barnacle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs157.snc4/37165_113406805389965_100001619387835_103091_3148035_n.jpg
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=119148144813777 bu yapılanın adını koyunuz.
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Ya bizde sokakta biri görsek çıkartırıoruz formasını atkısını. Yeri geldi saldırıoruz ama çocuk olması olayın boyutunu biraz değiştirmiş =) bişey de yapmamışlarki bence çok abartılmış. Terorist fln
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ömrümde galatasaraylıya saldırmadım. rakip taraftara saldıran Fenerbahçelileri de en son küçükken beşiktaş taraftarını kurbağalıdereye atarlarken gördüm. vapurdan inen altıyol yokuşunda arabalara yayalara saldırır, metrobüsle gelen yolculara saldırır. olmamalı böyle eşkiyalıklar. elit taraftar istiyoruz. videonun adı ağır olsa da adı konmalıdır bence.
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Arkasokak said: ömrümde galatasaraylıya saldırmadım. rakip taraftara saldıran Fenerbahçelileri de en son küçükken beşiktaş taraftarını kurbağalıdereye atarlarken gördüm. vapurdan inen altıyol yokuşunda arabalara yayalara saldırır, metrobüsle gelen yolculara saldırır. olmamalı böyle eşkiyalıklar. elit taraftar istiyoruz. videonun adı ağır olsa da adı konmalıdır bence. Yok ben o konuda çok katıyım hani bu video futbol teroristliği olarak nitelendirilicekse bende o sınıfa giriorum. Bağdat Caddesinde Şampiyonluğa sevinen bi araba görsem bende cam indiririm yani. Ama gidipte galatasaraya saygısızlık olarak gördüğüm Samiyenin önünde Fenerbahçenin şampiyonluğunada sevinmem. Bunu holiganlk olarak nitelendiriosak holiganlığımz sayesinde kuluplerimizi ve futbolu bu denli çok seviyoruz bence
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 nasıl bir facepalm çeksem bilemedim. aferin aferin iyi yapıyorsun.
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 o taşlama işini yanlıslıkla yanında 100-200 kişi yokken yaparsın umarım
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Ceso said: Arkasokak said: ömrümde galatasaraylıya saldırmadım. rakip taraftara saldıran Fenerbahçelileri de en son küçükken beşiktaş taraftarını kurbağalıdereye atarlarken gördüm. vapurdan inen altıyol yokuşunda arabalara yayalara saldırır, metrobüsle gelen yolculara saldırır. olmamalı böyle eşkiyalıklar. elit taraftar istiyoruz. videonun adı ağır olsa da adı konmalıdır bence. Yok ben o konuda çok katıyım hani bu video futbol teroristliği olarak nitelendirilicekse bende o sınıfa giriorum. Bağdat Caddesinde Şampiyonluğa sevinen bi araba görsem bende cam indiririm yani. Ama gidipte galatasaraya saygısızlık olarak gördüğüm Samiyenin önünde Fenerbahçenin şampiyonluğunada sevinmem. Bunu holiganlk olarak nitelendiriosak holiganlığımz sayesinde kuluplerimizi ve futbolu bu denli çok seviyoruz bence bunun adı holiganlıktan öte, en kibar tabiriyle hayvanlıktır, çok daha ağırlaşan tanımlamaları da var. Videodaki babayla çocuğuna saldıranlar da, bağdat caddesinde araba camı indirenler, gs atkısı yüzünden (geçen sene bayağı konuşmuştuk burada) hastanelik olana kadar adamı dövenler de aynı haltın soyu. Takımı, taraftarlığı falan yok bunun. İstediği takımı tutsun farketmez. Yemişim takıma saygısı "aman kadıköyde şampiyonluk turu atan gsli saygısızlık etmiş de, sami yenin orada fener şampiyonluğu kutlamak gs'ye saygısızlıkmış da" kimi kandırıyorsunuz? O kadar saygıya meraklı olan önce insandan sayıyorsa kendine, sonra çevresindeki diğer insanlara (hangi takımı tuttuğundan bağımsız olarak) saygı duysun da, sonra sıra takımlara kulüplere gelir. Takıma saygıdan rakip taraftarın çok olduğu yerde bayrak açmıyor da, caddede şampiyonluk kutlayan adamın camını indirmek saygısızlık olmuyor. Böyle saçma bahanelerin arkasına sığınmak bi de utanmadan saygı bahanesini yutturmaya çalışmak çeşitli sıfatlardan arındırmıyor kimseyi.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Rewendor said: Ceso said: Arkasokak said: ömrümde galatasaraylıya saldırmadım. rakip taraftara saldıran Fenerbahçelileri de en son küçükken beşiktaş taraftarını kurbağalıdereye atarlarken gördüm. vapurdan inen altıyol yokuşunda arabalara yayalara saldırır, metrobüsle gelen yolculara saldırır. olmamalı böyle eşkiyalıklar. elit taraftar istiyoruz. videonun adı ağır olsa da adı konmalıdır bence. Yok ben o konuda çok katıyım hani bu video futbol teroristliği olarak nitelendirilicekse bende o sınıfa giriorum. Bağdat Caddesinde Şampiyonluğa sevinen bi araba görsem bende cam indiririm yani. Ama gidipte galatasaraya saygısızlık olarak gördüğüm Samiyenin önünde Fenerbahçenin şampiyonluğunada sevinmem. Bunu holiganlk olarak nitelendiriosak holiganlığımz sayesinde kuluplerimizi ve futbolu bu denli çok seviyoruz bence bunun adı holiganlıktan öte, en kibar tabiriyle hayvanlıktır, çok daha ağırlaşan tanımlamaları da var. Videodaki babayla çocuğuna saldıranlar da, bağdat caddesinde araba camı indirenler, gs atkısı yüzünden (geçen sene bayağı konuşmuştuk burada) hastanelik olana kadar adamı dövenler de aynı haltın soyu. Takımı, taraftarlığı falan yok bunun. İstediği takımı tutsun farketmez. Yemişim takıma saygısı "aman kadıköyde şampiyonluk turu atan gsli saygısızlık etmiş de, sami yenin orada fener şampiyonluğu kutlamak gs'ye saygısızlıkmış da" kimi kandırıyorsunuz? O kadar saygıya meraklı olan önce insandan sayıyorsa kendine, sonra çevresindeki diğer insanlara (hangi takımı tuttuğundan bağımsız olarak) saygı duysun da, sonra sıra takımlara kulüplere gelir. Takıma saygıdan rakip taraftarın çok olduğu yerde bayrak açmıyor da, caddede şampiyonluk kutlayan adamın camını indirmek saygısızlık olmuyor. Böyle saçma bahanelerin arkasına sığınmak bi de utanmadan saygı bahanesini yutturmaya çalışmak çeşitli sıfatlardan arındırmıyor kimseyi. Su forumda okudugum en mantıklı yazı
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Rewendor said: Ceso said: Arkasokak said: ömrümde galatasaraylıya saldırmadım. rakip taraftara saldıran Fenerbahçelileri de en son küçükken beşiktaş taraftarını kurbağalıdereye atarlarken gördüm. vapurdan inen altıyol yokuşunda arabalara yayalara saldırır, metrobüsle gelen yolculara saldırır. olmamalı böyle eşkiyalıklar. elit taraftar istiyoruz. videonun adı ağır olsa da adı konmalıdır bence. Yok ben o konuda çok katıyım hani bu video futbol teroristliği olarak nitelendirilicekse bende o sınıfa giriorum. Bağdat Caddesinde Şampiyonluğa sevinen bi araba görsem bende cam indiririm yani. Ama gidipte galatasaraya saygısızlık olarak gördüğüm Samiyenin önünde Fenerbahçenin şampiyonluğunada sevinmem. Bunu holiganlk olarak nitelendiriosak holiganlığımz sayesinde kuluplerimizi ve futbolu bu denli çok seviyoruz bence bunun adı holiganlıktan öte, en kibar tabiriyle hayvanlıktır, çok daha ağırlaşan tanımlamaları da var. Videodaki babayla çocuğuna saldıranlar da, bağdat caddesinde araba camı indirenler, gs atkısı yüzünden (geçen sene bayağı konuşmuştuk burada) hastanelik olana kadar adamı dövenler de aynı haltın soyu. Takımı, taraftarlığı falan yok bunun. İstediği takımı tutsun farketmez. Yemişim takıma saygısı "aman kadıköyde şampiyonluk turu atan gsli saygısızlık etmiş de, sami yenin orada fener şampiyonluğu kutlamak gs'ye saygısızlıkmış da" kimi kandırıyorsunuz? O kadar saygıya meraklı olan önce insandan sayıyorsa kendine, sonra çevresindeki diğer insanlara (hangi takımı tuttuğundan bağımsız olarak) saygı duysun da, sonra sıra takımlara kulüplere gelir. Takıma saygıdan rakip taraftarın çok olduğu yerde bayrak açmıyor da, caddede şampiyonluk kutlayan adamın camını indirmek saygısızlık olmuyor. Böyle saçma bahanelerin arkasına sığınmak bi de utanmadan saygı bahanesini yutturmaya çalışmak çeşitli sıfatlardan arındırmıyor kimseyi. Vay insanlara tuttuğu takımdan bağımsız yaklaşmayı söyleyene bakın siz.. tutulma bana bebişim rahat ol
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Red said: o taşlama işini yanlıslıkla yanında 100-200 kişi yokken yaparsın umarım6-7 kişi gayet rahat yapılıo.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 herkese tuttuğu takımdan bağımsız yaklaşıyoruz, merak etme. her türlü kural ve ceza sistemini de açıkladım sana bu iddialarını ortaya attığında, onlara cevap veremeyip 2 gün sonra gelip utanmadan sanki söylenmemiş gibi aynı lafları ediyorsan ya anladın ama gözardı edip çamur atmaya iddia edecek kadar yüzsüzsün ya da 2 lafı bile "anlayamıyorsun". hoş, gerçi ne olduğunu bir önceki kullanıcı hesabınla yaptıkların gayet güzel ortaya çıkardı.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 kim olacak, Trasty. patronun oğlu mevkisiyle şirket ortaklığından profesyönel hakemliğe geçiş yapmış.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 herif hakkaten hasta yalnız. uzulmeye basladım ben. allah sifa versin.
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Rewendor said: herkese tuttuğu takımdan bağımsız yaklaşıyoruz, merak etme. her türlü kural ve ceza sistemini de açıkladım sana bu iddialarını ortaya attığında, onlara cevap veremeyip 2 gün sonra gelip utanmadan sanki söylenmemiş gibi aynı lafları ediyorsan ya anladın ama gözardı edip çamur atmaya iddia edecek kadar yüzsüzsün ya da 2 lafı bile "anlayamıyorsun". hoş, gerçi ne olduğunu bir önceki kullanıcı hesabınla yaptıkların gayet güzel ortaya çıkardı.olm senin anlama kabiliyetini zaten tartışmıyorum. Fakat senin burda kurmak istediğin imparatorluk tarzı şeyin içinde kendi takımımıda ezdirmem senin gibi ciğeri üç kuruş etmez adama kendimide ezdirmem. Hayat felsefeme yön verebilecek kabiliyette malesef değilsin ki kafana göre belirlenmiş saçma sapan kurallarında pek umrumda değil açıkçası objektif olduğunu iddia eden objektiflikten oldukça uzak bi insansın.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Pati imparatorluk ve rewendor üçlemesi, dumur oldum.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 biliyoruz canım senin hayat felsefeni :)
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 hayat felsefesinin tamamını bilmiyomuşuz, bi kısmı da özel mesajla benden adres telefon istemek tehdit etmekmiş :) çok eğlenceli adam yahu.
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Yok burda bi taşşak oğlanına çevirme isteğin var ya onun için klavyede değilde bi yüzyüze taşşak oğlanı muamelesi yapmak istedim sana..
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yaz benim adresimi siverek merkez, kafasına göre herkes.
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 fiiiiiiiiy diye uçucak şimdi bu adam edit: yazdığım an uçtu, sanırsam paticiği ben yönetiyorum dsffsd
Öne çıkan mesajlar