Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya siz ne yapardınız ?

Mavi

Öne çıkan mesajlar

oha o dediklerin senin savaşlarda insan kaybını azaltmak için kullanılması düşünülen silahlar evinde sniper bulundurmak gibi bir şey olur o röah[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

oyoy gecmis olsun buyuk bisey atlatmısın walla bnmde bas ucumda beysbol sopasi duruyor hep simdi bide hançer aldm onu saplarm nihjahauha ehem ohom=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle geçmiş olsun bunun bi benzeri olay
sydneyde başıma gelmişti
zaten ben güvenlik gibi 24/ 20 saat uyanık olan biri olduğum için
müstakil evimiz vardı sydneyde geçen sene çıkmaz sokakta oturuyorduk
sokağa bakan oda benimdi direk sokak odamın içinde gibi zatne
fark etmiştim 4 5 gece boyunca aynı renk araba çıkmaz sokakta kaçış pozisyonunu alıp bizim evin hemen karşınıa geçiyodu
odamın ışıklarıda benim hep yanıktı geceleri
hep gelip gidiyolardı sonra bi gece bende dalmışım pc başında sızmışım geç saatti. Tıkırtılar duydum o gece bizim bahçe kapımız 2 kilitli tel kilitliydi ama hemen açılır o mutfak kapımız açıktı.
Sesleri fark edince ayıldım direk depar atıp açık olan kapıya koştum kapıyı kitledim.
Sonra kapalı olan tahta bahçe kapısından sesler geldi anladım bahçeye geçti biri hemen kolay açılabilecek kapıya gittim sağlama almak için
adam beni görünce uzaklaştı ordan zaten
odama döndüm ve babamı uyandırmaı denedim ama
babam ( heme açıklama yapayım komşumuz oranın kara yollarında çalışıyodu aracıyla gece 3 - 4 gibi çalışmaya çıkıyordu sıkça hep gürültü olurda geceleri garaj kapısından)
komşu aracıyla çıkıyordur korkma dedi bende kasmadım daha fazla ama odama geri döndüğümde camımın önünde biri vardı ve bahçeden çıkan arkadaşı onu uyarınca beni gördüğüne dair
hep park ettikleri yerdeki arabaya atlayıp kaçtılar.
Ben pek kasmadım ailemde ciddiye almadı beni fazla .
bu olayın üstünden 1 hafta sonra ben türkiyeye döndüm ve
döndüğümden 1 gün sonra evimize hırsız girmiş. Hemde benim odamdan ne diyim . derim sadece
sakal aksakal olmaması olayı gibi[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gabe_Logan, 15 Ağustos 2004 22:59 tarihinde demiş ki:
bence riske girmiş ama doğru yapmış. bu şerefsizleri korkutup kaçırırsın sonra giderler başkasının evini soyarlar. polise teslim edecen ki hırsızlığa teşebbüsten yatsınlar, akıllansınlar..

Biz yakaldık komşuya giren hırsızı, polise teslim ettikte pek bişi farketmedi. Hırsız zaten sabıkalıymış, çıkınca aynen devam edecek.

En güzeli arkların bekar evine giren şaşkın hırsıza uygulanan yöntem. Hırsızın eve girdiğini gören ark. tekme tokat girişiyor. Diğer arkadaşlarda uyanıyor, ufak çaplı bir linç olayı yaşanıyor. Sesi duyan komşular arkların kapıyı çalınca hırsız komşulara bağırıyo: "Polis çağırın imdaaaat" :)[signature][hline]"Suicide is just healthy self-criticism."
Sosyal ağlarda paylaş

böyle ciddi bi olayda neden bu kadar geyik çevirdiğinizi anlamadım. mavi sana da çok geçmiş olsun. cesur davranmışın gerçekten. sakın kuru sıkı muru sıkı işlere kalkışma. eğrisi doğrusuna denk gelir suçlu duruma düşersin. burası türkiye.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dextra, 16 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:
böyle ciddi bi olayda neden bu kadar geyik çevirdiğinizi anlamadım

ben de anlamadım cidden.
havalardan olabilir[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...