Revenant Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 besiktas ile deneme amacli 2. sezona gectim ben gayet problemsiz calisiyor 5 kasimda orjinal almayi unutmayiniz
lamamama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 e oyun zaten beta çıkıyor, patch ile düzeltiliyor sonradan.
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 tunch said: yok ben hep geri konuşuyorumö konu fm olunca. herifler hiçbişey eklemeyi , süper özellik ekledik diye dolanıyolar kaç senedir.. orjinal almamak icin bahane uyduruyorsun bence :) Son yillarda yenilik yok diyerek beni benden aldin kardes.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Database çok kötüymüş yine. Türkiye için yani. Turksportal istifayı versin artık yeter her oyun gerizekalıca db hazırlıyolar
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ben oyundayım su anda. taktik olayına bayıldım şahsen. şu anda takımı diziyorum daha maç ekranına falan gelmedim. geldikçe yazarım.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bug yuvasıdır yine oyunun ilk sürümü, bakalım.
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 aynen bi iki patch ile toparlar kendini. windowed modda falan yazıların aşağıya yukarıya kayması söz konusu. okunmuyo yani bazı şeyler.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Azmodai said: orjinal almamak icin bahane uyduruyorsun bence :) Son yillarda yenilik yok diyerek beni benden aldin kardes. yapay zekayı geliştirmek yerine ; yapay zekaya karşı çok rahat üstünlük kurulabilen "oklu" taktik ekranını kaldırdılar. en büyük "gelişme" bu şimdilik oyunda son 2-3 senedir. kozmetik "oyuncularla rahat rhat konuşun" cinsi geliştirmelerden bahsetmiyorum. maç ekranı 15 sene öncesinin grafikleriyle ve yenilik olarak maç motoruna getirdikleri şeyler "yeni gol sevinçleri"(ben kullanmıyorum gerçi) "training sistemini baştan sona yeniliyoruz" dedikleri training ekranında ben yenilik olarak "baştan sona" bişey göremedim. set-piece yenilendi dendi ; sandım hani maç içinde birden fazla varyasyon yapabilicez ; getirdikleri şey zaten taktik ekranında olan sistemi resimli olarak anlattıkları sistem. ultimate soccer mananagerda bile (97 yılının oyunu) inanılmaz detaylıydı bu training ve set piece olayları. o yüzden çok rahatım "4 senedir hiçbir büyük yenilik/eklenti yok oyuna" derken.
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 abi malum yerde çıktıysa hemen deniyelim ya.sorun yok diosunu yani.ona göre boşa gitmesin 2.5 gb
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 tunch said: Azmodai said: orjinal almamak icin bahane uyduruyorsun bence :) Son yillarda yenilik yok diyerek beni benden aldin kardes. yapay zekayı geliştirmek yerine ; yapay zekaya karşı çok rahat üstünlük kurulabilen "oklu" taktik ekranını kaldırdılar. en büyük "gelişme" bu şimdilik oyunda son 2-3 senedir. kozmetik "oyuncularla rahat rhat konuşun" cinsi geliştirmelerden bahsetmiyorum. maç ekranı 15 sene öncesinin grafikleriyle ve yenilik olarak maç motoruna getirdikleri şeyler "yeni gol sevinçleri"(ben kullanmıyorum gerçi) "training sistemini baştan sona yeniliyoruz" dedikleri training ekranında ben yenilik olarak "baştan sona" bişey göremedim. set-piece yenilendi dendi ; sandım hani maç içinde birden fazla varyasyon yapabilicez ; getirdikleri şey zaten taktik ekranında olan sistemi resimli olarak anlattıkları sistem. ultimate soccer mananagerda bile (97 yılının oyunu) inanılmaz detaylıydı bu training ve set piece olayları. o yüzden çok rahatım "4 senedir hiçbir büyük yenilik/eklenti yok oyuna" derken. uzgunum yanlissin.
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 abi abartmayalım hiç değişiklik yok diyerek...bence taktik varyasyon olarak oyun gelişti.Tasarladığımızı taktiksel olarak görebiliyoruz,killer tacticler azaldı hatta yok gibi bişey kaç seridir...
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 RamsesII said: abi abartmayalım hiç değişiklik yok diyerek...bence taktik varyasyon olarak oyun gelişti.Tasarladığımızı taktiksel olarak görebiliyoruz,killer tacticler azaldı hatta yok gibi bişey kaç seridir... killer taktik azaldı çünkü killer taktik yapabilicek , kafa çalıştırıp ekleyebilicek bi sistem yok oyunda. daha önce bi mesajımda açıklamıştım , bugünün taktiklerinde "4-4-2" dizil ve öyle kal gibi bişey mümkün değilken , biz herhangi "kayma" veremiyoruz adamlara. "çapraz" okumuz gitti mertlik bozuldu :) azmo , yanlışsın diyorsun da söylediklerimin hangisi yanlış? :) training sistemi "inanılmaz şekilde baştan" mı yazıldı? set piece creator bir "yenilik" mi? yapma gözünü seviyim :)
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 http://www.zonalmarking.net/2010/05/27/mexico-tactics-world-cup-2010-javier-agurre/ FM bana bu taktiği yapabilme şansı verdiğinde , "taktik varyasyonlar çoğaldı" diyebilirim ancak. kısaca ; top bendeyken : http://img691.imageshack.us/img691/9047/mex1.jpg top rakipteyken : http://img163.imageshack.us/img163/6475/mex3o.jpg "libero" ileri çıkmışken (hayır forward runs verince bile çıkmıyor neredeyse) http://img52.imageshack.us/img52/7681/mex4.jpg ha işte eski cm zamanında bunu yapabiliyoduk "with-ball / without-ball" seçeneğiyle , o zaman da ounun geri jkalanı boktandı :D
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 abi oyun bozuk herkes sabri gibi vuruyor lan.
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 abi oyunda ayni malliklar devam ediyo ya sivok 13.000€ aliyo haftalik yeni kontrat istiyo 130.000€ ne bu rooney bu kadar almiyo? kabulde etmiyolar assasini bunun bi cozumu falan yokmu saka gibi rakkamlar butun takim icin gecerli kontrat yenilemede bug falanmi var
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bu 2010'da başıma hiç gelmedi ki aynı diyosun :/ sadece dünya yıldızı statüsüne gelen Sanogo yıllık 5.75 milyon sterlin alıyordu, o da rooney kadar alsın zaten adam dünya yıldızıydı. Kalanların da hiçbiri böyle astronomik maaş istemezdi
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 neyse halloldu 120.000€'dan 34.000€'ya bagladim surekli ayni teklifi verip agent'i bezdirerek
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 şu oyuna ikinci topu koydukları an heh işte oldu bu oyun dicem.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 o topun geç gelmesi "farkında olduğumuz ama daha öncelikli sorunlar yüzünden ilgilenemediğimiz" sınıfına soktukları sorunlardan. 3 senedir sıra gelemedi bi türlü :)
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ya ama hakikaten bu nedir ya. 5 dakkada biticek olan maç yarım saatte bitiyo.
Öne çıkan mesajlar