Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Evet böyle bir olaya kalkışalım dedim, lig yazdım ki bir boku beceremiyoruz en azından karizmamız olsun diye. Başka bir olayı yok yani. Şimdi zaten çoğumuz birbirimizi ekledik oyundan da, tam olarak kim ne kadar katastrofik oynuyor pek bilmiyoruz, o yüzden buradan gerekli aranjmanları yapıp arada herkes kendi kulvarındaki adamlarla 2v2 yapsın, tunca gibi orman metalcilerine kalmayalım diyorum. Benim bildiğim ben kötüler şöyle BEN Ekmek ucunbiri dreagloth bi de aquila var daha oyunu almamış olmasına rağmen aquila said: lan adama tıklıyosun sonra gidiceği yere/vurucağı şeye tıklıyosun, bu kadar. dediği için buraya ya da bir alt kademeye koyuyoruz. Kalanlar da bir adım öne çıksın, ayarlaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben 1 ay zaten yakum, nereye yazarsan yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Odun League Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben olsam odun yazmadan once soyle bi kendime bakardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Herşeyin hayırlısı olsun diye uğraşanların emeğine birazcık saygın yoksa Emre, defol git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ne var abi, suggestion yaptım sadece. Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond. Sizinkine de odun yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben senin kadar karaktersiz olsam geceleri uyuyamazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 götünden lig uydurma itherif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben starcraft 1 bile oynamadım. koreli videoları izledikten sonra da başlamaya korkuyorum. anca fasulye olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Yaz beni de. Dün attığımız iki oyunda da sonuncu oldum. Puan sistemi yanlış heralde gayet iyiydim ama neyse dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 barbu said: ben starcraft 1 bile oynamadım. koreli videoları izledikten sonra da başlamaya korkuyorum. anca fasulye olurum. ahah aynen. bronze lig oyuncusuyum zaten. 1 win 4 loss. o 1 win'i de adam quit yaptı aldım. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 10 güne falan benim oyunum da gelir. ideolojik olarak aquila'yla aynıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 define "Uber-Noob" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 count me in <--- Mosqui anca terran banshee rush yapiom gerisi fos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 benide ekleyin ya hoş bu aralar campainge sardım ama perspective Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bittus said: define "Uber-Noob" sen devourer oynarkenki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 haha güzel olmuş bu lig, daha çok katılım lütfen. utanmayın kötü oynadığınız için, en kötü biziz nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben helcar daha hızlı davranıp bu cevabı verir diye bekliyordum. ama bence kaan'ın sw oynaması daha doğru bir tanım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben varımda bi ai kadar zekam yok oyunda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 very easy yeniyorum ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben varım, tam bu lige layik. nickim zelo, real id:[email protected], eklerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Herkes yazsın abi nickini, Real ID'sini falan. Diğer taraftan arattırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 [email protected] rajeesh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 eehehererehere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paticiğin odunları, Kaan'ın etrafında birleşin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar