Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Yazık adamlara adileşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ahahaha adama bak ya sonra gecko lostun sonunu niye söyledi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Oruç tutanlara mujdeli haber: sevapmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Theridone said: ne zaman cikicak ilk olarak hiyarin teki diyodum. daha sabahin korunde cikivermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ne acayip adam olduk ya herkes lotus mustang ferrari nin falan hayalini kurar ben lahmacunun hayalini kuruyorum şu an ne güzel kış olsaydı 2 saat sonra yicektik daha saatler var ühühühhüüh :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 tek tesellim kötü istanbuldan önce açıcaz orucumuzu ehauehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Xenocide said: o değilde ihlas holding bünyesinde çalışan biri olarak ben, ramazan ayı boyunca ne bok yiyecem onu merak ediyorum. hocam sen fail olmuşun yahu. en kralı git bi rapor al doktordan gastrit falan mide rahatsızlığı yazsın sonra ağlaya ağlaya dolaş ofiste 'ühü ühü oruç tutamıycam ühü ühü' adamlar sana sahip çıkar hatta ataman gelir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Theridone said: ne zaman cikicak ilk olarak hiyarin teki diyodum. daha sabahin korunde cikivermis.10:56 da ne sabahın körü yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 tanrı bu yazdiklarinizi okuyor cebrail iletiyor hep. Oruc deil azrailinkini tutturucam onlara demis sölimde ben hayir ondan sonra nasil tanrioglusun diye kiziyonuz. Asgari nur'a calisiyoruz bizde çocuklarimi görmedim iki senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 koku buraya geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Din sevdanız yüzünden yemek söyleyemiyorum ya açım, 1 saate elinize ulaşır anca falan diyorlar öf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Dün müslümanlıktan deistliğe geçiş yaptım cümleten hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bu aralar dışardan yemek söylememek lazım, pakedi hazırlayan oruçluysa kötü şeyler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Silphatos said: bu aralar dışardan yemek söylememek lazım, pakedi hazırlayan oruçluysa kötü şeyler olabilir ne yazık ki ben de böyle düşünüyorum ve self servis açık mutfakları tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Theridone said: ne zaman cikicak ilk olarak hiyarin teki diyodum. daha sabahin korunde cikivermis. seni bekliyemedim kankaaaaaaaaaaa kusura bakmaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 yaklaşık yarım saat sonra istediğiniz yemeği yiyebileceksiniz tabii en çok şu an bizi ilgilendiriyor bu AÇIM LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 21.30da iftar mı olur ya of babannemi de ikna edemedik tek başına evinde oruç tutuyor bu yaşta bişey olmaz inşallah hey allahım yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bu sıcakta açlık değilde susuzluk koyar ancak insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 güzel bi kahvaltı edeyim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 schlotzky acilsin siparis vercem bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 iş yerinde oruc tutan yok =) batıcaklar herhalde bu gidisle ahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Rasmon said: ahaha cok iyimis abi bu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 besmele besmerello sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 adamınbiri said: Theridone said: ne zaman cikicak ilk olarak hiyarin teki diyodum. daha sabahin korunde cikivermis. seni bekliyemedim kankaaaaaaaaaaa kusura bakmaaaaaaaaaaaaa hiyarlik katsayin buyuk ondandir orhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar