tolga Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Tora gelemiyor, hala Ayvalık'daymış haftaiçi gelmeyi planlıyormuş. Adam lazımsa bende getirebilirim, forum içi kalırsa daha iyi olur ama heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 OBA ONUR GELİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 durum ne arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 benim +1 geliyo, 15 ediyoruz 1 kişi eksiğiz daha. Son adam kaleci olursa benim işime gelir. Ama Tolga Engin'i falan getirirsen o da olur. Eksik fazla olmasın yine. Bitchofbat Konn dreagloth Spidee Cthulhu Wishmaster Holy Kaspar Kaspar +1 Boğaç ZaugnaKhaldun Tolga moncici Sixoms Sertaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coblck Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 beyler şimdi siz bu sıcaklar da halı saha macı düsünüyosunuz ya : yanılıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Tüm yaz aralıksız oynadık dostum sağol yine de düşündüğün için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Kaleci bulabilirsek 1 tane daha iyi olur ya, olmazsa 1 adam illa getiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 köprüde trafik olur mu bugün ya, hisarüstünden kadıköy otobüsü var 18.35'te ona binsem dolmuşla gelsem geç kalır mıyım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 kalırsın hem pazar hem iftara giden saatler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 FML. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 peki ben 16'yla direk mi gelirsem daha çabuk olur yoksa e5ten kadıköy'e gidip oradan dolmuşla gelsem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Ben bi arkadasimi getirebilirim yer varsa. Durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 oha 16'yı kaldırmışlar pazar günleri. nasıl gelcem lan ben. Tren istasyonuna ya da minibüs yoluna yakın oluyor mu o park yahu? bi öğrenemedim şu bostancıyı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Bitchofbat Konn dreagloth Spidee Cthulhu Wishmaster Holy Kaspar Kaspar +1 Boğaç ZaugnaKhaldun Tolga Sixoms Sertaç moncici de gelmiyor. 14 kişiyiz. +1 ben getirmeye çalışıcam, tolga sen de engini çağırsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Ya da ben hiç kasmıyım, Onur senin +1 gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bak gene herkese +1 getirr diyorsun gene fazla olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 olm 14 kişi var, 2 kişiye söyledim işte =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Benim arkadas geliyor konustum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Tamam engin de gelrse sorun kalmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Bu kadar +1 ile takımlar dengesiz olmaz umarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Engin'in maçtan haberi bile yoktu az önce.. Bi işim vardı onu bi öğreneyim eğer uygun olursam oynarım tabi dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Engin yarım saate haber vericekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Tamam ben geliş çözümümü buldum; ama 10 dakika geç kalabilirim. Kadrolar ben gelmeden kurulmuş olursa diye söyleyeyim hiç formda değilim direkt en kötü adam olarak yazın beni sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Engin geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Bitchofbat Konn dreagloth Spidee Cthulhu Wishmaster Holy Kaspar Kaspar +1 Boğaç ZaugnaKhaldun Tolga Sixoms Sixoms+1 Sertaç Engin kişiler tamamdır. Kadroları ayarlama işine şöyle bi koyulayım bakalım çıkacak mı dengeli bir şeyler.. Kaspar ve Sixoms +1'lerini bilmediğimiz için zor olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar