Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu oyuna beni başında tutucak bişeyler eklemeleri lazımda ne olduğunu ben de bilmiyorum.

transfer sezonu bittiği gibi oyunu kapatıyorum resmen ya. ne heveslerle başlayıp.
Mesaj tarihi:
Vanilla Demo perşembe günü Strawberry ise cuma günü çıkıyor.Maalesef quickstart olarak TR ligi yok.Şili mili koymuşlar :) Heyecanla bekliyorum cuma gününü bakam ne olcek.YEni maç içi görüntüleri süper.Grafik motoru bu sefer tadından yenmeyecek gibi geliyor bayağı bir geliştirme yapılmış.Oynayıp görücez az kaldı.Eğer demo makinada iyi çalışırsa full sürümde çalışır demektir değil mi arkadaşlar?
Mesaj tarihi:
bende psp icin bekliyorum ya.. relase date ayni fln diyolardi umarim güzel olur.. cok kılrpılmıs bisy olcak sanrm psp verionu ama zevkli olabilr gibi gelio :D ayrica bide pc edinmeye caliscam (korsan demedm yawww :D )
Mesaj tarihi:
Cuma demo geliyo. Bazıları Perşembeden indirebileceklermiş. Tam anlamadım ama belki indiririm demoyu çok canım sıkılırsa ^^

Ha bi de legal clonedvd veya nocd exe kullanabiliyosun cd'siz oynamak için. Oyunların %90'ı cd'siz oynanmıyor zaten hala. Onu yapmayan aptal aptal servera bağlan bıdı bıdı modunda koruma kullanıyo.
Mesaj tarihi:
demodan başlar kendime takım bulurum ben her sene :)

bu sene tahminen MANU olur ama takımım , resmen oynaması en zor iyi takım , o kadar borcu idare etmek falan :P man city yüzünden alıcak adam kalmadı bi de , öyle bi derdimiz de var

ayrıca bu sene chelsea ile de oynamak istiyorum. takım yaşlandı , revizyonu yapacak hoca olmak gayet eğlenceli olabilir :)
Mesaj tarihi:
İtalyan liginden çok keyif alıyorum ya,bende mi bi sorun varki :)) hoşuma gidiyo bayağı coşasım geliyor.Ben palermo ya da udineseyi almak istiyorum.Palermo çok fazla güç kaybetti ama miccoli ve pastore üstüne takımı kurmak eğlenceli olabilir.Udinese ise çok kaliteli ve genç bi takım kısa sürede şampiyon yapılır.
Mesaj tarihi:
lamamama said:

geçen sene cd'siz oynayamama rezaletinden sonra hayatta orcinal almam bu oyunu.

ben orjinal alırken genelde steam den alıyorum :) cd derdi falan olmuyor. yok çizildi yok kayboldu yok bozuldu gibi.
Mesaj tarihi:
ya alırsam kutulu almak istiyorum, steam ile internetten illegal olarak indirmenin farkını göremiyorum açıkçası, bir de steam vb kullanmayı sevmiyorum.

2010'a kadar böyle bir sorun yaşamıyordum kutulu oyunlarda, ilk defa yaşadım.
Mesaj tarihi:
ben kutuluyu biraz da kolekisyon amacıyla alıyordum, kutulu bittiyse hiç orjinal almam fm'yi bundan sonra herhalde.

bir de cd'siz oynansa niye cd çizildi derdi yaşayayım ki ehah?

yükle koy kabına kaldır :)
Mesaj tarihi:
Hmm.. Garip, normalde orjinal release date geldi mi download'a açılıyor. Şanssızlık olmuştur :/ Yani Worms'ü mesela çıkmadan önce indirdim 1 gün önce indirme hakkını kazanmıştım erken alarak. Gayet de çıkmadan bir gün önce indirdim işte..
Mesaj tarihi:
fm'de her yerde aynı anda çıkması için türkiyeye 1-2 gün önce geliyor ki raflara dizilsin vs. ben daha raflara dizilmeden aldım, oyunun orijinal çıkış tarihinde steam'de çıktı.
Mesaj tarihi:
Ha sen torpilliymişsin ^^ Bir de download'a genelde dükkanlar kapalıyken açıldığı için steamden alan daha erken ediniyor ki FM için iyiymiş de bazı oyunlar geç geliyor işte Türkiye'ye. O zaman iyi.

Şahsen Special Edition dışında kutulu oyun almamaya çalışıyorum ama kota mota olayları yüzünden istemeden de olsa aldığım oluyor tabi
Mesaj tarihi:
ben torpilli değilim yahu adama söyledim verdi. kim gelse verecekti, oyun elindeyken niye vermemezlik etsin ki?

fm gibi oyunlar gelmemezlik etmez kolay kolay, getirmezsen oyuncu sahtesini anında download edebilir..
  • Yeni Oluştur...