Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Önce aynı şey için çevrede fiyat araştırması yaparım. Sonra en ucuzuna gider son fiyatına alırım. Yok adamın fiyatı diğerlerine göre çok daha azsa pazarlık yapmam alırım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Fistan said: yav said: siz şimdi sepeti doldurunca atıyorum 139 liralık, gidip pazarlık yapmayla mı uğraşıyosunuz migros'ta meyve sebze yoğurt pastırma için? :D İndirim yetkisi olan biriyle bi yerden denk gelip tanışmış olup 2-3 plazma,ps3 alışverişinde kolaylık yaptığınız için mi böyle konuşuyorsunuz yani hakkaten 100 liralık sepetler için migroslarda tansaşlarda uğraşmıyosunuz di mi? =/ne kadar bos bi msj yazdiginin farkinda degil özerk olarak okuyunca boş mesaj tabi kharon'a hitaben yazdıydım. tansaş migros teknosa vb yerlerden bir şekilde indirim yapılabildiğini söylemiş ya da ben baya ters anladım e yanlış anlamadıysam çok boş sayılmaz mesajım ya da ne bileyim abisi anlamıyorum bu işlerden 1-2 gofret kapmışlığım var işte konuşuyorum forumlarda pazarlık namına napayım :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 28 yasindayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 allah uzun ömürler versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 abi nerde demisim migrosla bilen adam pazarlik eder diye. gidip de migrosla pazarlik edilmez tabi, edilmez hede hodo demeyin diye yazdim. cumlemi 40 defa okudum hala o sekilde nasil anlasildigini anlamadim, kendinden suphe ettiriyorsunuz insana asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 abi asıl siz yapmayın nasıl yani ya :D adam her yerde pazarlık yapılır yapmasını bilene demiş sen de aynen diye katılıp boşuna antitez üretmeyin demişsin "her yer" genel kümesini bozacak bir ton antitez varken sen bunları yok sayaraktan dedim cağğnım ben diyosan onu zaten topicteki herkes diyor8-) neyse sıcaktan heralde, anlamsız bir polemik olcak her türlü. yanlış anlamışım kusura bakmayın öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 yok canim polemik olacak birsey yok, asagi yukari fiyati belli olan, heryerde %5 bile farki olmayan max 40 liralik urun satan kurumsal perakendecide elbette pazarlik olmaz. migros tansas vs disinda bu tanima uymayan heryerde pazarlik olur diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 personel indirimi var, her türlü kurumsal mağazada gideri vardır ya da hediye olarak x i alıp kendini tatmin etme yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 pazarlık sosyal bir olay.. ikili bir etkileşim sonuçta. tarafların birinin diğerini kendi çıkarları için ikna etmesi gibi bir durum.. migors ile sıradan alışverişte pzarlık yapamasan bile "abi o yapı bugün alma, yarın 10liralık indirim var. o zaman alırsın" diye bilglendirilebilirsin. önemli olan karşı tarafla diyalogu bu seviyede tutabilmek.. vatan denilmiş bir de, vatanı bilmiyorum ama bir eksen, bir gold var. onlarda çok güzel pazarlık yapılıyor, hediye de alınıyor yanına. vatan'da da yapan olmuştur. dediğim gibi pazarlık yapmayan insan yoktur. illa ki bir şekilde pazarlık yapıyorsun. mesela basmalı kalem alıcaksın, onda bile adam 11,75 tl derse tutup da haldır haldır bozukluk aramak yerine, valla bozuk yok 10 olursa alırım çıkışı yaparsınız yani. ki normaldir de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 artık duş için ekstradan $100 fazla vermiyorum, bedavaya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Fistan said: pazarligin kralini kambocyada yaptim 140$ dedigi aleti 4 $ a aldim Burda da var o alışveriş türünden. Sokak sokak dolaşıp çakma bosch matkaplar, taklit makita kırıcılar falan satan adamlar var. 250'den kapı açıp 25 liraya mal bıraktığını biliyorum. Ha ne kadarlık iş yaptı dersen ancak 25 liralıktır, 30 olmaz sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 hat said: artık duş için ekstradan $100 fazla vermiyorum, bedavaya geliyor. duj zaten $10, sen eskilerde iyi kazık yiyomuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 genelde pazarlık yapmam ama bazen aklımın almadıgı lan bu miksen o kadar etmez dedigim seylerde pazarlık ederim,kafam bozuldumu da almam. 2 sene önce lap top alıyodum,fiyatta anlastık dedim canta hediye olucak yok falan dedi ben sinirlendim o kadar para saydım lan bi canta ver gibisinden konustum(!) sonra adam olur dedi ama mouse u kurtaramadım :/ bi de isin icine duj girdi mi o isin rengi degisir aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Pazarlık değil de, nerede olursa olsun tek çekime ne yaparsınız, taksite, peşine ne yaparsınız diye sorarım en kötü ihtimalle. Zaten sormamak salaklık, parayı yolda bulsa bile acır insan gereksiz yere fazla fazla öderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 pazarlık yaparım da cingen pazarlığı nası bi tabirdir ? kayserili pazarlığı yapıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Direk söyliyim çingen pazarlığı literal anlamıyla şöyle Birşey ister ne kadara olur der, 100 lira dersiniz mesela; tamam der, sonra istediği şeyi hazırlarsınız, iş almaya gelince; -Abi valla 90 var yanımda abi, olmaz mı 90'a abi. Hazırlamışsınız, belki de masraf da etmişsiniz, el emeğiniz var vs. o yüzden 90'a vereceğinizi düşünür; zaten çoğu insan da vermek zorunda kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 pazarlık skillerimizi tartışacağımıza acaba nasıl gereksiz şeyleri almaktan kendimizi alıkoyabiliriz diye düşünmemiz lazım. daha etkili olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bazısı ben pazarlık yapmam diyerek skill kasmış bazıları en iyi ben pazarlık yaparım diye skill kasmış her iki yönden de tribünlere oynanmış arada kalan kararsızlara ise ben pazarlık beceremiyorum diyen loserlar hitap etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 herkes haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bu konunun yeni uyelerle birlikte tekrar gundeme gelmesi lazim. evet devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 forgiver said: fiyatını biliyorsam ederim bilmiyorsam almam +1 sabit kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Ben iyice çingene oldum ya direk indirimin yanına promosyon bile alıyorum afasghda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 abi ben de çok acaip pazarlık eder oldum, nasıl oldu onu da anlamadım 3-5 kuruşun lafını yapıyorum lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 helal len size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 öğrenci kartını oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar