nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Demo falan oynayınca içimde kalıyo valla oradaki oyun, tam sürümden başlamayı planlıyorum bu sefer kendimi tutup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 güzel bi hd4650 bi de üstüne 1 gb extra ddr ram alayım ben bu oyunu orta seviyede oynarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 şu oyuna beni başında tutucak bişeyler eklemeleri lazımda ne olduğunu ben de bilmiyorum. transfer sezonu bittiği gibi oyunu kapatıyorum resmen ya. ne heveslerle başlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Vanilla Demo perşembe günü Strawberry ise cuma günü çıkıyor.Maalesef quickstart olarak TR ligi yok.Şili mili koymuşlar :) Heyecanla bekliyorum cuma gününü bakam ne olcek.YEni maç içi görüntüleri süper.Grafik motoru bu sefer tadından yenmeyecek gibi geliyor bayağı bir geliştirme yapılmış.Oynayıp görücez az kaldı.Eğer demo makinada iyi çalışırsa full sürümde çalışır demektir değil mi arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bende psp icin bekliyorum ya.. relase date ayni fln diyolardi umarim güzel olur.. cok kılrpılmıs bisy olcak sanrm psp verionu ama zevkli olabilr gibi gelio :D ayrica bide pc edinmeye caliscam (korsan demedm yawww :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 pspde fm oynanmaz saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prizmatik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 çıksada alsak artık (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 orjinal alacaklar lütfen aldıkları oyunu steam veya benzeri yerlerden ürün kodlarını aktif etsinler. Bu sayade Türkiyeden alındığı onaylanmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 geçen sene cd'siz oynayamama rezaletinden sonra hayatta orcinal almam bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Cuma demo geliyo. Bazıları Perşembeden indirebileceklermiş. Tam anlamadım ama belki indiririm demoyu çok canım sıkılırsa ^^ Ha bi de legal clonedvd veya nocd exe kullanabiliyosun cd'siz oynamak için. Oyunların %90'ı cd'siz oynanmıyor zaten hala. Onu yapmayan aptal aptal servera bağlan bıdı bıdı modunda koruma kullanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 evet perşembe indirilebilecek. Zaten oradan 3-5 kişi indirince her yere yayılır :D bizde yarın nasipleniriz demodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 demodan başlar kendime takım bulurum ben her sene :) bu sene tahminen MANU olur ama takımım , resmen oynaması en zor iyi takım , o kadar borcu idare etmek falan :P man city yüzünden alıcak adam kalmadı bi de , öyle bi derdimiz de var ayrıca bu sene chelsea ile de oynamak istiyorum. takım yaşlandı , revizyonu yapacak hoca olmak gayet eğlenceli olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 İtalyan liginden çok keyif alıyorum ya,bende mi bi sorun varki :)) hoşuma gidiyo bayağı coşasım geliyor.Ben palermo ya da udineseyi almak istiyorum.Palermo çok fazla güç kaybetti ama miccoli ve pastore üstüne takımı kurmak eğlenceli olabilir.Udinese ise çok kaliteli ve genç bi takım kısa sürede şampiyon yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 lamamama said: geçen sene cd'siz oynayamama rezaletinden sonra hayatta orcinal almam bu oyunu. ben orjinal alırken genelde steam den alıyorum :) cd derdi falan olmuyor. yok çizildi yok kayboldu yok bozuldu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ya alırsam kutulu almak istiyorum, steam ile internetten illegal olarak indirmenin farkını göremiyorum açıkçası, bir de steam vb kullanmayı sevmiyorum. 2010'a kadar böyle bir sorun yaşamıyordum kutulu oyunlarda, ilk defa yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 kutulu bitti ya, steam devri. 2-3 yıla kalmadan FM artık kutulu satılmaz diyeyim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 steam'den alınca legal oluyo, orjinal oluyo, destek alabiliyosun, cd çizildi vs derdi olmuyo denildiği gibi. İlla koleksiyoncuyum, kutu görmem lazım demiyosan daha mantıklı aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben kutuluyu biraz da kolekisyon amacıyla alıyordum, kutulu bittiyse hiç orjinal almam fm'yi bundan sonra herhalde. bir de cd'siz oynansa niye cd çizildi derdi yaşayayım ki ehah? yükle koy kabına kaldır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 E işte öyle olsa steam'in çok bir avantajı olmaz zaten. Zaman avantajı oluyo Türkiye için bir de tabi, oyun buraya gelene kadar netten inmiş oluyo zaten steamle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 geçen sene steam'den oynayanlardan 2 gün önce aldım oyunu, steam geç çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Hmm.. Garip, normalde orjinal release date geldi mi download'a açılıyor. Şanssızlık olmuştur :/ Yani Worms'ü mesela çıkmadan önce indirdim 1 gün önce indirme hakkını kazanmıştım erken alarak. Gayet de çıkmadan bir gün önce indirdim işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 fm'de her yerde aynı anda çıkması için türkiyeye 1-2 gün önce geliyor ki raflara dizilsin vs. ben daha raflara dizilmeden aldım, oyunun orijinal çıkış tarihinde steam'de çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ha sen torpilliymişsin ^^ Bir de download'a genelde dükkanlar kapalıyken açıldığı için steamden alan daha erken ediniyor ki FM için iyiymiş de bazı oyunlar geç geliyor işte Türkiye'ye. O zaman iyi. Şahsen Special Edition dışında kutulu oyun almamaya çalışıyorum ama kota mota olayları yüzünden istemeden de olsa aldığım oluyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben torpilli değilim yahu adama söyledim verdi. kim gelse verecekti, oyun elindeyken niye vermemezlik etsin ki? fm gibi oyunlar gelmemezlik etmez kolay kolay, getirmezsen oyuncu sahtesini anında download edebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Resmi çıkış tarihinden önce vermesi yasal değildir muhtemelen, o açıdan söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar