reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bi urun uzerinde pazarlik yapar misiniz, yoksa parayi basip alir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 yaparım diyesim geldi de, beğendiğim bişey olursa gözüm dönüyo pazarlık falan gelmiyo aklıma lan. alıyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 fiyat sorarım. şişirilmemiş fiyatını sorarım bide düzgün bi dille. sonra indirimli dediğimiz şekilde alırım işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 önceden almayı planladıgım birşeyse pazarlk yapmam ztn fiyatı az çok bildiğim birşey oldugu için ama ani gelişen alımlarda pazarlık yapasım gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 arkadasim akmerkezde adidasta pazarlik yapmaya calismis insandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 fakirmiyim abi neyse veririm, para ustunude istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Esnaf olunca anlıyosun biraz insanları. 50'lik malı 60 deyip 50'ye çekiyorsa misal, anlarım genelde hareketlerinden konuşmalarından. Zaten çok pazarlık etmem, genelde yaşadığım yerde çevreyi de bilirim, alışveriş edilecek esnafı. Okul zamanı birşey alacaksam pazarlık edilebilecek şekilde, "öğrenci adamız biraz daha iner mi fiyat?" tadında cümleler kurarım fazla sık boğaz etmeden. Olursa güzel, olmazsa olmayacağına inanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 reyou kusura bakma haci ama anketin ilk cevabi olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 fiyatını biliyorsam ederim bilmiyorsam almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 2 katını veriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 3 katını verir, almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 sonuçta beyin bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Yerine göre, hatta fakir ülkelerde adamın 1000 dediği malı 40a 50ye alıyosun o derece pazarlık yapmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 fakir ülke derken türkiye'de de mi öyle mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ne ugrascam ya. her ülkede de olmuyor zaten o. romanya/italya, tr falan had neyse de almanyada hayatta yapamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 kaldi ki yapan cingenleri de gördüm almanyada ''kanserim, mememi aldirdöö...''dan girip, ''yap bi iyilik kardes''ten cikan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 türkiye de fakir sayılır tabi de, mısır, taylandta falan böyle fahiş fiyattan indiriyolar dibe fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Türkiye nasıl fakir ya 5 kişinin 3 ü bmw ye biniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Asla yapmam, alacaksamda zaten en ucuz yerler nerede araştırırım, gider alırım. Yapamam beceremem zaten. Hayır birde tüccar değilim ki yahu, alacağım şeyler belli günlük ekmek, peynir süt, et, arada bir pantalon, ayakkabı. Elektronik eşya vs onlarda zaten belli büyük yerlerde daga ucuz küçük satıcı zaten düşük fiyat veremez baş edemez onlarla. Aslında düşününce pazarlık yapmayı gerektirecek ürünler pek satın almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Law said: Aslında düşününce pazarlık yapmayı gerektirecek ürünler pek satın almıyorum. Aynen bu düşüncedeyim. Pazarlık yapılabilitesi varsa, profesyonel olarak pazarlanmıyodur ürün. Kâr marjında bi dengesizlik vardır, kaldı ki pazarlık yapıp aldığım bi ürün dahi olursa daha beter ki adam pazarlığa rağmen kâr yapabiliyosa kimbilir kaç liraya mâl ediyor düşüncesi beni benden alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Pazarlik konusunda da "nabza gore serbet" ilkesini savunuyorum ben. Yerine gore yani. Yalniz hic yapmadim/yapmam kismina anlam veremedim. Normal yasayan biriyseniz, herseyinizi internet'ten almiyorsaniz, ara sira esnafa ugruyorsaniz bir noktada illaki sorarsiniz "abi cok degil mi bu?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 vaniLLe said: ne ugrascam ya. her ülkede de olmuyor zaten o. romanya/italya, tr falan had neyse de almanyada hayatta yapamazsin. Niye yapamayasın ki? Çingenler gibi olmasada gözüme fazla gelen bişi için her zaman pazarlık yaparım ben sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 di said: Pazarlik konusunda da "nabza gore serbet" ilkesini savunuyorum ben. Yerine gore yani. Yalniz hic yapmadim/yapmam kismina anlam veremedim. Normal yasayan biriyseniz, herseyinizi internet'ten almiyorsaniz, ara sira esnafa ugruyorsaniz bir noktada illaki sorarsiniz "abi cok degil mi bu?" diye. Alacağım ürünün piyasa fiyatını biliyorsam ve 1 liralık ampüle 5 lira diyorsa, tamam der çıkarım ordan almam, çok değil mi gibi gereksiz bir muhabbete neden gireyim allahın danasıyla. Yan tarafdaki dükkana girer ordan alırım. Yoksa herşeyede durup dururken abi bu çok değil mi denmez ki, girmem o muhabbete, alternatife yönelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 freud adamsa annesi pazarlık yaparken utanan çocuk psikolojisini açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 vaniLLe said: ne ugrascam ya. her ülkede de olmuyor zaten o. romanya/italya, tr falan had neyse de almanyada hayatta yapamazsin. fleamarkt hımını hımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar