abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Benzin çok kötü. Rokfor soslu bonfilesi iyi ama baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Kadıköyde çok fakir, metalci felan var. Kıyaslamak bile komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 benzinde hizmet de çok kötü. garsonlar resmen embesil ya da öyle taklit yapıyor. ama 1-2 tane daha üst düzey görevli var ya. artık oranın eskisi gibi. (hani yaş olarak da diğerlerinden büyük olanlar). o adamlar toparlıyor diğerlerinin hatalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 kafepi'nin niye bu kadar tuttuğunu-sevildiğini özet geçecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Özentilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 kadıkoydeki birçok cafe, zengin caddedeki benzinden daha entellektüel insanlar barındırıyor. hizmet de, kalite de daha iyi. görmemişlik yapma eko o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Benzin iyi demedim ki, arkadaşın tanıdığı diye 1 2 kez gittik işim olmaz. Cadde deki insanlar kadıköy metalcilerinden daha kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Kadıköyde ne enteli yeaa riff dövüştürürsünüz orda anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 eh işte. bir yer bilmiyorsan öyle dersin. ama gayet süper yerler de var. cadde de var gerçi. bu tip yerleri yaymamaya çalışıyorum resmen ya. ne kötü bi durum. yayıldıkça, ünlü oldukça bozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 kadıköy iyidir (tu) çok da güzel ve kaliteli yerler var. ayrıca cidden bu tarz yerler yayıldıkça ünlü olup bozuluyorlar.biz 5 sene önce giderdik, kimse bilmezdi o zaman ne garsonları böyle bi havalarda ve saygsızdı ne de gelen tipler böyle salaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 cumartesi günü kafe pi'ye gidip hemde 15 kişi hiç sorun olmadan yer bulabildiğim zamanları hatırlıyorum bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ale sevmeyip tapsin birasına laf etmek de pricelessmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 moncici said: kafepi'nin niye bu kadar tuttuğunu-sevildiğini özet geçecek olan var mı? sürekli rock çalan + bir sürü shotı olan + ucuz olan + muhabbet edilesi yer idi artık gecenin belli saatlerinde türkçeye bile kayan + nişantaşı etiler piyasasının da akmaya başladığı + özellikle asmalıdaki loungeu ucuz olmayan + gürültüden kalabalıktan ve fazla müzikten muhabbet edilemeyen yer oldu bence güzel bir özet geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 nileppezdel said: Suadiye de caddenin en elit bölümü yani, belki çiftehavuzlar'la kapışırlar ama suadiye'de mekan çok, şık da mekanlar. Müşterilerinin apaçi falan olacağını sanmam. Şaşkında yada caddebostanda açılsaydı olabilirdi... Ne alakası var abi şaşkına, caddebostana gelecek adam suadiyeye gelemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Gilean said: moncici said: kafepi'nin niye bu kadar tuttuğunu-sevildiğini özet geçecek olan var mı? sürekli rock çalan + bir sürü shotı olan + ucuz olan + muhabbet edilesi yer idi artık gecenin belli saatlerinde türkçeye bile kayan + nişantaşı etiler piyasasının da akmaya başladığı + özellikle asmalıdaki loungeu ucuz olmayan + gürültüden kalabalıktan ve fazla müzikten muhabbet edilemeyen yer oldu bence güzel bir özet geçtim. evet güzel özet oldu, böyle işte. asmalıdaki pi'nin pi formatıyla alakası yok zaten tuvaletinde plazma falan var acayip ciks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Xaenin said: nileppezdel said: Suadiye de caddenin en elit bölümü yani, belki çiftehavuzlar'la kapışırlar ama suadiye'de mekan çok, şık da mekanlar. Müşterilerinin apaçi falan olacağını sanmam. Şaşkında yada caddebostanda açılsaydı olabilirdi... Ne alakası var abi şaşkına, caddebostana gelecek adam suadiyeye gelemiyor mu? Ya tercih etmezler diye düşünüyorum. Sonuçta ceddebostanda düzenli takıldıkları tiki mekanlar varken kalkıp da suadiyeye gelip orada cadde üzerinde bile olmayan bir mekana gitmeye kasmazlar. Öyle umuyorum Kaan üzmesene beni :( gelmesinler işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Gelecekler abi tabii ki neyine hevesleniyorsun ki haha. Ulan benzin 2 adım altına aynı dükkanı açınca adamlar sırf yeni mekan diye akın ediyorlar, pi'yi mi kaçıracaklar. Onları bırak işte cadde veletleri de akın edecekler oraya. Belki barlar sokağı biraz boşalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Deren gibi cadde bebeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Bu kaan beni hep pi ye götürüyor, buda burda bir not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Bir de bence tuvalet dekorasyonu mekanı ciks yapmaz yani. Yani illa klozetine bok sıçramış Z sınıfı kadıköy barlarına sevgi duyan insanlar varsa tuvalet temizliği ve şıklığına laf edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 sangria kapanıp yerine pi açılıcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 aquila said: sangria kapanıp yerine pi açılıcakmış. bu doğruysa mekan full dolu olur. sangria da güzeldi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Xaenin said: Gelecekler abi tabii ki neyine hevesleniyorsun ki haha. Ulan benzin 2 adım altına aynı dükkanı açınca adamlar sırf yeni mekan diye akın ediyorlar, pi'yi mi kaçıracaklar. Onları bırak işte cadde veletleri de akın edecekler oraya. Belki barlar sokağı biraz boşalır. Bizim oradaki Benzin hiç dolu glemiyor bana, en azından caddebsotandaki gibi. İçeride de liseli veletlerden çok 25-30 yaşlarında insanlar oluyor. pi açılacaksa orası da öyle olsun istiyorum işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Xaenin said: Bir de bence tuvalet dekorasyonu mekanı ciks yapmaz yani. Yani illa klozetine bok sıçramış Z sınıfı kadıköy barlarına sevgi duyan insanlar varsa tuvalet temizliği ve şıklığına laf edilebilir. temizlikle ne alakası var şimdi. asmalımescitteki pi, klasik pi formatından farklı zaten. sadece tuvaleti ile değil genel olarak farklı. temiz tuvalet tabi ki tercih sebebidir fakat tuvalette plazma çok gereksiz bence. sonra onun parasını bizim biralara, yemeklere ekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar