :P
WSGde eskidende Ally daha çok kazanırdı o değişmedi :P
Mesaj tarihi:
frostmane'de çok feci gaza gelip sıfırdan ally warrior kastım. ghaza'ya falan girdim nabıcaksam artık. horde'da vay ak falan iyiydi pek aktif olmasam da ama allyken de salak salak etrafta gezmek eğlendiriyo baya. pugla da her bibok yapılır halde nerdeyse.
Mesaj tarihi:
bende gaza geldim, fisdim simdi, tekrar gazlamaya calisiom kendimi, fena gitmior ama :D bide beni boostlicak birilerini bulsam ally tarafinda super olcak.
Mesaj tarihi:
/w Hikmettin

bişeyler yapmaya çalışırım da, boosta falan pek gerek kalmıyo ya lfg tool sayesinde. işim gücüm yokken(ki genelde olmuyo işim gücüm) yardım etmeye çalışırım yetebildiğim kadarıyla.
Mesaj tarihi:
FromTheHell said:

/w Hikmettin

bişeyler yapmaya çalışırım da, boosta falan pek gerek kalmıyo ya lfg tool sayesinde. işim gücüm yokken(ki genelde olmuyo işim gücüm) yardım etmeye çalışırım yetebildiğim kadarıyla.

Class ne ve karakterin adi ne takilalim.!?
Mesaj tarihi:
bizde hordedan bayıp, 4 ark geçen gün başladık allyda
30 civarıyız
guildde kurduk Renavatio die,officer chati kullanalım diye:P
hayırlısı bakalım.ilk kez loladin kasıyorum baya kolay :P
  • Yeni Oluştur...