Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetten şans oyunu oynamak ne kadar mantıklı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Böyle bir konunun açılması yasak mıdır tam bilmiyorum ancak pek yasak olacağını da sanmıyorum hehe. Yasaksa affola.

Ben böyle ayda bir bilemedin 2 iddaa oynayan bi adamım. Doğru düzgün de tutturamam zaten, maç izlemek heyecanlı olsun diye oynuyorum biraz da. Şu sıralar iddaa bayiine gidip orda kupon doldurmaktansa internetten oynamak daha verimli olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım. Malum televizyonlarda reklamları çok dönüyor. Bildiğim kadarıyla kredi kartı kabul etmiyorlar ve hesaptan gönderince de her seferinde transfer ücreti alınıyor doğal olarak. İş böyle olunca çok da kârlı değil gibi duruyor?

Oynayan var mıdır, genel olarak avantajları nelerdir, dezavantajları nelerdir, önerebileceğiniz siteleri avantajlarıyla yazabilir misiniz(tabi yasaksa pm yoluyla)?

Cevaplar için teşekkürler :)
Mesaj tarihi:
abi bi kari yokki, iddaa dan degisik oranlar vermiyor zaten yasal siteler.
hesaba yatiriyor ama hepsi parani, sorun yasiyan duymadim.
ki betsson sorun yasatmiyorsa turkiyedekiler hic hic yasatmaz zaten.
Mesaj tarihi:
Hayır o açıdan demiyorum, mesela parayı onlara gönderirken belirli bir havale veya eft ücreti ödüyorsun, ama onlar da sürekli kampanya gibi şeyler yapıyorlar 1 kupona 1 kupon bedava gibi. Kazandırır mı yani o açıdan, onu soruyorum.
Mesaj tarihi:
Mesela gördüğüm kadarıyla (isim vermem sorun olmaz umarım) oley.com internet bankacılığıyla gönderilen paralardan komisyon veya ücret almıyor. O zaman mis yani, evden oynarım ben rahat rahat.
Mesaj tarihi:
Zaten devlet denetliyo bu tarz siteleri. Denetlenen siteler belgelerini yayınlıyolar sitelerin sağlarında sollarında. Komisyon falan almak bildiğim kadarıyla haksız kazanç olayına giriyo ki, denetleme altındaki bi yer bunu yapamaz.
O yüzden oley, bilyoner gibi siteler komisyon almaz. Oleyi bilmiyorum da bilyoner güvenilir. Sitede bi hesabın var, ödemeler ve kazançlar bu hesaba işleniyo. İstediğinde o hesaptaki parayı direkt olarak banka hesabına aktarabiliyosun.
Mesaj tarihi:
oley de aynı sistemi kullanıyor ancak oley in sitesi çok ciddiyetsiz geldi bana. Bir de ntvspor a tecavüz etti adamlar her yerinden oley.com fışkırıyo sırf o sebeple bile kullanmayabilirim :) . Bilyonerin sitesi biraz fazla flashlı o yüzden çok hoşuma gitmedi, en güzel site nesine nin ama o da sadece 50 liranın üstündeki yatırımlarda transfer masrafımı ödüyoruz demiş.
Mesaj tarihi:
Bilyonerin sitesinde şöyle bir resim gördüm
http://statics.bilyoner.com/portal/images/screenshots/bankalar_1062e2e.jpg

orda çok düşük bi miktar olsa da komisyon var :D
Mesaj tarihi:
o komisyon bankanın senden kestiği para, tam olarak kime gidiyor bilmiyorum.
garantida havale 90 kuruş ama bilyoner'e para yatırmak 60 kuruş gibi bişi :)
valla bayiye gitmektense 60 kuruş veriyorum arada bir :)
Mesaj tarihi:
Eralp said:

Hayır o açıdan demiyorum, mesela parayı onlara gönderirken belirli bir havale veya eft ücreti ödüyorsun, ama onlar da sürekli kampanya gibi şeyler yapıyorlar 1 kupona 1 kupon bedava gibi. Kazandırır mı yani o açıdan, onu soruyorum.
ben bilyoner kullanıyorum. iş bankası'ndan yollayınca havale ücreti kesmiyor. 10 kuruş bile yollayabiliyorsun
Mesaj tarihi:
Vallahi tek para kesen garanti herhalde. Gerçi o da belki kalkmıştır şimdi o sitedeki resim eski olabilir.

edit: şöyle birşey de buldum, arayüzü daha başarılı geldi ayrıca oynanan kuponlardan galatasaray gelir elde ediyormuş. Mis
http://www.gsbilyoner.com/iddaa/bulten.aspx

edit2: Ahah oley.com da eyvah patron tuşu var, logoyla anasayfa arasındaki kafacığa gelince çıkıyor, baya şirinmiş :D .
Mesaj tarihi:
ben bir yılı aşkındır kullanıyorum bilyoner. garanti en son mayıs ayında(ev arkadaşımdan dolayı biliyorum) kesiyorud para ama iş bankası hiç kesmedi.

bu kesme işi de sadece sen yatırırken oluyor bu arada, para kazanınca garanti de kesmiyor kesiyorsa da bilyonerden kesiyordur sizi etkilemiyor yani.
Mesaj tarihi:
Eğer cok buyuk paralarla oynuyorsan kazancında yuksekse bellı bır mıktarı aştıgında baya bır vergı oduyorsun ama kaç parayı gecınce onu tam hatırlamıyorum. Vergı vermemek ıcınde aynı kupondan 10 tane yaparsın mesela 1 mılyar bascagına 100 lıralık 10 kupon oynarsın boylece vergı vermezsın...

para cekerkende herhangı bır kesıntıye ugramadım bugune kadar cunku hep kusuratı hesapta bırakıp duz para cekıyorum.

para yatırırkende garantı kesıyor ufak bır rakam ama ben yapıkredıden yatırıyorum kesıntı olmadıgı gıbı arada kampanyası var bılyonpuan kazanıyorum

sonuc olarak bu sıtelerden herhangı bır gol yeme durumun yok hepsı devlet denetımınde...
Mesaj tarihi:
CapN said:

Eğer cok buyuk paralarla oynuyorsan kazancında yuksekse bellı bır mıktarı aştıgında baya bır vergı oduyorsun ama kaç parayı gecınce onu tam hatırlamıyorum.
1500tl
Mesaj tarihi:
dostum misli.com kullanıyorum. internet bankacılığı ile işlem yapıyosun. yapıkredinin maaş müşterisiyim ve şirketimin anlaşması olduğu için her türlü havale eft vs den yapıkredi ücret almıyor. ben de masrafsız olark misliye para aktarıp kupon yanuyorum. 2 tl atıyorum misliye. 30-40 tl lik kupon yapıom.

ha hiç tutmadı şimdiye kadar ya neyse :D
Mesaj tarihi:
bilyonerden oynuyordum bende çok rahattı para kesintisi olmuyordu garanti atm'den de çok rahat para yatırılıyordu ama oranlar aynıydı tek maç falanda yoktu sıkıldım şimdi yurtdışından daha doğrusu kıbrıstan bi site üzerinden oynuyorum 2 yıldır kredi kartı numarası veriyorum ama 2 yıldır ne para çekmede ne de kredi kartında hiçbir sorun yaşamadım.
Mesaj tarihi:
Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. gsbilyoner.com da karar kıldım, kulübümüz de kazansın :D . Garanti müşterisi olduğumdan zorunlu olarak para kesintisi yaşıycam sanırım ama artık 50 lira falan yatırırız uzun vadede, azar azar harcarız ordan.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...