Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Harir said: Nette çok fantastik yorumlar var ya sdf said: İVANKOV BAKDI TS DEN PUAN ALACAK BURSASPOR BEN TS DEN PUAN ALMAYA DAYANAMAM DİYEREK BİLEREK SAKATLANDI NUMARASI YAPIP ÇIKDI MAÇDAN HELAL OLSUN.BİZİM MAÇDA ASLAN KESİLEN İVANKOV BU MAÇDA BİLEREK SAKATLANDI NUMARASI YAPARAK MAÇDAN ÇIKIYOR NE DİYİM BAŞKA ALIN BUYRUN SİZ VERİN CEVABINI. Buna inanan binlerce adam var. Girin ekşi sözlüğe okuyun ahahah. Dün Luganoyu savunan adamlar Bursaspor'u şerefsizlik ve emek hırsızlığı ile suçluyor.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 abi ya yazık galatasarayla başlayan şu yatma işlemi sanırsam 5 hafta boyunca çıkıcak fenerlilerin yeni savunma mekanızması
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 şuradan bursa çevirip 2-1 kazansa da kral bursa olur ya adsfsd
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 trabzonlu futbolculara bak ne kadar rahat, sinir yok, stres yok. biliyorlar çünkü bursa nın zorlamayacağını, biliyorlar her kornerin ceza sahasına bile atılmadan ön direkte karşılanacağını,bursa defansının, omuz omuza değilde, rahat rahat salaş bi şekilde oynayacağını.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 said: Fenerbahçe of Azerbaycan : satilmis oyun....bursa bos kaleye top vurmakdansa direye atiyo yaaa ivankov cikti guya sakatlanmiw werefsizler ! Ilk yari sonnucu trabzon 1-0 serefsizler
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 DarKRideR said: şuradan bursa çevirip 2-1 kazansa da kral bursa olur ya adsfsd bu dediğin olsun kombine alıp bursasporun tüm maçlarına giderim helal olsun top oynuyorsunuz sadece diye. ama olmayacak bu maçta 1-0 bitecek.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Catzee said: trabzonlu futbolculara bak ne kadar rahat, sinir yok, stres yok. biliyorlar çünkü bursa nın zorlamayacağını, biliyorlar her kornerin ceza sahasına bile atılmadan ön direkte karşılanacağını,bursa defansının, omuz omuza değilde, rahat rahat salaş bi şekilde oynayacağını. maçı izlemeyip boş konuştuğun o kadar açık ki, ikinci yarının başından beri bursa tek kale oynuyor desek yeridir. Trabzon anca kalitesiz tek toplarla gelebildi.
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 yo gayet izliyorum, sen boş konuşuyorsun asıl maçı izlemediğin çok açık falan diye.
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 zaten izlememem daha fazla da danışıklı dövüş başka bişi diil.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 izleyipte öyle konuşuyorsan durumun daha vahim zaten
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Catzee said: zaten izlememem daha fazla da danışıklı dövüş başka bişi diil. 5 hafta daha duyarız bu lafları
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 baya bi kalitesizsin, boş laflar fln. bb.
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Yahu şu ülkede mali gücü en yüksek takım fenerbahçe değil mi? takımı için ne gerekiyorsa yapacak ilk başkan aziz yıldırım değil mi? En zengin ve güçlü başkanlardan değil mi kendisi? Bi düşünün, eğer maç satın alınabiliyor olsa TS'nin alması mı daha kolay, yoksa FB'nin alması mı? Ya da alınabiliyor olsa ya da TS almış olsa Aziz böyle bir şeyi başıboş bırakır mı? Biraz düşünerek yazın yahu.
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ya aziz yıldırımın maç falan almak gibi bir amacı olduğunu nereden çıkarttın ki ? kim dedi birileri maç aldı sattı diye, ben diyorum ki al fb bursa maçını karşına sonra da otur bunu izle, fb maçındaki tekmeye kafa sokan, 11 kişi duvar ören adamlar nereee, bu maçtaki anayol nere. objektif olarak izle hatta öyle de izleme, azıcık mantıklı bi insansan görürsün zaten doğruyu görmüyorsan da bişi demem.
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 e maç da satılmadıysa adamlar babalarının hayrına mı fenere 10 kaplan gücünde oynuyoken ts'ye yol veriyolar diyosun yani?
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ben bişi demiyorum sen söyledin ztn söylenecek olanı
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 tr de maç satılıyorsa fb ilk alır orası dogru Rakipler satıyorsa da zerre umrumda degil onların karaktersizliği. Şu maç 1-1 bitsin süper olur. O kadar.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Fener'in maç satın almasına gerek yok, nitekim almıyordur da lakin medyanın tamamına Fenerbahçe'nin hükmettiği gerçeği var. Fenerbahçe bu kadar rahat at koşturuyorsa bunca olaya, bunca şikayete ve söylemlere rağmen bunun tek sebebi, medya kuvvetidir. Ülkesinin spor medyasına hakim olan takımlar her zaman en üst sıralarda yer alır. Bu 15-20 senedir böyle, böyle de devam edecek. Bu yüzden Aziz Yıldırım'ın iyi bir başkan olarak kabul edilmesinin tek bir sebebini söyleyin derseniz bana, bunu gösteririm. Medya baskısı çok önemli bir unsur çünkü, bu işin içinde olupta o başlıkları okumayan hakem, futbolcu, teknik direktör vs. kimse yoktur. Sen eğer gazetelerinde sürekli onların üstüne gidersen adamlar doğal olarak psikolojik etkilenir. Hatırlarsanız ilk yarı her maçta hakem diye ağlayan Fenerbahçe, onu destekleyen medya ve ardından ikinci yarıda hakemlerin bir numaralı savunucusu olan Fenerbahçe ve medya buna en güzel örnektir. Hani en basit örneği vermemiz gerekirse bugün spor medyasında yöneticilik yapanların neredeyse %80'i Fenerbahçe taraftarıdır, camianin içinde olan tiplerdir. Daha basit bir örnek olamaz asdfs
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ha üstteki kötü birşey mi? Endüstriyel futbol içinde yer almak istiyorsan yapmak zorunda olduğun birşey, Barça-Real medyaları buna güzel bir örnek, Misal Beşiktaş bu konuda en güçsüz ve dandik kulüptür. Medya ilişkileri bir kulüpte sıfır olur mu lan sdafasd Medya her zaman Beşiktaş'ın üstüne gelir, en çok Beşiktaş futbolcuları üstüne gelinir vs. Haksızlığı ararsın, medya seni suçlu bulur. Sadece bu sene için değil, ben bildim bileli böyledir. Beşiktaş bu yüzden FB ve GS'nin çok arkasında kalmıştır, bu alana önem vermediği sürece de yetişmesi imkansızdır.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 fenerin ölüsü bile daha çok satarken daha çok reyting alırken medyanın fb li olması kaçınılmaz zaten. Ama ben inanmıyorum QTM in taraflı haber yaptıgına. Yalan dolan yalanlamaktan sıkıldı fb yönetimi, sözde yardakçı medyasından bıktı heralde.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 al gülüm ver gülüm , sonra trabzon bursa avrupada yenilince niye seviniyosunuz diyolar
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 şu maçın 1 0 yatıldığı okadar belli ki olcak iş değil ya. antep maçıda muhtemelen bole olucaktır ts ile...
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=z_4AxzvhCPY
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 doğru abi ozan ipek kafa vuruşunu direğe ayarladı resmen asdasd
Öne çıkan mesajlar