Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild arıyorum


tunch

Öne çıkan mesajlar

Selam pati canlar

Başlıkta da "açıkça" belirttiğim üzere , guild arıyorum. Serverı , ally/horde olması önemli değil. LK kesmek dışında hedefi olmayan , ama aynı zamanda muhabbeti de yerinde olan bir guild arıyorum. Full türk olması da şart değil. Eylül 10 sonrası oyuna geri döndüğümde transferlerimi yapıp geçebileceğim , beni bağrına basıcak bir guilde katılmak istiyorum.

Tek şartım , "sen yenisin geç otur şöyle" muhabbeti çekmemek , ve mümkün olan en kısa zamanda , en azından LK fightıne katılabilmek.

Burdaki guild başlıklarına tek tek mesaj atıp hem kirlilik hem de konu saptırma yaratmak istemedim , ilgili arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim.

Karakterin şu anlık armory linki de budur : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ravenholdt&cn=Melaike

gerçi oraya lootship baltası ve ashen verdict ringi eklendi ama daha çıkmamış :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni başladım çünkü , ilk 80im ve guildim yok. kendi kurduğum icclerle de bi yere kadar gelebiliyosun tek başına.

günde 2 frost ile kasmak mı gerekiyor illa bi guilde girebilmek için?

ki zaten %30 buffla 5k adam olsak ne olucak :) 2 hafta düzgün 10 ve 25 man raidine girsem toparlanmış olucak gear sonuçta , ama gel görki ravenholdta düzgün raid yapn guild sayısı 1 elin parmaklarını geçmiyor , onlar da eleman almıyor zaten. kaldım tek başıma , öle aval aval bakınıyorum etrafıma dalaranda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kitleyebilirseniz sevinirim , 6 ay sonra falan guild ararım artık.

said:
Tek şartım , "sen yenisin geç otur şöyle" muhabbeti çekmemek , ve mümkün olan en kısa zamanda , en azından LK fightıne katılabilmek.



LK spot istemiyorum bu halimle elbette , LK achi alabileceğim bir guildde bulunmak istiyorum. Oyunu belli seviyede be iyi gearda oynuyorsunuz tahminim , şu gearın 2 hafta 2 kere 9-10 boss kesen bir 10/25 runı ile nerelere gelebileceğini de az çok tahmin edersiniz zaten.

neyse ben takılrım kendi puglarımla artık :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sanki item bonuslari alayim kaygin yanlıs gem secmlerine neden olmus gibi geldi bana...feral druidm hunter pek bilmem ama öyle gibi :P bide omuzluk we kafalık enchi repu ile alıncak onlari famlamaya basla,arkadsn yardm edemez o konuda..LK fight konusuna gelince... belli bir setup düzenlems guildlerde zor yer edinebilrsn, önemli olan geardan cok tecrube her zman.. yeni oluşmlarda sansn daha cok olr bence.. dragonmaw'da horde oynuyorz full TR guild..en son %15 buffda LK denedk,yaz dönemnden dolayi progressler durdu.. eylül ayinda yine baslıcaz..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
yani iyi oyuncu olmak için , 2 tane enchantın değişmesi , tahminen 5 tane talent puanının değişmesi gerekiyor?

ssk için gerekli evrakları da alıyım? :)

12 stamina olan enchantlar , benim LW kasarken koyduğum enchantlar.. binlerce goldum olmadığından ve ayakkabılarımı yapmak için para biriktirirken dandik bir ayakkabı ve 20 agilty için para harcamayı gereksiz buluyorum. eldiven de alış tarihine bakarsanız , fırsat olmadı enchantlamak için.

talentlerde de dediğim gibi değişicek 2-3 talent varken , kendi oyun zevkimden feragat etme gibi bir düşüncem yok (menzil ekstrası dışında direk yanlış denebilicek talentler hangileri , yine de bilmek isterim tabi) glyphler yine aynı şekilde , kill shot eklenebilir gibime geliyor , ama "okuduğum" çoğu guide "tercih edilebilir" demiş , şu anda böyle memnun gibiyim.. deniyebilirim elbet.

%30 buff gelmişken , üstünde pvp itemleri olan takımlarla bile rahat rahat normal mode pug yapılıyorken , insan "%100" performansta olma zorunluluğu hissetmiyor , casual oynuyorsa hele..

yanlış yolda mıyım? hayır hiç sanmıyorum..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...