Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oda içerisinde konforu arttıran eşyalar

Uzunkulak

Öne çıkan mesajlar

2 senede 3. odam;

Geniş bir bilgisayar masası, (üstünde telefon, pantolonumun cebinden çıkarttığım tüm ıvır zıvırla varken mouse için 30a30 boşluk kalmalı en azından.) Ayrıca bacaklarım uzun olduğu için altı da geniş olacak, istersem ayaklarımı uzatabileceğim istediğim kadar uzağa.

O masada sabahlayabileceğim bir sandalye

Sürgülü dolap ve pantolon askısı (odamın her yanı pantolondu eskiden, şimdi askıda derli toplu duruyorlar negzel)

2.20'den uzun bazalı yatak

Monitörümü istediğim zaman yatağıma döndürebilmeliyim; bir önceki evde bu şansım yoktu, göt üstünde film izlemekten fenalık geldi.

Kablosuz kulaklık (Dünyadaki en önemli icatlardan birisi "kablosuz" teknoloji bence)

Kalın koyu renkli perdeler (Sabahladığımda güneşte uyuyamıyorum, ayrıca gündüz birşey izlerken monitöre güneş vurması iğrenç birşey)

Bir de bilgisayara ayrıca bağlı 27" plazmam ve klimam olsa şu an ideal odam burası olur heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

Dynun said:

Brobding said:

Bittus said:

SeaGle said:

bana bunu tavsiye edenlerin tuttuğu altın olsun

http://images.gittigidiyor.com/1753/IKEA-POANG-TEKLI-KOLTUK-UCRETSIZ-KARGO__17538114_0.jpg

heheh rica ederim :P bu koltuklar da imba cidden. odam biraz daha büyük olsa şunlardan iki tane daha alırdım da yer yok işte.

Bu ne kadar çekiyor ? Cidden soruyorum bunu :)

ya bunu alacak oluyorum
bilgisayar masam biraz alçak zaten. beni idare eder mi makine başında

yarın almaya gidiyorum ikeadan.

paylaşım için teşekkürler +rep 129 lira bide kapın götürün hemen

aldım. ayak uzatma şeysini de aldım. bide laptop masası aldım güzel oldu
Sosyal ağlarda paylaş

irin said:

ben josefin koltuk almaktan vazgeçtim. bundan yapıcaz biz^___^
yastıkları dikmeye basladım bile.ama sirkeciye gidip elyaf almam lazım.3-5 aya anca yeteri kadar yastık yaparım sanırım. vakit yok=/

oha harika bişey
önümüzdeki 3-5 senede yapılcak şeyler listeme yazdım :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...