nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Sen hiç regen wonderkidlerinle dolu takımınla şampiyon olup, kurduğun imparatorluğun tadına vardın mı söyle!!1! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sen hiç genie scoutsuz oynadın mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Aşkolsun rew, benim scoutlarım en kral regenleri bulurlar, genie falan yok bizde :( oyunun scouting sistemi gayet yeterli zaten, hatta fazla bile başarılı olduğu söylenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Adil Rami, Allah belanı versin. Adamın gördüğü kırmızı yüzünden UEFA finali kaybettim GS ile. :X Bugünün 17 Mayıs olmasını farketmemle üzüntüm iki kat arttı... =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 boone said: multi olmayınca nasıl sarmıyor abi sen gidip man city alırsan real madrid alırsan tabi sarmaz sen hiç 2ligden takım alıp küme atlattınmı ? sen hiç kovuldunmu ? sen hiç 1sezon boyunca mecburiyetten beleş adamlardan transfer yaptınmı hı ?! yav yaptım da, her sene aynı şeyi yapmaktan da bıktım, 98 den beri falan her türlü menajerliği oynadım. (lma manager vardı hatta o daha güzeldi) tekrar şimdi 2. , 3. ligden takımı alıp başlamak nasıl sıkıyor. bari açmışken transfer bütçesi en yüklü olanını alayım rahat, rahat şov yapayım dedim al, geçen sene oynadığım sezonlarımdan birinin ssini buldum edit : uykum yok, istesem de uyuyamıyorum. fm ye başlıcam bu saatte, nasıl bir anormalim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Ligde 46 maç sonra ilk kez yenildik. Kalplerimiz kırıldı. Kupada da yenilmemiştik bu süre zarfında. 55-60 maç arası bir yenilmezlik serisi yaptık Türkiye'de. vay be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 55-60 maç az ya Türkiye için (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 gaza geldim blue square den baslayacagim bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Abi çok sıkıcı oluyo ya, premier lige çıktığında herkes regen, tek tanıdık adam kalmamış falan.. Hani belki Jack Wilshere falan kalmış olur sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 millwall ile başlıyayım dedim. fakat hiç parası yok kulübün. bildiğiniz bedelsiz oyuncu önerebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bence arsenal-chelsea fln altyapılarına bak,orda kiralık listesindeki gençlerin alayını scoutla,illa işine yarıyacak adam bulursun. aynı taktik tüm ligler için geçerli pendiksporlar 2.lig'i de bank asyayıda süper ligden kiraladıgım gençlerle sorunsuz geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 pendiksporla her yıl bir lig atlaya atlaya süper lige çıktım cidden cok zorlanmadım,maaşını ödemediğim kiralıklar,2-3 tanede genç yetenek transferiyle geldim buralara ama şimdi dananın kuyrugu koptu artık süper lige çıktıgım için heralde,kimse öyle eskisi gibi kolay adam yollamıyor bana kiralık,ayı gibi para istiyorlar. iyi transferler yapmam lazım zaten 19 yaşındaki bebelerle çok başarılı olacagımı sanmıyorum,ama kimse takıma gelmek istemiyor hadi gelmek istese toplam bütçem 2 milyon euro fln,pek maaş ödeyebilecek durumum yok. gideceği takımı önemsemeyen,masrafsız,süper lig kalitesinde adamlar lazım yani.ama 1-2 değil,en az 10 tane lazım böyle. oturup 1-2 saat öyle adam aramam lazım,son 1 haftadır oturuyorum pc nin başına,iki ıkınıyorum sıkılıyorum,30-40 dakka bakınıp scout yolluyorum,ı-ıh beceremiyorum,vaz geçip sonra bakarım diyip kapıyorum oyunu. çok daraldım valla ne yapcam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 adamlar kira için bile para istiyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 900k e kadar bildiğiniz iyi bi sağbek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 FUUUUUUUUUUU ulan nottingham forest ile ligin son 10 haftasına girmişiz 3 takım deli gibi kapışıyoruz ilk 2'ye girmeye, FA Cup'da çeyrek finalde Westham United gelmiş. yarı final kapıda. başkan takımın en kalite oyuncusu Bressan'ı 5 milyon euroyu görünce zenite sattı bu teklif reddedilemez sen karışma höt diyip. lanet olsun lan. resmen bütün şevkim kaçtı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 bu tüpçü bana koç aldırmıyor yahu, nasıl etmek gerek? yeteri kadar koç var diyor, ben zaten şutladım koçların yarısını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Reksa said: 900k e kadar bildiğiniz iyi bi sağbek var mı ? Sime Vrsaljko 18 yaşında takımı Dinamo. Fakat fiyatı 975 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Masquerade said: FUUUUUUUUUUU ulan nottingham forest ile ligin son 10 haftasına girmişiz 3 takım deli gibi kapışıyoruz ilk 2'ye girmeye, FA Cup'da çeyrek finalde Westham United gelmiş. yarı final kapıda. başkan takımın en kalite oyuncusu Bressan'ı 5 milyon euroyu görünce zenite sattı bu teklif reddedilemez sen karışma höt diyip. lanet olsun lan. resmen bütün şevkim kaçtı. :/ Ben geçen oyunda BJK ile oynarken 3. sezonumda Kompany'i almıştım. Çok deli oynuyordu ve bariz bir şekilde takımın defansını yapıyordu tek başına, ŞL'de Inter'i falan yenip iyi gidiyordum, birincilik garantiydi. Sonra devre arası oldu falan tak diye 36M Euro'ya satıldı Kompany, 7.5M'e almıştım ben, Kızdım falan, ultimatom verdim. Geçen sene UEFA'yı falan almıştım, lig hep bendeydi. Adamlar direk şutladılar :( Liverpool kucak açtı sonra, hemen gittim asfdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ahaha villereal oyunumda eden hazard için 16m teklif yaptım ancak karsıdan ilginç istek geldi! 65m istiyorlardı + cazorlayı benden ulan ben o paraya 10tane genç yıldız alırım sizin hazard kalmadık!!11 ondan sonracıma babacarla görüstüm 11m teklif yaptım kazmaya istemesinlermi 16m! neyse dedim 33m bütçe var para bol teklifi yaptım ama odane inter babacarı kiralıyor..! rage quit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 DarKRideR said: Masquerade said: FUUUUUUUUUUU ulan nottingham forest ile ligin son 10 haftasına girmişiz 3 takım deli gibi kapışıyoruz ilk 2'ye girmeye, FA Cup'da çeyrek finalde Westham United gelmiş. yarı final kapıda. başkan takımın en kalite oyuncusu Bressan'ı 5 milyon euroyu görünce zenite sattı bu teklif reddedilemez sen karışma höt diyip. lanet olsun lan. resmen bütün şevkim kaçtı. :/ Ben geçen oyunda BJK ile oynarken 3. sezonumda Kompany'i almıştım. Çok deli oynuyordu ve bariz bir şekilde takımın defansını yapıyordu tek başına, ŞL'de Inter'i falan yenip iyi gidiyordum, birincilik garantiydi. Sonra devre arası oldu falan tak diye 36M Euro'ya satıldı Kompany, 7.5M'e almıştım ben, Kızdım falan, ultimatom verdim. Geçen sene UEFA'yı falan almıştım, lig hep bendeydi. Adamlar direk şutladılar :( Liverpool kucak açtı sonra, hemen gittim asfdds mantıklı oyunmuş asdfa böyle şeyler olacak abi, menecerlik oyununu zevkli kılan şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Ya bayernleyim Klose Gomez Olic'i istemiyorum takımda Neymara gittim adam 65 milyon euro istiyor auhauha. Current'ı da Potential'ı da iyi olan bir forvet lazım bana o ayarda kimi öneriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 vaclev kadlec agility 20 acc. 17 pace 17 off.ball 17 flair 16 finish 16 first to 16 techn. 16 4.yılım oyunda gs'ye ilk başlarken aldım bütün özellikler +3 civarında artış gösterdi.Ayrıca training ile AML olabiliyor kendileri. Aynı tip özellikler olan Babacar var.Türkiye ligindeki yabancı sınırlaması yüzünden 20m Euro Chelsea'ye sattım. Özellikleri iyi ama çok iyi olmasada Kevin Gameiro var.Ne hikmetse inanılmaz derecede gol atıyor.GS de 2 sezonda yaklasık 70-80 gol attı.Sonra gitmek istedi Juventus'a sattım.Kadlec'te kıvama gelmişti çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Babacae çok daha iyi gelişiyor ya, Sanogo da keza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 evet sezon içinden spoiler veriyim 1 2 bonus şimdilik yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ulan her tarihi maçımda 10 kişi kalıyorum, Şampiyonlar Ligi finaline çıktım GS ile, ilk dakikada adamım atıldı. Geçtiğimiz sezon UEFA finalinde gene 10 kişi kalmıştım. Kafayı yiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar