Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ceramice Estrella Damm | Saat: 21:30 | Atv

Llama

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

ismaili beğendim ben ama, fena adam değil de bayağı fazla pişmesi lazım, yoksa Caner gibi olabilir.

biraz daha iyi defans yapması lazım cünkü ilerde q7 sürekli kanat degiştirirken tek basına def yapabilmesi gerekebilecek deli ibo yapabiliryor da ismail cabuk eziliyor gibi
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bir şey merak ediyorum bu nobreyi bir tek ben mi beğeniyorum acaba? adamın hava hakimiyeti süper, altı pas çevresinde hep boş oyuncuyu görüyor, eh çok da gol kaçırdığını söyleyemeyiz guiza, umut bulut gibi feci örnekler varken. bi ara semih şentürk oyun sıkıştığında defanstan gelen uzun topları kovalayıp indirebiliyor diye nasıl önemseniyordu. nobre bu işi semihten çok daha iyi yapıyor bence. bilmiyorum nobre bu sene guti ve özellikle queresma'nın kanattan getirdiği ataklarla gol sorununu da çözebilir gibi geliyor. eğer teknik direktör kesmezse tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

nobreyi beğenenin kaldığını pek sanmıyorum. artık yavaş yavaş kazma oyunculardan bu takımın kurtulması gerek. güzel işler yapıldı uzun vadede de benzer politka izlenmeli. topla iş yapacak oyuncu lazım, bal yapmayan arılarımızın hepsinden bu sene kurtulamayız belki ama önümüzdeki 1-2 senede kurtulmaya calımsak gerek. nobre tabata holosko delgado uğur sinir bozmaktan başka işe yaramıyorlar artık. hele hele yeni transferleri gördükten sonra...
Sosyal ağlarda paylaş

Villareal'in yedeklerin 2 gol attık ama en azından capdaville dışında defans as kadro idi. Onun dışında Guti bu sene efsane asistler yapacak bunu gördük. İlk defa içim rahat yeni sezona başlicaz. Ayrıca şu unutulması, Beşiktaş oraya günü birlik gitti. Yol yorgunu vs.

cenk'e de nazar değmesin. Bu sene rüştü kadroya giremez
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

ismaili beğendim ben ama, fena adam değil de bayağı fazla pişmesi lazım, yoksa Caner gibi olabilir.

Ofansif bi bek İsmail. Açığında oynayan adam geriye gelip, yardım ediyosa çok iyi oynar. Q7 koşuyo basıyo ama orta sahada ve ilerde basıyo, rakibin bekleri çıkınca geriye kovalamıyo çizgi boyunca.

Dikkat ettiysen q7 oynarken İsmail hiç ileri çıkamadı, ikinci yarı ileri çıkmaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız Guti ilk golün pasını attıktan sonra stad hafiften susmuştu. 2-0 oldu çıt çıkmadı trübünlerden :D (destek babında yoksa gutiyi ıslık manyaa ettiler o ayrı)

İki takım da karşı takımın yedeklerine 2şer gol attı. İyiydi maç bence. Kim ne yapar yedeklerden onu gösterdi.

Cenk: Sözüm yok bu adama. Alana da, yetiştirene de teşekkürler :)
Zapo: Bir iki maç daha ve değişmez oyuncu olur bu sene. Harika oynuyor. Ne Toraman'la sırıttı ne Ferrari'yle.

Necip: Guti ve Nihat da çıktıktan sonra ortasahada top tutan adam yoktu. Zaten ilk golü de böyle yedik. Oyuna girdiği gibi değişti ortasaha. Şaşırdım ama nasıl çağırmadılar milli takıma. :(

Neyse uzatmayayım. Yorumcu gibi doldurdum postu :D Bana göre baya iyiydi Beşiktaş. Yedeklerin de geliştirmesi lazım az kendini. O da zamanla olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...