ajmet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Bulent uygun gorevinden ayrilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yuh.. yazık etti bucayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 çok fena sinir oluyorum şu bülent uyguna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 eskişehirin başına geçer şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 zerre hazetmiyorum şu bülent uygun'dan. antipatik çıkarcı basit adam. kro bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 mokoko said: eskişehirin başına geçer şimdi. bunun için bıraktı diyorlar bucayı gerçekten böyle ise büyük karaktersizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 haha ne bekliodunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Antalyaspor tehlikeli olmaya başlamadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sus sus, yalçın bizi de sakatlar sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Valla Yalçın Gaziantepspor'da bu yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 yıllar evvel de galatasaraydaydı ama hiç dillendiriyor muyum? demiyorum ki o obanın suyunu içti ekmeğini yedi..antalyada tanıdık onu, luganoya şirk olmasın diye dillendirmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 yalçın galatasaraya geldide max 2 maça çıkmıştır.gerets in göz bebeğiydi gelecekte çok iyi oyuncu olcak diyordu ona özel programlar yapıyordu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Bülent uygun eskişehirsporla anlaşmış. http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/24616/bulent-uygun-es-este Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 eskişehirspor u çok severim aslında ama uygundan nefret ediyorum.özelliklede son olaydan sonra dahada nefret etmeye başladım.umarım küme düşerler.ne pis adammış bu uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Adam çığır açmış şerefsizlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Eskişehirspor un yaptığı da mallık. Böyle karaktersiz bi herifi teknik direktör yapıyorlar. Umarım küme düşerler bu hareketten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 "şerefsiz denilen bülent uygun ne yaptı da bu sıfatı haketti? kaçırdım olayları da ondan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 sezon başında bucaya gitti ve bi suru soz verdi 23214 yıllık. sora baktı olmuyo eskişehir rızayı kovunca hemen istifa edip eskişehire gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 2 ayda olmayacak dedi buca'da komedi. çok karaktersiz bi adam ya bide sadece yöneticelr mi kovacak demiş. bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Afedersiniz de anadolu kulüplerine müstehaktır bu yapılan. Keşke bütün teknik adamlar yapsa aynı hareketi. Bir sezonda 3-4 hoca değiştiriyor bazı kulüpler. İnsanların ekmeği ile oynamamayı öğrenirler umarım. Ha Buca daha yeni geldi süper lige ama onlar da takımı süper lige çıkaran adamdan vazgeçip bülent uygun'u getirdiler. O yüzden onlara da müstehak anasını satıym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bülent uyguna niye laf ediosunuz onu anlamadım hakkaten 3 maglubiyet sonra kovacaklardı nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bu durum ne anadolu kulüpleri ne de teknik adamlar için sorun değil ki. belli bir zümre içersinde herkes şen şakrak takılıyor. zaten kimin nereye gidip gidemeyeceği ayaküstü sohbetlerde de sürekli dillendiriliyor ve genelde beklenen oluyor. cm/fm kafasıyla yaklaşılmasın bu işlere. sonra reykard takım ligden düşse de kalsın diyenler oluyor, üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Ya bir hoca ile sezona başlarsın, baktın düşüyosun ligden, devre arasında değiştirirsin hocayı. Bunu da her sene yapmazsın yani, etik falan değil bu olay. Bir de üstüne 3-4 hoca değiştiren takımlar oluyor sezon içinde. Ne ara adam sistemini oturtacak da sana kendini gösterecek? Daha 3 maçta kovuluyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Arkasokak said: bu durum ne anadolu kulüpleri ne de teknik adamlar için sorun değil ki. belli bir zümre içersinde herkes şen şakrak takılıyor. zaten kimin nereye gidip gidemeyeceği ayaküstü sohbetlerde de sürekli dillendiriliyor ve genelde beklenen oluyor. cm/fm kafasıyla yaklaşılmasın bu işlere. sonra reykard takım ligden düşse de kalsın diyenler oluyor, üzülüyorum. arkadaşım senin yaran nedir merak ediyorum? her topicde her konuda galatasaraya laf söylemeden neden? kendi takımına bakarmısın, gelen bütün hocaları kovan başkanına taraftarına bakarmısın, daha 2 mac önce alex oynatmasa gitsin diyen siz değilmiydiniz ? hocalara şans verilmeden gönderilen adamların nerelerde olduğunu hepimzi görüyoruz, neler yaptıklarını. Futbol dedigin 1 2 yıllık planlanacak birşey değil. örn: ispanya ( son 10 yıldır alt yapıya nasıl yatırım yaptılar incele hemde tüm spor dallarında adamlar katladı tüm ülkeleri. ) zamanında derval geldi 2 yılda mı aldık verimini? dervalın meyveleri kaç sene sonra uefa kupasını getirdi, galatasaraydaki o değişimi derval yaptı. tabiki sabredicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 şöyle bir kural var (yasa mı demeliyim bilemedim) 1 TD 1 sezonda max 2 takım çalıştırabilir. ama bir takım sınırsız hoca alabilir. Buna da limit getir bak nasıl kalıyorlar ortada mal yöneticiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar