knoxville Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bi de bu menejerleri ekşemişler ulan zaten yoluyor futbolcular beni nobre falan keyif yapıyo para alıyo bi yandan bi de bu adamlar çıktı şimdi ernst 5 istiyor ya yıllık MANYAK MISIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Yau abiler bu match preparation ekranında taktiğinizin böle özellikleri gibi bişeyini gösteriyo awkward,competent falan diye bu taktiğin iyiliğimi anlamadım ben öleyse nerdeyse alayı awkward bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Patch gelmiş etkilimi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Lasombra said: Yau abiler bu match preparation ekranında taktiğinizin böle özellikleri gibi bişeyini gösteriyo awkward,competent falan diye bu taktiğin iyiliğimi anlamadım ben öleyse nerdeyse alayı awkward bende takımın alışkanlık seviyesini gösteriyor. uzun süre aynı taktiği çalıştırırsan bi müddet sonra gelişiyor taktiğe olan uyumları "garipsemliyolar" yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 "" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 oo güzelmiş eyw tunch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 allah allah oyun garip bi şekilde crash verip patlamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Misimovic neymiş öyle yaa... tamam adam yavaş falan ama ligde 2 maçta 4 gol 1 asist, uefada 2 maçta 2 gol 1 asist yaptı :) Oyunla ilgili fikirlerimi biraz daha oynadıktan sonra yazacam, ama genel oalrak iyi gibi. Ama kusra bakma AZMO, hala Baros'a 14 Guiza'ya 16 finishing veren üstüne de her maç korner atışı öncesi 2 saat topun adamın köşeye gitmesini izleyerek baydığımız oyun epic faildir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ya harbiden arkadaş yani bu saçmalık ne zaman ve ne şekilde düzelicek artık yeter ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Türkiye için database sıkıntısı turksportal'ın mallığı, muhtemelen cddi çalışabilecek başka bir girişim çıkmadığından bunlar da turksportal'la devam ediyorlardır. Top konusunda yatacak yerleri yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 knoxville said: YA YETER LAN sözlükte falan yok şöyle sattım böyle sattım oyuncuları falan yazıyo deliricem lan kaç senedir beşiktaş alıyom bi tane adama ilgi alaka yok millet satıp fazio'lar falan almış lan ne zaman yüzüm gülecek lan bu oyunda ilk sene uefaymış ikinci sene şl falan YOKA RTK AY bundan önceki oyunlarda DC lerin krallarındadı fazio ve 850k ya bağladım adamı direk. satılıktı abi çok kolay aldım, dumur oldum. eskiden 50m filan verirdim ahashdad sivok ile iyi ikili oldular. o değilde ik resmi maçımı 9-0 kazandım ve bir de penaltı kaçırdım. w00t? ama rakip kolaydı :p alex'in çılgın özellikleri var. onun o özellikleri 20 ise messininkiler kaç olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 alexin gizli özellikleri düşük DB yöneticilerinin ve azmonun senelerdir söylediği şey bu oluyor heheh :) bi de, finishing ne kaar yüksek olursa olsun , composure asıl önemli olan özellik. çok takmamak lazım tek bir özelliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 euro league gruplarında aston villa ve psv'yle aynı gruba düştüm. Son rakipse tanıdık, Karpaty Lyviv :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi 30 saniyede taç mı atılmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 deplasmanda sert bir maç sonrası rubin kazanla 1-1 berabere kaldım ( tek kale oynadım) adamların şutu yok 1-1 maç kendi sahamda team talk cesaretlendir dedim. mehmet topuz 7 saniyede kırmızı kart yedi............... elediler kafayı yicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ee o kadar cesaretlendirirsen olucağı o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Valla kafayı sıyırcam 16. resmi maçımda defansım 12 penaltı yaptırdı dalga geçiyorlar adeta bele yaptıkları penaltılarda genelde olu pozisyonlarda oofff fm offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Benim takım koca sezonda 3 penaltı yaptı sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yaptırdı mı yaptı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yaptı* olacak cok sinirlendim ya bu kdr sacmalık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Bence senin bi taktikte hata var, benimkiler sezon boyunca hiç penaltı yapmadı. Bana da iki-üç kere yapıldı. En azından bi kere yapan adamı uyarman, cezalandırman falan lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi su oyunu 10 senedir oynuyorum her seferind een azından 4 saatimi taktige ayırırırm her yenilige bakar ole baslarım oyuna ama burda harbi bi degisik olay war ya acaip sanssızım adamlar habire salak sacma penaltı yapıyolar :S en komik yanı tek adam da deil habire baska biri yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Adamlarda sıkıntı vardır, dediim gibi bende de çok az oldu penaltı. Olursa Sabri-Serkan-Servet üçlüsünden biri yapıyordu, e onlarınki de zekasızlık falan işte ne yaparsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 nileppezdel said: Adamlarda sıkıntı vardır, dediim gibi bende de çok az oldu penaltı. Olursa Sabri-Serkan-Servet üçlüsünden biri yapıyordu, e onlarınki de zekasızlık falan işte ne yaparsın :D sanırım aradıgım cevabı buldum ben hep ingiltere liginde fln oynardım leedsle fln basladım mesela gecen sezon yada 2. ligden fln ilk defa heveslenip bjk actım erhan guven ekrem dag fink zapo cıldırttı beni resmen bu versiyonda :( taktigi degistiriyim bare daha ofansif yapıım daha az atak daha az pozisyon :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 fm 2010 da 4 sene çalıştırdım chelsea yi. rma dan istifamı verdim baktım chelsea ninde teknik adama ihtiyacı varmış. baktılar emir morinyo geliyo. açılın lan dediler direk verdiler önüme sözleşmeyi. DROGBA 35+ ile yeni serüvenlere açıldım canlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar