Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 $uan hayat inanılmaz bo$ gelıyor bana..yani ark.larım yok mu elbet var ama bazen ark.larımla geserken bile kendmi bi bo$lukta hisseder gibi oluyorum(biliyorum enterasan).bu yalnızlıkla kastettigim kız ark.tı vs de degil.bi an geliyor böyle yapıcak hiç bi$iy yok gibi oluyor.ailem nerdeyse hepsi benim yanındayken bile.bu bo$luk hayattaki en sevdigin ki$ilerden birinin ölmesinden kaynaklanıyoda olabilir mi?cünkü bazen a$ırı du$unuyorum hayattayken ona kar$ı tum görevlerimi yerine getirebildim mi diye.normalde kendımı sıksam aglıyamam ve de yanımda bi ki$i olsa bile aglıyamam(annem bile).ama öyle bi noktaya geliyorum ki o ki$iyi du$undukce aglamaktan beter oluyorum..hatta derste oldu böyle bi an hic istemedigim birinin yanında hemde.kendımı o kdr sıktım ettım ama akan 2 damla ya$a engel olamadım.direk sildim ama görulmu$tur bile o.benım ıcın ba$kalarının yanında aglamak onlara gucsuzlugunu gosterır gıbı gelıyor(bu bnm du$uncem herkesınkı elbet farklıdır).bazen en yakınınızda olupta onun destegınızı hıc görmedıgınızı sanarsınız ya, o yalandır.bunu anca o kı$ıyı kaybettıkten sonra anlarsınız.bende bu ki$iyi du$undukce kendımı ııce sucluyorum beter oluyorum ve $uan gene oyle bır durumdayım sanrm.ne zmn böyle du$unsem hayat sankı duruyor , zaman akmıyor ,ben bı bo$luktayım gıbı...ve $uan gene o bo$lugu ya$ıyorum.bunu yenmenın yolunu 6 aydır ben bulamadım.kımsenınde bulcagınada ınanmıyorumda belkı forumda bunu bulan bırı cıkıp benı aydınlatabılır mi?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bende bende..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben kaybettiğim kişiler hakkında öyle düşünmüyorum fakat bendede bi boşluk var ama benim boşluğum hayatım gibi geliyor. Eskiden bilgisayar dışında neler yapardım hatırlamıyorum, herşeyden sıkılmaya başladım. Gitar çalıyorum artık o bile sıktı. Ne yapsam bilemez durumdayım. Yavaş yavaş herşeyden koptum. Can dostum diyecek arkadaş tanımıyorum. Benim uğrunda can vereceğim arkadaş olsada ben kimsenin uğrunda can verilecek arkadaş değilmişim gibi geliyor. Belki arkadaşlarım böyle düşünmüyor ama kendimi gereksiz gibi görmeye başladım. Niye acaba :([signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Oooo daha bu yaşlardan noluosunuz ya bi kendinize gelin.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 aşık olunca geçiyo hepsi[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 gecmiyor.1 hafta a$k sarho$u dola$ırsan ama sonra gene aynı kı$ı olursun.hele bi de a$ık oldugun kızla ayrılırsan görurum ben senı o zmn.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Afterdeep, 15 Ağustos 2004 06:33 tarihinde demiş ki: Oooo daha bu yaşlardan noluosunuz ya bi kendinize gelin. [signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ne demek bu yaşlarda noluyosunuz? Esas bunların tam dönemi zaten bu yaşlar. Ergenlik ayağına oluyo bunların hepsi.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Balici10 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 aşk ole bir büyüki anlayamazsın mauhauhauzahuzha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ne bu şimdi?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Balici10, 15 Ağustos 2004 09:51 tarihinde demiş ki: aşk ole bir büyüki anlayamazsın mauhauhauzahuzha sorduk mu?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Balici10 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 sordunki topic acıon dimi? töbe[signature][hline]Türkiye Cumhuriyeti Baliciler ve tinerciler derneği başkanı. --------------------------------------------- Ölüm nedirki gülüm,ben senin için yaşamayı göze almışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben a$kı veya a$k ın buyuklugunu mu sormu$um topicte? sen gıt takılmana bak konu sapmasın ciddi bi$i sordum $urda.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Balici10 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 iide millet zaten konuyu saptırmış aşka meşke dönmüş[signature][hline]Türkiye Cumhuriyeti Baliciler ve tinerciler derneği başkanı. --------------------------------------------- Ölüm dediğin nedirki gülüm,ben senin için yaşamayı göze almışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 sabah sabah hey allahım..tmm konu saptı sen iice saptırma o zmn ok?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Kim aşka meşke dönmüş ya dönen biri varsa o da sensin ilk mesajınla. Diğer konulara mesajlarınıda okudum ve çokta alakalı değil konularla. Biraz sakin ol ve şu hızını azalt. Birde konunun başından oku bakalım kimse senin yazın gibi saçma bişey yazmış mı?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 at kendini marmarise oooh helgasi tolgasi gozun gonnun acilir boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 psikologa git, ama genc bir tip olsun rahat empati yapabilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Bu kadar ufak şeyler için psikologa gitmesine gerek yok bence. Zamanla düzelir diyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 psikologa her yaşta her sorun için gidilebilmeli bence, tabi ufak tefek sorunlar için hiç kasma diyosun ok anladım ama adam 6 aydır bi çıkış yolu bulamadım diyo, bi gitsin en fazla 2 seansta ne kadar rahatladığına inanamaz diyorum, hepsi geçer pyrocum kaybın için üzüldüm umarım sevdiklerin hep seninle olur, fakat bu yaşlar böyledir biraz sık dişini yapacak daha çok işin bi meşgalen olunca yavaş yavaş hayatın yorucu gereksizlikleri içinde kaybolur gider bu boşluk hissin, yani take it easy ;)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Sakin olun ve psikoloğa gidin.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Eskiden, cok sevdiğim bir kız arkadaşım intahar etmişti... Bu acıyı bilirim... Sakin olmaya çalış.. Hayatın boş gelmemesi için kendine kendini geliştirecek yönde hobiler edin. Ne bileyim mesela gitar çal yeni bir dil öğren ya da c yazmasını öğren... Ayrıca bir uzakdoğu sporu yapmanızı önerebilirim. Felsefesi size kendinizi kontrol etmeyi, yönetmeyi öğretir.. antremanlarda da sinirinizi boşaltabilirsiniz....[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Bazen banada oluyor o kendini boşlukta gibi hissetmek ama geçer yahu. Arkadaşlarınla gez,dolaş. Bi kordon yap,kız tavla vs vs. İstiyorsan psikloğa danış. Edit:yazım hatası..[signature][hline]Madcat.. [Bu mesaj Epxmadcat tarafından 15 Ağustos 2004 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Kesinlikle gelip geçici bişey takmamaya çalış,belli bi yaştan sonra hayat daha güzel geliyo zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ya ne psikologu psikolok neymiş ya geçer baba yorma kafanı[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar