Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer karakterler bedava

ladywar

Öne çıkan mesajlar

ladywar said:

loex yorum yazmak zorunda degilsin beyenmediysen almazsın kardesim zorla degil ya bedava degice kefal gibi atlama

ladywar said:

uzatmayın alcaksanz alin almicaksan yorum sana kalsın kardes ihtiyacım yok satilmasada olur milletin salak yorumlarini cekemicem bedava denince ucuz anlaminda ama gel görki bizim milletimiz bedava her buldugu seye atlar malum dikkat edin bigün ters bi seye atlamayın hadi allah versin satmıyorum kapanmıştır.

ladywar said:

şahsen ben bir hata yaptıgımı görmüyorum sonucta giren adam bedava olmasa bile saçma sapan yorum yapmak zorunda degil begenmiyorsa almaz bu kadar basit

lol şahaneymiş. pişkinlik v2 mu oluyor bu...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla arkadaşim konu cok uzadi sen özür dilemeden ben dileyeyim kusurabakmayin arkadaşlar bedava yazdigim icin 2- ben fiyatlari cevremdeki oyundaki insanlarin sattigi veya istedigi paralara bakarak belirledim ayrıca warhammer oynayan arkadaslar bilir karakter rr 70 olr üstünde bisi olmaz adam 100tl der ama gider adam üstünü alir tovl yapar sc madalyon kasar silahlarini alir 250 der benim karakterlerimin zaten pahali olanlari bu yüzden pahali oyunda t1-2-3 ile t4 arasinda dünyalar kadar fark acilmis durumda bunu bilmeden sormadan sacma sapan yorum yazan fiyat yüksek diyen arkadaslar bir oturup düsünsünler acaba dogrumuyum diye neyse cok uzadi konu millet salca yapti ben tekrar baslıga bedava sanıp giren arkadaslardan özürdilerim karakterleride satmayi düsünmüyorum isteyen ucuza alir günlerde çile gibi kasarlar herkese iyi ramazanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...