Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Everquest Next

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Gladmir said:

Names eminmisin adamim 150K dan, adamlarin combat rewamp indan sonra o subs a dusmus gibiydi sanki.

Paticik de ki SOE alerjisi sadece SWG den ibarettir kanimca.

1 milyon kutu sattilar. 350bin launch doneminde ayni anda online oldu, sonra bir daha 150 bini gecemediler prime time da. bunlar forumlarda konusulan tahmini rakamlar. tabi bu active account sayisi tum para odeyen subs sayisi degil.

mmodata blog u ornegin swg yi ilk 1 yilin tamaminda 250bin-350bin subs bandinda gosteriyor. Senin de dedigin gibi CU ya kadar 250bin altina dusus yok.

swg de sorunlardan bir tanesi subs lari aktif olan yani kendisi para odeyen ama kendisi online olmayan tahminen baska mmo lar oynayan ya da cok casual adamlar vardi. en fazla haftada 1 gun falan takilan. PA lar yuzunden cogu. rakamlari onlar sisiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

SOE 'nin stalkerları vardı bir ara asıl sebep SWG idi tabiki.EQ2'nin temel sorunlarından biride donanım gereksinimi idi ,ayrıca çift çekirdekli işlemci devri başlayınca bundan yararlanamamak gibi bir dezavantajı oldu diyebilirim SOE den nefret etmeyen biri olarak .Çoğu kişi belkide hala uyanmadı açgözlü lucas'ın sorumluğu konusunda .
Günah keçisi smedley idi nefret edenlerin sebei SWG çoğunlukla ama o adamın bugüne kadar SOE'nin başında tutulmasıda zaten abes bence .Kan değişimi gerekiyordu yıllar evvel ama yapamadılar.
Bir şirket oyuncuları dinlemek yerine insanlara dayatmaya kalkınca hem subs kaybeder hemde nefret kazanır bu normaldir.

150K subs bir indie için çok iyi hemde CCP gibi 4kişi ile bu işe başlamış izlandalı bir grup için ama SOE için değil. Bunun develeoper ücretleri var + lisansları var + açgözlü lucas var +serverları var +bandwitch var + birde kar edecek

Namessar said:

ben bu paticik teki SOE alerjisini anlamam.EQ2 ye kizdiniz desem, nesine kizdiniz?

reampage said:

150k subs fena değilmiş, eve online max 300-400k ları gördü ama oyunun geldiği hal ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

soe nin oyunlari kotu yahu..

nefret etsek ne etmesek ne... bu kadar tecrube ile berbat mmorpg ler yapabiliyorlar tebrikler.

next insallah olur artik.

eq1 grind
eq2 berbat release berbat oyun buglar sistem gereksinimleri
vanguard gereksiz oyun
free world star wars hedeleri f2p velet isi
PS oynamadim yorumum yok
swg guzeldi bitti gitti. herkesin hatasi oldu o oyunda oyuncudan yapimciya vs.

ne yapmis ki soe gecmiste nefret edelim. ha sundan nefret ettim aldik heyecanlandik bekledik bok! gibi cikti tum oyunlari.

eq1 de acikcasi mmo yoklugunda ilk mmorpgm oldugu icin keyifli gelmisti ama simdi bakinca ne quest var ne bi bok. grind allah grind. :)

onumuzdekilere odaklanalim :P
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

eq1 grind

oxford vardi da biz mi grind yaptik?

OSI uo hadi neyse de, freeshard UO oynayacagima eq1 grind yaparim. yaptim da zaten. EQ nun community nefisti bari. hala hic bir mmo da gormedim oyle insanlar.

raidler gercekten raiddi. ben baska oyunda 72 kisi epic raid yapmadim daha. 40 kisilik olanlarinda bile kaos, duzen yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

72 kisi raid bok gibiydi.. O kadar cok insan varki yaptigin gorevde o yuzden azicik bekle bi yerde tek tus spam.. Berrrbatti.

Community 1000/1000

farm raidlerinde oyle otomatige baglaniyor is, arada kaynayabiliyorsun. main target larda oyle degildi. bir de senin class dps degil cleric mana feeder oldugu icin sana daha bir monoton geliyordu.

4 sene oynadim eq1 i. hayatimin en mutlu dort senesiydi soz konusu mmo lar oldugunda. artik oynamiyorum mmo zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Güzek para , hem şimdi beleşe yapıyorlar yaptıklrını modcular. Şaka bir tarafa bunu net kazanç üzerinden verdikleri için fena değil bence .

Steam modculara nakit vermiyor steam cüzdana yüklüyor anca oyun ve/veya TF2/DOTA anahtar alıyorsunuz.

Elindengrafik becerisi gelenler için bir fırsat en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

http://www.youtube.com/watch?v=khbmhA4qvx4

şu videonun sonunda, "evine birisi girmiş, acaba XX bunun farkında mı?" dedi ya.

landmarkda herkes aynı dünya'da mı oynuyor aynı serverdalarsa? yoksa herkesin kendi dünyası farklı istediini toplayıp craft edip sonra bi şekilde paylaşabiliyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...