gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Problemim başlıktaki gibi, özellikle geceleyin klimayı açtığım zaman dışarıdan ön cam buğu yapıyor, sürekli olarak sileceklerle temizlemek zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Not: genelde klimanın yönü camlara doğru, rahatsız etmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 buğ önleyici sprey satıyorlar migrosta falan işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 araba peugeot mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 klima bosch mu dış hava soğuk mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Araba clio3 2007 model, klimanın markasını bilmiyorum. Yok yahu en basiti daha demin dışarıdan geldim(27C istanbul), artık tak etti sürekli silecekleri çalıştırmak ya da saçma sapan pozisyonlardan bakmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Selam, Senin camın ısısı ile dış ortam sıcaklığı arasında yüksek fark olduğu sürece ve hava da bu kadar neme sahipken o terlemeyi engellemenin tek yolu; -fan hızı veya yönlendirmesini değiştirmek. Fan hızını düşürürsen içersi ısınır. O sebeple hava girişini daha homojen dağıtmalısın. Yan kelebekleri de ben cama yönlendiriyorum. ortadaki çıkışları ise birbirlerini kesecek şekilde yukarı çeviriyorum. Ayaklara da hava verdiğimde rahat oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Selam, Olayın oluşumu: -Cam çok soğur (ortamdan daha soğuk hale gelir) -Havadaki nem soğuk yüzeye temas ettiğinde yoğunlaşır -Yoğunlaşma arttıkça yüzeyde terleme oluşur. Bakınız tek camlı evlerde kışın camlarda oluşan su zerrecikleri. Bakınız kışın araç içersinde camlarda iç tarafta oluşan su zerrecikleri. Yaz için müdahale edilebilecek tek faktör camın sıcaklığı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 disarda bugu yapmasinda sorun yok ki silecekleri calistir geciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 cama verme sadece, iceriye ver, icerideki kelebekleri ortaya tavana dogru cevir, gecer iceriside buz gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Teşekkürler, yoğuşmadan olduğunu biliyorum ama bir çözümü var mı diye sormuştum, sprey falan filan tarzı. Zaten klimanın ayarları ayaklara ve cama doğru yapıyorum, direk gelirse çarpıyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Sadece ayağa yap bari, cama soğuk hava vurunca yapar, her arabada olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Çözümü var aslında. Otomobil malzemeleri satan yerlerde bulabileceğin özel silecek suları var. Renkleri aynı cam-sil gibi. Normalde silecek suyuna döktüğünde hem antifriz görevi görüyor, hem temizliği daha iyi yapıyor. Temiz bir bezle cama içten ve dıştan tatbik ettiğinde ise temizlikle birlikte buğu oluşumunu da engelliyor. Kışın motor ısınana kadar cam içten çok buğu yaptığı için deli oluyordum. Sonra bizdeki o suyun şişesini okudum öylesine tesadüfen öğrendim. Yaptığımda işe yaradı bayaa hiç buğu oluşturmuyordu. Dıştan da aynı işi görecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Eyvallah çok sağolun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 1 serisinde yoktu bu sorunum. cama bile ufletsem gene de yapmiyordu. ustelik icerisi cok guzel soguyordu, yani klima gucsuz degil. halbuki yeni arabada bende de camda terleme var. icerisinin soguklugu farkli degil, cama ufletmesem bile gene bir miktar terleme oluyor. cam dedigin seyin farkli modellerde ayni ureticinin urunu olmasina karsin isi iletkenligi degisiyor mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 camin altindaki gogus izgaralarin cama olan acisiyla alakasi var benim gozlemlerime gore. tatli bi aciyla yalayip gectiginde isi cam boyunca homojen dagiliyor ve cam boyunca devam edip tavanla birlikte ortama karisiyor hava. dik olanlarda tam ufledigi nokta terliyor, cok buyuk ve yatik camli araclarda sikca gozluyorum bu problemi. hatta ilk sorumda peugeot mu diye sorumda da bu sebepdendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Ön camı bulaşık deterjanı ile dıştan iyice sil sonra durula ama abartma durulamayı. Taksilciler icerdeki buhuyu oyle engelliyor. Ayrıca dalarken gözlükte inanılmaz ise yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 aynı sorun bizim arabalarda da var 2 tane pejo 207 var ve ikisi de sıcak ve nemden dolayı dıştan yoğuşma yapıyor sinir oldum kaç gündür. Dediklerinizi bir deneyeyim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Selam, Nice lüks jip ve sedan'da bu sorunu gözlemledim dün. Ben şimdiye kadar hiçbir aracımda böyle bir sorun yaşamamıştım. Hatta kelebek camları buğulu tipler(Volvo S80 ve Mercedes E) gördüm. Ayarlar Auto-22°C(min) Kuzenim 18°C yapıp ön cama full diye ayarlayınca bu sorunu yeni Fiesta'sı ile yaşıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Haha aynen dün bir çok arabada gözlemledim, zaten yeni takıntım oldu:) trafikte bir sürü araç silecekleri çalıştırıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Havalar da inanılmaz nemli be abi. Kaçınılmaz oluyor yoğunlaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Selam, Dün akşam radyoda nem oranlarını dinledim; Ankara %10 İstanbul %75 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar