BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Ciprian said: toggie said: BonePART said: fiyatlarida cok uygun ney? vatan bilgisayar fiyatları çok uygun? edit: toggie'ye söylemiş gibi oldu, demek istediğim vatan bilgisayarın fiyatları başka şehirlerde uygun mu bilmiyorum ama ankaradaki showroomlarında kesinlikle değil :p evet ozellikle kampanya donemleri cok uygun 250 liralik urun icin kadikoyede gidip 10 liraya arabayi parkedip 10 liralik benzin yakip bide is saati gidip is zamanindan yemektense evden ise donerken beles otoparkli vatana urayip aliyorum orenciye pahali gelebilir bilemicem ama teknosa bimx gibi evlat acisi yerlere gore gayet uygun ozellikle hardware fiyatlari hatta cogu diger yerle (exe exa felan) kafa kafaya fiyatlarda kampanya yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Ben Kadıköy'de Akmar'ın ordaki Nezih'ten khalad'a almıştım bi tane wotlk, onun da cd-key kullanılmıştı. O da aynı şekilde Blizzle iletişime geçerek halletmişti sorununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 0 bilgisayarı 3 kez teknik servise götürdüm uzak durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Lind3r0th said: Bir vatan çalışanı olarak öle birşey olma ihtimali yok bir kere o kutular poşete sarılı ve seal var üstünde aralın hadi abi açım keyi alım olayı olamaz alırken anlarsın açıldığını orda kocaman ARAL seal var ha bu neden olmuş olabilir 2 ihtimal var 1 aralda poşetlenırken ordaki bir çalışan hacı şu keyi ben alım kendim kullanırım der 2. ihtimal 1 key 2 kutuya etiketlenir. Olabilir yani böle şeyler yoksa bende şuan 15 tane sc2 key olurdu o kadar basit olsa ^^ama gel görki sc2 sattığımız halde sc2 keyim yok :( Wotlk paketinde aral seal yanda kutu üstten açılıyor o yüzden çok rahat bir şekilde çalar adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 wow'u wowcudan alın ne vatanı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 vatan bilgisayar mı? aneyni alda git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ya şimdi olan vatanla falan alakalı değil. bu tamamen üretim şansı ddiğimiz bir durum: ör: IBM laptop fabrikasıdna 15000 tane üretilir. bunun 2000 tanesini vatan alır, 1000 tanesini gold alır vs. vatandaki 2000den 2 tanesi, golddaki 1000den 1 tanesi fabrikasyon hatalıdır. bu gözle görülür bişey olması gerekmiyor. içinde bir uyumsuzluk, bir devrenin kalitesiz veya yekten hatalı imali vs. sen gittin vatandan aldın. sana da o 2 hatalıdan 1i denk geldi. aldıın günden beri 5 defa servis gördü alet. senin düşündüğün şey vatan kötü vatan kaka. halbusu bu o aletin fabrika üretimiyle alakalı bi sorun. mesela bizim intnernet abonelerinin teknik sorun yaşayanlarının %35i modemi bozuk olan kişiler ama buna inanmıyolar ya da anlamıyor. halbuki onların sabhip oldukları modemler de üretimde sıkıntılı olanlar. bende mesela airties 206 modem var. en az 10 kişiylşe konuştum, bunun 8i airties 206 rezil ötesi bi modem diyor. ulan ben 7.5 aydır modemi kapamadım bile. çıt çıakrmadan hayvan gibi çalışıyor maaşallah. şimdi bunun için ttneti suçlamam saçma olmazmı. sennki de o hesap olmuş. fabrikasında sorunlu olarak üretilmiş mal. okadar. bu kesinlikle sadece şanssızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 adam haklı beyler her üründe böyle hizmette kötülük varsa firmaları suçluycaksın adamlar sonuçta üretici değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 harbiden adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 hakketten haklıyım beyler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ya birşey satıyorsan etik olarak onun işlevinin geçerliliğinden sorumlusun.Blizzard hatalı ama bizi ilgilendirmez demesi vatanın hiç hoş gelmedi kulağıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 avrupada falan olsa satıcı alırdı geri ama burası türkiye öyle her cdkeyim kullanılmış çıktı diyene yeni key verirsen batarsın bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 allahım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 valla vatan bana ürün iadesinde sorun çıkarmadı. ekran kartı almıştım. evde 3 bilgisayarda denedim kuramadım, götürdüm anlattım, "deneyelim" dediler, denediler kuramadılar. iade faturası lazım dediler, kesip getirdim geri aldılar, bedelini hesabıma geçirdiler. "kullanıcı hatası" çamura yatmasıyla karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 kampanya yapmadığı sürece vatandan bir şey lamamak faydalı ayrıca o andaki koşullarınızın yarattığı diğer masrafları da düşünerek hareket etmek lazım, hani berkayın örneğindeki gibi 10 tl lik farkı kadıöyde otoparka vermemek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Firma hatali urun satiyor demiyor zaten kimse, hatali urun ciktigindaki yaklasimlari ve islem sureleri cok boktan, iskence cektim resmen diyor diyenler. Iade verilen urunlerin cogunu tekrardan iteklemeye calisiyorlar en basitinden. Is ahlaki yok denecek kadar az cogunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santo55 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 walla arkadaşlar ben vatan bilgisayarda çalısan biri olarak hatalı ürünlerde gerekenin gayet hızlı bir şekilde yapıldıgını görüdm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Vatan şu an oyun satıyorsa benim sayemde. Belirtmeden geçmeyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 santo55 said: walla arkadaşlar ben vatan bilgisayarda çalısan biri olarak hatalı ürünlerde gerekenin gayet hızlı bir şekilde yapıldıgını görüdm. pek de hızlı değil, 2 ay bekledim bir HD yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Bilmiyorum fakat ben ve birçok tanıdığım vatan bilgisayardan yıllardır onlarca ürün aldık ve aldığımız donanımlarda bir problem çıktığı zaman sorun yaşamadan problemlerimiz giderildi. Haliyle 1000'den fazla tedarikçi ile çalışan firmalarda bu tarz problemler yaşanabilir. Burdaki problem satıcıdan cok bunun tedariğini yapan firmadadır benim kanaatimce. Oyun keylerini 8 yildir offgamers.com 'dan alıyorum ben hiç bir problem yaşamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar