LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 BG lerde simdilik 3-1 horde ustunlugu varmis, su yeni gelen BG i test ediomus arkadas.. varmi bu konuda guncel bilgi verebilcek biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 frostmanede ally bgleri domine eder genelde. daha organize adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 BGler çok değişiyor, kendi grubunu kurup, adam akıllı bir şekilde arkadaşlarınla birlikte falan girersen eğer, organize olmuş 3-4 kişiyle Ally'i rahat dövebiliyorsun. Ama random bir şekilde pugdan girip bir şeyler yapmaya kalktığında, çok şanslı değilsen eğer, genelde dayak yiyip çıkıyorsun Horde'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 okdir coooook tesekkurler iste aradigim yanit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 dayak yiyosun ama alliance'ın vurduğu yerde gül bitiyo bak bi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Bir de low levellarda Horde 50 BG'nin 48'ini falan kazanıyor =P Son kastığım 2 karakterle yaptığım BGlerde 3-4 defa falan kaybetmişimdir maksimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Dün gece hariç genelde BGler sıkıntılı olmuyor. Dün ilginç sekilde 5te 4 kaybettik. WSG hariç kazanıyoruz diyebilirim ama denilen gibi şansına da bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 hah az daha kasin, kafayi yicem en sonunda.. :) hayir kendi basima karar versem yine iyi.. :P bi yandan arkadaslarla da maillasiyorum ortalik karisti yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Alan temsilcisi olarak gayet objektif yaklaşıyorum. VAY AK rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Tank varsa gelmeyin, almam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Healersanızda gelmeyin 40 yılda bir alıyorlar raide sizde rakip olmayın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi raid yapcak pek adam yokki biz muhabbete gelioz.. bende bi rogue, var. warrior kasiorum iste inceden.. arkadasimda bi tek DK var.. digerindeyse her class var kafamiza gore getircek de.. simdilik BG durumuna bakicaz, ama her turlu ben bir horde char getiririm muhabbete vay ak ya :) rogue olur muhtemelen.. raidle cok derdimiz yok yani bizim.. maksat eglence muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bakma sen bunlara :p istediginiz class gelin iste eueheuehu, vay ak nin kapialri butun patilere acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Gelin gelin kalabalık olalık dramlar artsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 cok acaip aktif bi gülttür vay ak. sabahtan aksama random hc döner. gear up olalım icc döndürcez ama bu şekilde alamayabiliriz sizi çünkü pek geyik yapmıyoz. oyun hakkında sürekli hesaplamalar dönüyor, arpen mi yoksa ap mi fln elitist jerk'e rakip database'imiz var hatta ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 frostmane horde da oynıcak varsa bende kasıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 VAY AK olarak oyunyoz hort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Yalnız arkadaşlar mübarek ramazan ayında oruç tutmayanınız varsa almıyoruz VAY AK'ya. Ona göre gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 zekat vermeyeni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Ben tutmuyorum ama bi güçe inanıyorum olur mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 mardox said: VAY AK olarak oyunyoz hort 0 dan kasçak varsa gelirim dedim bende zaten =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Absolut said: Ben tutmuyorum ama bi güçe inanıyorum olur mu :Pabi daha once decursive e inanmıyorum demistin simdi noldu? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 abso politik takılıo, sende canlıyı göster sana bile inanır. vay ak bildiin relax işte silme geyik nubluk drama fln öle bi aksionu yok, ha cataclysm icinse kesinlikle öneririm millet AHAUHAUHA PUHAHAHA modeli level alacağı icin bisey anlamadan 85 olursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Cata sonrası 6 ay canlı heyecanlı şokoparti havasında oluruz sonra mllet itemları aılr çıkar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodfortune Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 horde tarafında sadece tek türk guildimi var frostmanede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar