Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 30dk bekler, 50 töton, 50 thor, 50 mammoth besler sonra er meydanına çıkarım. 1 dk 18sn'de işçimin üzerine başıbozuk sallayacak adamla oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 sam bak senin icin challange koymuslar rush defense diye asdfadsf bu arada rushdan cok rakibi harasslamak ve surekli varligini hissettirmek acemice yapilan rushdan daha cok ise yariyor sanirim, o panik halinde oturttugu oyun duzenini bozup savunma kasmaya filan basliyor en azindan psikolojik savas kurallari bole :p noobum gerci tam dogruda islemeyebilir bu sc2 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 1v1-2v2 az yaptım da 3-4'e çıkınca olay ben early'den midgame'e kadar harass yapıyorum rakipleri. (reaper, helion, banshee) oradan sonra da full marine, medivac, viking ile hava desteği veriyorum takım arkadaşlarıma. eğlenceli ve rahat oluyor bu tarz oynamak. çok fazla kafa yormak gerekmiyor ne yapacam, ne basıcam, eyvah base'te üretim yapmıyorum, eyvah combatta tank'ları deploy etmedim, eyvah adamlarım ölüyo vs stresi yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 abi en makbulu 1v1 bu oyunun ya. arkadaşımla oynicam ben diyorsanda karşılıklı oynicaksın. aslında öle bir buddy bulup şimdi sen bana mm bas ben counter yapiyim. şimdi ben zealot basıyorum sen counter yap gibi oynicaksın. kafana göre kendince birşeyler üretmeyi deneyebilirsin ya da sağdan soldan bulduğun build orderları denersin filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 En güzel 3v3, alacaksın 2 arkadaşını, sohbet muhabbet ekşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 terran olarak small map de protoss photon tower rush ını nasıl kesiyoruz yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 işçilerle pylon a giriş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 yetmiyo desem :( zaten arada 2. 3. pylon u atabiliyor sen iscilerle ugrasırken, pylonu usturuplu atarsa zaten 5-6 isci anca calısabiliyor pylon a oda yetmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 cannon rush i yedi isen bi kere, o ilk cannon i gordugunde uretimi durdur rax cak ve baska bir yere tasi base i base i tasirken kaynak zaman ve scv kaybettin ama rakibinde o cannonlari dikmek icin zaman ve kaynak kaybetti, eger hizli olup marine pompaliyip standarda yeni gecen rakibi tarumar edebilirsin http://www.youtube.com/watch?v=iC2QbP1bsG4 eleman guzel ceviriyor maci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 7 dakikama yazık oldu resmen, ne kötüymüş iki taraf da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bugün bu taşıma taktiğiyle yendim cannon push u. adam 30 tane cannon dikti taşıdım base i uzak bi yere adam bu sefer zealot spamledi ama 3 4 mara ile hepsini dövdüm iyiymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 İyi oyuncu rush yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 iyi oyuncu rush yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yalnız video kötü bi örnek, cannon rush böyle yapılmaz ki ;p base'in bir noktasına bi kaç cannon + pylon dikilip tam aksi istikametinde sinsice 2. defa cannon rush noktası yaratılır böylece çapraz ateşe alırsın rakibi. tek başıma 2v2 de 2 kişiyi delirtmişliğim bile var o yöntem sayesinde 3 ayrı noktada cannon spam edince yetemediler ;p işin raconu odur minimum cannon ile max zarar verebilmek icin gücünü bölüceksin cannonların tek noktadan dalmayacan sağ tarafa saldırmaya başlarsa sola pylon + cannon spam edicen, sola geri gelirse sağa kaçıp sağa dikeceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Video güzel walla.. Dün bende 2 taktik öğrendim rush mı oluyor bilmiyorum ama. 11.30 Dakikada 6-8 Void ray ile saldırmak. 10.50 Dakikada 6-8x Dark Templar ile saldırmak.. bunlar rush a mı giriyor yada rush 0-6 dakikada saldırmak gibi mi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Viktor said: cannon rush i yedi isen bi kere, o ilk cannon i gordugunde uretimi durdur rax cak ve baska bir yere tasi base i base i tasirken kaynak zaman ve scv kaybettin ama rakibinde o cannonlari dikmek icin zaman ve kaynak kaybetti, eger hizli olup marine pompaliyip standarda yeni gecen rakibi tarumar edebilirsin http://www.youtube.com/watch?v=iC2QbP1bsG4 eleman guzel ceviriyor maci terransan tank ile alirsin cannonlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bu sabah biri bana cannon rush denedi. bir pylon kurdu, hemen anladim ne kovaladigini. cannon kurmaya basladi ama daha cannon'lar bitmeden rax'tan cikan 2 marine ile once probe'a sonra pylon'a saldirdim. onlar ortadan kalkinca cannon'lar yalan oldu. ben bununla ugrasirken kalan koseye bir probe daha getirmis. 2 pylon kurmus, 4 cannon da yoldaydi. elimdeki bir iki marauder ve marine'le yine once probe'u sonra pylon'lari aldim, cannon'lar yine yalan oldu. bu sirada base girisinde de iki marine biraktim ki yeni probe getiremesin. iki zealot esliginde yine probe getirmeye calisti, daha yaklasamadan probe'u kestim marine'leri feda edip. zamanla da base'deki cannon'lardan kurtuldum. pylon olmayinca bir ise yaramiyorlar zaten. toplamda toss 1800, ben 600 mineral kaybettim. daha da kotusu beni erkenden MMM yapmaya zorladi, elimde ne varsa saldirdim ben de. base'inde uretim pylon'larini yiktim, kendini toparlayana kadar benim saglam bir ordum vardi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 arkadaşla kendi çapımızda bir taktik geliştirmiştik 2 rax, 1 factory yapıp, gidiyorduk adamlara. bronze'da baya ezerek geçtik silver'a 10'a 2 mi neydik. ama silver'a bi geçtik 3 tane üst üste kaybettik. hoş hepsi platinum adamlardı. ama işin ilginci rush yaptı 3'ü de ve 2'ye 1 yakalandığımız için, base'ler de biraz uzak olduğu için birbirine, yenildik 3 maçta da. anlamadım ne yapmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 şimdi gördüm, ultralisT iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar