ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Beni her daim var yazın, ben aksi bir durum olursa söylerim zaten. Tora'da gelir, dönücekti bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Tora'dan haber gelene kadar 11, haber gelince 12 olabilir. kontenjanı ayırdım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Evet beyler maç günü yaklaşıyor. Adamları toparlasak fena olmaz. Dışarıdan adam getirmek gerekli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 eksikleri tamamlarız her türlü. emrah sen sertaç ve murata söylesene onlar gelmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ben de geliyim ama 2 senedir futbol oynamıyorum ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 geliyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 oo sürpriz var bu hafta =) gel gel kulaklarını çekelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 moncici said: ben de geliyim ama 2 senedir futbol oynamıyorum ona göre.sen de gel tanışır kaynaşırsın işte futbol ikinci planda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Bitchofbat Konn dreagloth Spidee Cthulhu Wishmaster Holy Kaspar Boğaç ZaugnaKhaldun Tolga moncici Sixoms 13 kişi var burda. Tolga toraya ulaş! Tora gelirse 14, 2 kişi daha lazım. Sertaç ve patpoker'den haber yok. Önce onlara soralım biri gelmezse öncü'nün +1 gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 İldenizdir Serhattır nerde yahu bu adamlar?! Kaleci getirin anında satayım +1'imi ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Serhat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 patpoker ve sertaç'a mesaj attım cevap bekliyorum. Ona göre gelme önceliği bu arkadaşlara ait olacaktır. Eğer aralarından gelmeyen olursa moncici adlı arkadaşa yer veririz seve seve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Serhatı niye yazmadınız olm? Kör müsünüz? screwy Bitchofbat Konn dreagloth Spidee Cthulhu Wishmaster Holy Kaspar Boğaç ZaugnaKhaldun Tolga moncici Sixoms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 patpoker gelemiyormuş. Bir de maç saati tam olarak iftara denk geliyor. Aramızda oruç tutan arkadaşlar var mı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Sertaç geliyor beyler. Şimdi sanırım 15'iz yanlış saymadıysam. öncü+1 gelebilir. ildo ne alem? Edit: Tora yazılmamış.Tora gelirse forma onundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ildeniz'i dürtüyorum da haber yok hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Bir de oruç tutanlar maçlara gelmezse daha iyi olur sağlıkları açısından. 1 saat sonraya bile alsak iftardan 40 dakka sonra maç olacak, o şekilde oynamaları tehlikeli. 2 saat sonraya zaten alamayacağımız için böyle kalmak zorunda saat =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 2 kaleci var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 abi ben bu hafta da yokum ehe haftaya artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Tamam tora geliyor. Akşama takımları yazarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ok yaz düzgün yaz. bi kişi eksik olmayalım bu sefer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bugun haber verdigim icin ozur dilerim yarın aksam gelemiycem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 öncü'nün +1 ve tora ile 16 oluyor sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar