Uzunkulak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 merhaba Odanız içerisinde konforunuzu arttıran eşyalar olarak neleri sayabilirsiniz? mesela şu tarz bir koltuğum var o olmasa odamda rahat edemem, şöyle bir eşyam var bana çok büyük kolaylık sağlıyor gibi oda içerisinde sizi konforlu hissettiren neler var? aklınıza ne geliyorsa yazabilirsiniz puf yastıktan tutun minibarlara kadar kapalı alanda, bilgisayar başında sizi konforlu hissettiren nesneleri öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bilgisayarı kucağıma alıp uzanıyorum, sağ tarafa da bir tabure koydum üzerine mouse koyuyorum. benim için konfor o yana koyduğum tabureden ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Abi klimanın ne kadar gerekli ve konforlu bişey olduğunu öğrendim bu yaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 MİNİ BAR TABİ OLMAZSA OLMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Holy said: bilgisayarı kucağıma alıp uzanıyorum, sağ tarafa da bir tabure koydum üzerine mouse koyuyorum. benim için konfor o yana koyduğum tabureden ibaret. aynısını yapıyorum. küçük bir açılıp kapanan masa var. yatakta otururken oraya koyuroum bilgisayarı yatakta yatarken mouseu oraya koyuyorum. ama bi armut alcam ya böle olmuyor sırtım ağrıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 rahat bi koltuk sırt tarafınada bi yastık güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Şöyle bi düşündüm de aceba ne olabilir die sonra şeyi farkettim sadece ders çalışmak ve uyumak için giriyorum odama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 kabloları toplamak için ne varsa.. yerde kabloya basmayın, etrafta kablo gözükmesin. masayı değiştiricem biraz, çıkarttım kablo toplama hedelerini. yer gök kablo oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Deri sallanan tv koltuğu Klima Ufo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 dasaaa said: kabloları toplamak için ne varsa.. yerde kabloya basmayın, etrafta kablo gözükmesin. masayı değiştiricem biraz, çıkarttım kablo toplama hedelerini. yer gök kablo oldu harbi ya çok nefret ediyorum bende kablodan nasıl saklasak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 klima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 stereo setim , klimam, oda parfumum ve armut koltuklarim. opsiyonel olarak sehpam ve iceceklerim , win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 deri olan herşeye karşıyım inanılmaz terletiyor... konforu falan yok sallamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 wastyrx said: Şöyle bi düşündüm de aceba ne olabilir die sonra şeyi farkettim sadece ders çalışmak ve uyumak için giriyorum odama :S SEKS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ne yalan söyleyim 3 yılı geçti yani onu yabmayalı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Eski bir koltuk var, sırtıma yastık alıp sağımdaki sehpa üzeri leptop ile inanılmaz rahatlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Farinal said: dasaaa said: kabloları toplamak için ne varsa.. yerde kabloya basmayın, etrafta kablo gözükmesin. masayı değiştiricem biraz, çıkarttım kablo toplama hedelerini. yer gök kablo oldu harbi ya çok nefret ediyorum bende kablodan nasıl saklasak ki mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 calisma masamda bir tane koltugum var tekerlekli falan boyle yumusacik seviyorum hic kalkmiyorum ustunden bir ihtiyacim olunca ordan oraya onunla gidiyorum bakimini da yaparim sik sik yaglarim tekerleklerini falan. hic zorlanmadan gitsin diye boyle yag gibi kayysin oradan oraya diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 masanın altında minder var duvara yaslıyorum ayaklarımı üstüne koyuyorum uzanıyorum. masanına yanda rafı var ayaklarımı üstüne koyuyorum uzanıyorum masanın yanında kanepe var kanepenin koluna ayaklarımı koyuyorum uzanıyorum oturduğum koltuğun arkasında yatağım var. film izlerken koltuğu çeviriyorum yatağa uzanıyorum ayaklarımı koltuğa koyuyorum uzanıyorum. hertürlü uzanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 kedi gibi boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 yok benim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 masa şart bilim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 masasız bir neslin can damarlarından birisi kopmuş demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 mesela pratik modülleri olan bir masa iyi olurdu herşeyi koymak için ayrı yer falan. benim evimdeki masa bildiğin 4 ayaklı ortaçağ masası herşeyi yığıyorum üstüne olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 en güzel masa abi o. çok kafa karışıyo komplike masa olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar