Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bilgisayarım oturma odasında, evin en çok güneş alan odalarından birinde yani. Bilgisayar da bilgisayar hani, o yüzden saç kurutma makinesi gibi sıcak hava veriyo fanlardan. Tahmin edeceğiniz gibi cehenneme dönüyor oda. Vantilatör falan idare ediyodum, bu yaz o da kesmez oldu. Klima taktırayım diyorum, oda çok küçük olduğu için monte edileceği tek yer kafamın üstüne denk geliyor, çarpılırım diye yaptırmıyorum. Bugün bi AVM de gezerken bi stand gördüm. Doğal klima diye bi makine satıyolar. Anlık hevesle aldım bi tane getirdim eve. İçini açınca sinirlendim. Bu kadar adi bi mekanizmaya bu parayı mı verdim diye. İçinde bildiğin vantilatör var çünkü. Tek farkı vantilatör pervanesi lastikle su pompasına bağlanmış. Vantilatör döndükçe su pompası hazneden su çekip cihazın arkasında duran radyatör kılıklı filtreyi ıslatıyor. Islak filtreden geçen hava öbür taraftan soğuk bi biçimde çıkmış oluyor. Suyun buharlaşmasından faydalanarak soğutuyor yani... Bu kadar basit bi düzeneğin bu kadar etkili olacağını hiç düşünmezdim. İnanılmaz birşey ya, koydum kenara püfür püfür soğuk hava üflüyo... Çok enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Parası nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bide doğal klima deyince, cam açtın zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 markası ne ? bende alıyım ucuz birşeyse.Bildiğin klima gibi serinletiyor degilmi ? Yani önünde durmadanda serinliği hissediyormusun odada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 SeaGle said: Bide doğal klima deyince, cam açtın zannettim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 hem sinirlenip hem mutlu mu oldun anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bende demin buzlukta bol miktarda olan buzları kaba koydum onu da vantilatörün arkaya yasladım güzel oldu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Parası neyse verip klima aldık iki tane 70m2 eve buzhane gibi oldu.Böyle garip şeylerle de uğraşmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ısparta var olduğu sürece bi daha böyle sıcak görmez. normal cam cam pecere açınca yeterdi. para dökmeye gerek yok. böyle garip şeyler idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Yaşlı baba bazen iyi bazen kötü lan. Klima almak istiyo senelerdir, artık parası mı fazla geliyor nedir. Yıllardır tam alıcak, "ya şimdi o bizi çarpar soğuk sıcak hasta eder" deyip almıyor. Vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bizim eski evde klima vardı açamıyorduk. Hepimiz hassas insanlarınız hemen hastalanıyoruz =) Şimdiki evde yok. Taktırmıyorlar benim başımı çok ağrıtıyor bizimkilerde hemen hasta oluyor. Aslında tavana vantilatör takıp kullanmak lazım o zaman yumuşatıyor havayı. Genelde de böyle kullanılması gerekiyormuş klimanın. şimdi vantilatörle idare ediyorum ama gadgetlara da ihtiyacım var. Yarın 53 derece mk. :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 SeaGle said: Yaşlı baba bazen iyi bazen kötü lan. Klima almak istiyo senelerdir, artık parası mı fazla geliyor nedir. Yıllardır tam alıcak, "ya şimdi o bizi çarpar soğuk sıcak hasta eder" deyip almıyor. Vay arkadaş. kapıyı açarız tüm ev soğur de alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Abi aslında klima bana da bayaa zararlı. Sinüziti olan adamın ağzına ediyor klima. Bizim sınıflarda klima var, yaz okulu başladığından beri haftada 2 gün baş ağrısı çekiyorum. Bi de merkezi yapmışlar hepsini. Sınıftaki kumanda ile sadece fan hızını ve açma-kapama olayını kontrol edebiliyorsun. 23 dereceye ayarlamışlar direk fena yapıyor sınıftan çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 vantilatör yetiyor valla bana klima ihtiyacı duymuyorum hatta çoğu zaman camı açmakta yetiyor geceleri çok güzel bi rüzgar koridoruna bakii odam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 vantilatöre inanmıyorum havada dönen pervaneler direk final destination serisine davetiye çıkarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Vantilatöre inanmıyorum, ama bi güç var abi Vantilatör iyidir cidden. Eskiden ne çok oynardım lan parmak sokardım tellerin arasından pıtpıtpıt deyü. Başka bi topik içinde de demiştim hatta galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 manik depresif bi tepki vermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 benım odamdan kötü oda yok bence. kışın evdeki en soğuk oda. yazın evdeki en sıcak oda. büyük diye bu odayı seçtim, seçmez olaydım. soğumuyo lan, hep sıcak. bıktım. edit : araya kaç post girmiş. birisi odasıyla hava atmış ondan odama bi kin kustum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 abi tek postta, önce seviniyosun pratik klimamsı buldum diye, sonra sinirleniyosun lan buna mı verdim parayı diye sonra da mutlu oluyosun işe yarıyor diye. kafam ambale oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben şu lambayla beraber tepeye taktığın vantilatörlerden aldım fena deil esinti falan rahat oturabiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 250 ye aldım ucuz birşey değil yani... Mekanizmasını görünce buna mı verdim lan bu kadar parayı dedim... Kullanınca ama sözümü geri aldım işte çok başarılı bi alet... Klima gibi odayı soğutmuyor malesef. Ama önünde durursan sıcak falan bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 iyide klima zaten 400 lira =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 markası ne fanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 oha abi. o sikko alete 250 lira mı verdin ahahahah. git dandik bi klima al daha iyi. en azından teknolojisi var maliyeti var yani ahaahahah allah bilir bu geçen çocuklar duymasındaki havuçla reklam yapan o markadan almışsındır bi de askjdasldş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 evde air kondiyşining var uraşmıyoruz müttiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar