Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 aaa nası unuttum yaaaa aga mage isen fısıldaman lazım DIE MADAFAKA DIE MADAFA DIE diye o zaman regalya gelip yardım edio oyun içi :p ( aradım bulamadım vidyoyu :( wowmovies de var ama premium istio :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 LvL 60 zamanları Slyvanas serverinda Vurtne diye bir adam var izledimde videolarını bayağa bir estirmiş Frostmage olarak . Demekki 60'dan sonra delikanlılık bozulmuş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 vurtne baya bi terör estirdi 60 dönemlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 rogue shadow priest olarak yaptığımız 2v2de arkadaşla rage açtıran, klavye kırdıran bi class frost mage. op diyemicem ama BAYA iyi. karşımıza hele 2 frost mage geldiğinde.. abavv şansımız yok. bikaç saniyede bitiyo oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 vurtne otherguy bunlar guzel adamlar ama regalya'dır benı mage e başlatan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Hunter TBC'de çok bayıktı, bir ara akrep geldi poison stacklıyordu iyi gidiyordu. Sonra onu da kaldırdılar, PvP'de en alınmaz sınıf oldu. Cata'da değişir umarım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Vanilla Mage Hero: http://www.youtube.com/watch?v=gLJbynmNVpw TBC Mage Hero: http://www.youtube.com/watch?v=eD7pprTyV0g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Zaten frost mage oynicam diyen tiplerin %90 ı vurtne,noone falan izleyip gaz olup kasıyorlar sonra başaramayınca diğer classlar op oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Suark said: aaa nası unuttum yaaaa aga mage isen fısıldaman lazım DIE MADAFAKA DIE MADAFA DIE diye o zaman regalya gelip yardım edio oyun içi :p ( aradım bulamadım vidyoyu :( wowmovies de var ama premium istio :( ) Eski makinede varda şimdi bu sıcakda kim takacak makineyi alacakda upload edicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 bir noktadan sonra skill > class Yeni 80 olmus bglerde belli baslı classlardan dayak yiyince yok warlock cok abartı rogue cok abartı vs gibi konusan kisilere ithafen : pvp de cdleri ne zaman kullanacagını bilmek ve sadece kendi classını değil tüm classların mekaniginden haberdar olman cok önemli.Warrior var warrior var ; sp var sp var.2v2 bracketta rogue,warlock oynuyorum en kolay yendiğimiz setup warrior,druid.Warriorı kesiyoruz.Ama bazen öyle warriorlar geliyorki benim ne zaman ne yapıcagımı biliyor ölmüyor.Fearını interveneini swlını falan en iyi zamanlamada kullanıyor.Misal duelde shadow priestleri kesiyorum rahatlıkla.bi süre önce isle of conq acihvlerini yapıodum.Duratorda sıra beklerken bi sp ye duel attım adam full geardı.Adam priestin o..su olmus artık sanki ne atıcagımı önceden tahmin ediyomus gibi duelde 3-4 kere ard arda yenmisti beni.Adamı indiremiodum bi türlü.Sonra bizi gören aynı gearlı baska bi sp geldi duelde yendim gitti.Biri 2k da oynuodu digeri 2.5k da buda 500 ratingin farkı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Skillin ve yeterliliğin gereklilğine inanıyorum bi müddet sonra gearlar yanı olsa bile skill yener. nerede ne atıcan hangi cdyi nerede kime karşı neyi kullanıcan falan bunlar mühim. Rogue oynamakda amele işi degil gayet skill isteyen bir class, ama muti çok sıkıcı subtlty ile shadowstep atmak ise zevkli. Warlock kasıyorum can sıkıntısından, rogue'dan baydığım için. gayet güçlüydü 70 oluncaya kadar hep affli spec oynadım halada affliyim, ama 70den sonra biraz zayıfladı şu anda. Destro daha iyi gidiyor tabi 70+ olduktan sonra. Affli specin tek imba yanı dungeonlarda Seed of corruptionlarla attıgı aoe'ler. deli gibi yakıyor, çok çok güçlü. Lock bende oynanış, pvp, lvling, pve falan hepsinde zevkli. umarım Cata gelincede böyle devam ederde main'imi lock yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 LoL , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 kime bu retard resmi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 KO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 HUNHARCAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Bunu bi dövücen ah ah iftar sonrası ne güzel gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Sayın moderatörler, no offense, yanlış anlamayın ama, Fin'e Amonn'a veya başkasına ceza verilmesinden önce, ilk başta şu resmi editleyen bir moderatör olsa şurda kimse birbirine sataşmazdı, hiçbir olay olmazdı. Anladığım kadarıyla önce izin verip sonra banhammer'ı çıkarmak daha bir hoşunuza gidiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ciprian +15 vanq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Oğğluuuuum bu topak efsane ya la. Ayrıca fin dur top patlasın sana çok güzel laflar hazırladım BOMBOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar