deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 2 senede 3. odam; Geniş bir bilgisayar masası, (üstünde telefon, pantolonumun cebinden çıkarttığım tüm ıvır zıvırla varken mouse için 30a30 boşluk kalmalı en azından.) Ayrıca bacaklarım uzun olduğu için altı da geniş olacak, istersem ayaklarımı uzatabileceğim istediğim kadar uzağa. O masada sabahlayabileceğim bir sandalye Sürgülü dolap ve pantolon askısı (odamın her yanı pantolondu eskiden, şimdi askıda derli toplu duruyorlar negzel) 2.20'den uzun bazalı yatak Monitörümü istediğim zaman yatağıma döndürebilmeliyim; bir önceki evde bu şansım yoktu, göt üstünde film izlemekten fenalık geldi. Kablosuz kulaklık (Dünyadaki en önemli icatlardan birisi "kablosuz" teknoloji bence) Kalın koyu renkli perdeler (Sabahladığımda güneşte uyuyamıyorum, ayrıca gündüz birşey izlerken monitöre güneş vurması iğrenç birşey) Bir de bilgisayara ayrıca bağlı 27" plazmam ve klimam olsa şu an ideal odam burası olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ışık geçirmeme özelliği olan pencere mühim hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 işicek kap ayrıac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 isicek kap ne abi prostatmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bu adam odasından tuvalete bağlantılı prison break pisuvarı tasarlamasın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Farinal said: Dynun said: Brobding said: Bittus said: SeaGle said: bana bunu tavsiye edenlerin tuttuğu altın olsun http://images.gittigidiyor.com/1753/IKEA-POANG-TEKLI-KOLTUK-UCRETSIZ-KARGO__17538114_0.jpg heheh rica ederim :P bu koltuklar da imba cidden. odam biraz daha büyük olsa şunlardan iki tane daha alırdım da yer yok işte. Bu ne kadar çekiyor ? Cidden soruyorum bunu :) ya bunu alacak oluyorum bilgisayar masam biraz alçak zaten. beni idare eder mi makine başında yarın almaya gidiyorum ikeadan. paylaşım için teşekkürler +rep 129 lira bide kapın götürün hemen aldım. ayak uzatma şeysini de aldım. bide laptop masası aldım güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 laptop masası banada lzm.nerden alıoyunz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 tüm seçkin mobilyacılarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coblck Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bone said: sizde minibar mı var, bizde direk bar var. yakışmadı fistan'a pavyonda mı yaşıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 boyle bisidir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 buda guzelmis bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 evin içinde bar iyidir. alttaki çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 mini bar dediği budur ya: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Red said: laptop masası banada lzm.nerden alıoyunz http://gunun-firsati.gittigidiyor.com/BLUEZEN-BLS-33-Notebook-Sehpasi-29673947 güzel gorunuye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 büyük bi masa ve büyük bi koltuk konforu oldukça yükseltiyo :D en az 3 notebook +1 masaüstü kullanıma hazır halde yerleştirilebilmeli. asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 http://img833.imageshack.us/img833/4599/sany1662.jpg + ayaklı koltuğun biraz daha yüksek olması işe yaramasa da ders çalışmak için elektronik şeylerden biraz daha uzak bir masa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ben josefin koltuk almaktan vazgeçtim. bundan yapıcaz biz^___^ yastıkları dikmeye basladım bile.ama sirkeciye gidip elyaf almam lazım.3-5 aya anca yeteri kadar yastık yaparım sanırım. vakit yok=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 @irin eheh baya hoşmuş valla :D kolay gelsin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 @irin koltuk süpermiş de.. o minderler elyaf olursa, çok konforsuz olabilir gibi geldi. böyle içine gömülür, kaybolursun gibi gibi.. ona bir çare bulmak lazım, minderleri kum gibi bişeyle doldurmak gibi.. böyle tohumlu yastıklar mı ne vardı? onlardan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eeeooo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ilk koyduğun resimden utandın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Minibar ve minderler geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 irin said: ben josefin koltuk almaktan vazgeçtim. bundan yapıcaz biz^___^ yastıkları dikmeye basladım bile.ama sirkeciye gidip elyaf almam lazım.3-5 aya anca yeteri kadar yastık yaparım sanırım. vakit yok=/ oha harika bişey önümüzdeki 3-5 senede yapılcak şeyler listeme yazdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar